تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 304 از 328 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چرا که نه؟!
    ولی عادلانه تر،منصفانه تر و عاقلانه تر اینه که اگر دختر و پسر به اندازه هم شریک بار زندگی هستن حقوق شون هم در زندگی مشترک برابر باشه حقوقی که تو عقد نامه اسلامی از زن صلب شده و به مرد اهدا شده .. اگر این حقوق به دختر ها برگرده و هر دو طرف تو تمام حقوق مالی، حقوقی و اجتماعی کاملا برابر باشند و هیچ دو طرفی از نظر حقوق انسانی ارجحیت و برتری به دیگری نداشته باشد میتونیم انتظار داشته باشیم هر دو نفر به یک میزان شریک بار زندگی باشن.
    من در این مورد کاملا با شما موافقم.

.................................................. ..
    سلام
    در مورد قسمت دوم حرفاتون که فرمودید باید برابری باشه، من مخالفتی ندارم، البته در این صورت در اولین اقدام شما دختر ها و کل خانومهایی که نرفتن خدمت سربازی حاظر بشین برای رفتن به خدمت مقدس سربازی، اونوقت شما رو هم بفرستن خدمت سربازی که پسرا رو به زور میفرستن، 2 سال کامل آوارگی و خر حمالی در پادگان ها، 6 الی 8 ساعت کار اجباری و کارگری در زیر آفتاب سوزان تابستان و در گرمای بالای 40 درجه، پست دادن با اسحله 5 کیلیویی ژ3 در زمستان و سرمای زیر 30 درجه در بالای کوهها و ... ، و کلی اثرات مخربی که خدمت سربازی بر جسم و روان پسرا میذاره که تا آخر عمرشون مثل کابوس باهاشون خواهد بود.

قانون و شما دخترها فعلا این مورد رو حل کنید، بعدش تشریف بیارید تا در بقیه مسائل دیگه ی زندگی که میگین برابری نیست صحبت کنیم.
    خدمت سربازی ظلمی هست که داره به ما میشه.البته خودمون مقصر هستیم میتونیم نریم.کشور اگر نیروی نظامی احتیاج داره باید بصورت حرفه ای استخدام بکنه و حقوق بده شرایط فعلی کاملا غیر قابل قبول هست.

2. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام ...

میگن آلوارو موراتا با همین یه نگاه موقع امضا دادن عاشق شد !!!!

یعنی دست ما نیست؟! غیر ارادیه؟ اسیر میکنه؟

پس اون 14 سکه و یه شاخه گل چی میشه؟

4. 3 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه دکتر سام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

سلام ...

میگن آلوارو موراتا با همین یه نگاه موقع امضا دادن عاشق شد !!!!

یعنی دست ما نیست؟! غیر ارادیه؟ اسیر میکنه؟

پس اون 14 سکه و یه شاخه گل چی میشه؟
    این ها عشق های واقعی هستند. ای کاش برای هر کس لایق هست اتفاق بیافته.

من به چشم خودم دیدم دختره 200 میلیون پول لازم داشته برای خرید یه ماشین مدل بالا و لوکس. باباش بهش نداد. اولش به چند نفر از جمله من زنگ زد برای قرض کردن ولی خب ظاهرا نتونست جور کنه به 1 ماه نکشید همین دختره 27 ساله با پیرمرد 70 ساله ازدواج کرد. بعد 6 ماه هم طلاق گرفت.

من نمی دونم شما اسم این رو چی می ذارید؟ ولی این تعریف دقیق هرزگی هست.

6. 3 کاربر از دکتر سام بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

این ها عشق های واقعی هستند. ای کاش برای هر کس لایق هست اتفاق بیافته.

من به چشم خودم دیدم دختره 200 میلیون پول لازم داشته برای خرید یه ماشین مدل بالا و لوکس. باباش بهش نداد. اولش به چند نفر از جمله من زنگ زد برای قرض کردن ولی خب ظاهرا نتونست جور کنه به 1 ماه نکشید همین دختره 27 ساله با پیرمرد 70 ساله ازدواج کرد. بعد 6 ماه هم طلاق گرفت.

من نمی دونم شما اسم این رو چی می ذارید؟ ولی این تعریف دقیق هرزگی هست.
    سلام ...

ببخشید ،عشق یعنی همونیه که برای موراتا اتفاق افتاده؟ واگر کسی براش همچین حالتی اتفاق نیفتاده یعنی فعلا تقلا نکنه ؟
    و اینکه عشقی مثل مورد بالا ، پایدارتره ؟ پس اینی که میگن عشق خودش پس از ازدواج شکل میگیره چه تفاوتی با مورد بالا داره و اینکه کدوم بهتره؟ مورد بالا بهترین حالته آیا؟

داره خودمونی میشه دکتر سام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

سلام ...

ببخشید ،عشق یعنی همونیه که برای موراتا اتفاق افتاده؟ واگر کسی براش همچین حالتی اتفاق نیفتاده یعنی فعلا تقلا نکنه ؟
    و اینکه عشقی مثل مورد بالا ، پایدارتره ؟ پس اینی که میگن عشق خودش پس از ازدواج شکل میگیره چه تفاوتی با مورد بالا داره و اینکه کدوم بهتره؟ مورد بالا بهترین حالته آیا؟
    سلام

متشکرم که براتون نظرم اهمیت داشته و واکنش نشون دادید.

اما جواب سوالای شما از نظر شخصی من (شاید درست نباشه و مخالف باشید) :

ببخشید ،عشق یعنی همونیه که برای موراتا اتفاق افتاده؟ من آدمای عاشق زیاد دیدم. عشق های حقیقی. اصلا این عکس شما رو که دیدم کاملا معلوم بود عشق حقیقیه. لذت بردم به معنای واقعی. نگاه ها و حالت چهره هاشون رو ببین. از نظر من یکی از عشقای واقعی و حقیقی در همین عکسی هست که شما گذاشتید

واگر کسی براش همچین حالتی اتفاق نیفتاده یعنی فعلا تقلا نکنه ؟ نه اصلا اینطور نیست. ما تا نیمه خودمون پیدا کنیم باید تقلا کنیم. این ها خیلی خوش شانس بودن که همدیگر رو پیدا کردن. خود من، همیشه در تقلا هستم ولی کو نیمه گمشده؟؟؟؟؟؟

و اینکه عشقی مثل مورد بالا ، پایدارتره ؟ ببین میان عشق و ازدواج در ایران فاصله زیادی هست. به نظر من عشق این دو نفر پایدار خواهد بود. آخه دوست خودم در یک برخورد با یک مشتری دیگه در یک فروشگاه زنجیره ای موقع خرید وقتی با هم بودیم عاشق شد. نگاه این دوتا خیلی شبیه نگاه عکس شما ست. الان 10 ساله با هم هستن و ازدواج کردن. من اون نگاه خاص رو می گم/

پس اینی که میگن عشق خودش پس از ازدواج شکل میگیره چه تفاوتی با مورد بالا داره و اینکه کدوم بهتره؟ مورد بالا بهترین حالته عشق بعد از ازدواج عشق حقیقی نیست چرا که الان شما تشنه هستی چیکار می کنی میری سر یخچال یا کلمن آب می ریزی می خوری. توی اینجور ازدواج هام هر موقع نیاز جنسی، عاطفی یا هر چی پیدا کنی در دسترس ترین چیز دختری هست که الان رسما زنته. قطعا عشق واقعی و قبل ازدواج پایدارتره. متاسفانه ما تو ایرانیم و رسوم مون اجازه نمی ده خیلی وقت ها اصلا عشق رو بشناسیم. نظر شخصی من مورد بالا بهترین حالته که می تونه برای کسی رخ بده. ای کاش خدا نصیب هر جوونی کنه.

9. 2 کاربر از دکتر سام بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ازدواج چه فایده داره اصلا ؟ادم که پول داشته باشه زن نمیخواد که دیگه.راحت میخوره و میخوابه چرا یه مفت خور واسه خودش جور کنه

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام

ببخشید ،عشق یعنی همونیه که برای موراتا اتفاق افتاده؟ من آدمای عاشق زیاد دیدم. عشق های حقیقی. اصلا این عکس شما رو که دیدم کاملا معلوم بود عشق حقیقیه. لذت بردم به معنای واقعی. نگاه ها و حالت چهره هاشون رو ببین. از نظر من یکی از عشقای واقعی و حقیقی در همین عکسی هست که شما گذاشتید

واگر کسی براش همچین حالتی اتفاق نیفتاده یعنی فعلا تقلا نکنه ؟ نه اصلا اینطور نیست. ما تا نیمه خودمون پیدا کنیم باید تقلا کنیم. این ها خیلی خوش شانس بودن که همدیگر رو پیدا کردن. خود من، همیشه در تقلا هستم ولی کو نیمه گمشده؟؟؟؟؟؟

و اینکه عشقی مثل مورد بالا ، پایدارتره ؟ ببین میان عشق و ازدواج در ایران فاصله زیادی هست. به نظر من عشق این دو نفر پایدار خواهد بود. آخه دوست خودم در یک برخورد با یک مشتری دیگه در یک فروشگاه زنجیره ای موقع خرید وقتی با هم بودیم عاشق شد. نگاه این دوتا خیلی شبیه نگاه عکس شما ست. الان 10 ساله با هم هستن و ازدواج کردن. من اون نگاه خاص رو می گم/

پس اینی که میگن عشق خودش پس از ازدواج شکل میگیره چه تفاوتی با مورد بالا داره و اینکه کدوم بهتره؟ مورد بالا بهترین حالته عشق بعد از ازدواج عشق حقیقی نیست چرا که الان شما تشنه هستی چیکار می کنی میری سر یخچال یا کلمن آب می ریزی می خوری. توی اینجور ازدواج هام هر موقع نیاز جنسی، عاطفی یا هر چی پیدا کنی در دسترس ترین چیز دختری هست که الان رسما زنته. قطعا عشق واقعی و قبل ازدواج پایدارتره. متاسفانه ما تو ایرانیم و رسوم مون اجازه نمی ده خیلی وقت ها اصلا عشق رو بشناسیم. نظر شخصی من مورد بالا بهترین حالته که می تونه برای کسی رخ بده. ای کاش خدا نصیب هر جوونی کنه.
    نه قربان اختیار دارید ...
    خیلی ممنون از شما که با جواب عالی تون کمک میکنید به تسریع و بهبود تصمیم گیری و ارائه راه حل های بهتر و منطقی تر ...

12. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام

سلام مجدد ...

خب یک سوالی پیش میاد :

اینکه در اون نگاه شخص چه چیزی رو در واقع میبینه؟ سر درون؟؟؟ اون که فقط یه قیافه رو دیده ... آیا نوع شکل بندی صورت شخص عاشقش کرده؟ اسرار زندگی گذشته و اینکه چطور آدمی بوده و هست رو با همون نگاه ، متوجه میشه آیا؟!!!
    چطور ممکنه همون لحظه تصمیم قطعی میگیره که من ایشون و قطعا میخوام؟
    ممکنه (دختری/ پسری) ظاهری زیبایی عامه پسند داشته و همون نگاه رو هم در شرایط مشابه شخص دیگه ای در مواجهه با ایشون داشته باشه ، حالا در بین این نگاهها کدوم عاشق واقعیست؟

مقوله دیگر بحث اخلاق و تناسبات شخصیتی :

خب مواردی بوده که در اجتماعی شامل هر دو نوع ، دو شخص در نگاه اول هیچگونه حسی بهمدیگر نداشتن ولی بمرور زمان و مشاهده رفتار و خصوصیات اخلاقی طرف مقابل به نوعی پی به متناسب بودن کردار او با اخلاقیات خودش میبره و حتما میگه من چقد باهاش راحتم و اینجاست که به نوعی حس خواستن درش شکل میگیره و علاقمند میشه و ...

البته این نوع دوست داشتن هم هست و خودم دیدم که میگم ...

آیا این نوع حس قبل از ازدواج هم میتونه از مضامین عشق های واقعی باشه؟؟؟

البته قاعدتا شیوه ای جدا از روش عاشق شدن پس از ازدواج خواهد بود...

باتشکر
    Last edited by Masoud-2014; 10-06-2018 at 07:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب یک سوالی پیش میاد :

اینکه در اون نگاه شخص چه چیزی رو در واقع میبینه؟ سر درون؟؟؟ اون که فقط یه قیافه رو دیده ... آیا نوع شکل بندی صورت شخص عاشقش کرده؟ اسرار زندگی گذشته و اینکه چطور آدمی بوده و هست رو با همون نگاه ، متوجه میشه آیا؟!!!
    دوست گرامی ؛ بنده قصد اسائه ی ادب نداشتم که جای دوست گرامی دیگمون جواب میدم.
    اما :
    نیاز به دیدن هیچ کدوم از اون موارد نیست...
    کافیه سری به دیوان شعرای بزرگ بزنید ؛ بزرگانی چون شیخ سعدی که هفت مرحله عشق رو طی کردن و علاوه بر غزلیات رساله ای به نام در عقل و عشق داره و ...
    در این زمینه میگه :
    من همان روز که آن خال بدیدم گفتم *بیم آن است بدین دانه که در دام افتم.

شیخ سعدی از افرادی هست که امروزه توی بهترین دانشگاه ها و در بالاترین مقاطع تحصیلی دارن روی اندیشه ها و آثارش کار میکنن و مثلا یه شخص که فلان دانشگاه دکتری میگیره در جامعه و علم امروز تنها یه گوشه از اثار شیخ رو بررسی کرده و از رساله اش دفاع کرده... پس میخوام بگم این شخص با این مقام علمی و ... میگه چی ؟ میگه من یه بار با دیدن یه شخص در دام افتادم...
    یا میگه :

کس دل به اختیار به مهرت نمیدهد * دامی نهاده ای که گرفتار میکنی ...
    یا حافظ میگه :
    لطیفه ایست نهانی که عشق از او خیزد *که نام آن لب لعل و خط زنگاریست...

دوست عزیز برای عاشق بودن و عاشق شدن هیچ نیازی به استمرار رفت آمد و ... نیست چه بسا آدم با یه نگاه مهر کسی به دلش بنشینه. و اما بر عکس با افرادی چندین مدت هم رفت و آمد کنی و احساس کنی بسیار نچسب هستن!.
    اما و اما... بحث ازدواج رو به هیچ عنوان با عشق سعدی و حافظ و ... خلط نکنیم!
    شما اگر واقعا دلتون میخواد در این زمینه اطلاعاتی بدست بیارید و بدونید با ازدواج تحت الزام چه تعهداتی قرار میگیرید و... با زیر و بالا کردن صفحات این انجمن و اینترنت و یا سوال از 4 تا فرد به نتیجه خاصی نمیرسید و من دوست دارم از باب دوستی کتابی رو به شما معرفی کنم با توجه به تعداد سوالات و پست هاتون و ... که کاملا در این زمینه آگاه شید.
    این کتاب رو که خودم هم خوندم و بسیار بسیار قلم عالی و سطح علمی فوق العاده ای داره اسمش هست کتاب : حقوق خانواده از دکتر شیروی.
    ایشون استاد تمام دانشگاه تهران هستن و تمامی مسائل مربوط به ازدواج و طلاق و مهریه و تعهدات و... در این کتاب بررسی کردن.
    این که یه جا میگن حق طلاق با مرد هست... یه جا میگن حق زن ضایع شده یه جا میگن نابرابریه و.. اینا همش شنیده ها و گفته های بی بنیاد و اساس و غیر علمی هست.
    کتاب رو میتونید از اینجا تهیه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و درباره دکتر شیروی و کتاب هم میتونید از اینجا اطلاعاتی کسب کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و لُب لباب کتاب و ازدواج در ایران رو هم من خدمت شما عرض کنم :
    تا زمان وجود قوانین موجود در رابطه با ازدواج و طلاق و ... و عدم اصلاح فوق اساسی و نه اساسی بلکه تا زمانی که قوانین به صورت فوق اساسی در این زمینه اصلاح نشن من فقط میتونم یه عبارت بگم و اونم اینکه : مرد با ازدواج کردن داره ایثار میکنه ! و باید نهادی باشه و توی ایران نام مردان متاهل رو در زمره ایثار گران و از خود گذشتگان ثبت کنه.
    حالا کسی غیر این رو بگه من کاری ندارم و حرفام رو بر پایه علم و حقیقت زدم . نظر مخالفی هم داشته باشه کسی چندان اهمیتی نداره چون حقیقت و اون چیزی که اجرا میشه این هست که گفتم.

15. 3 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یعنی جدا فکر میکنید مازراتی با ازدواج و ویلای شمال تو یه سطح هستنش؟! بین این 3 تا کلمه نباید" یا " گذاشت چون در یه سطح نیستن.

اگه برای ازدواج و تشکیل خانواده فقط مشکلات مالی وجود داشته باشه، به نظرم با یکم برنامه ریزی و مدیریت مالی و مقابله با بعضی سنت ها و فرهنگ های غلط که همه خودشون رو ملزم به انجامش کردن و نادیده گرفتنشون ، میشه یه مراسم خوب و آبرومندانه داشت و حداقل های یک زندگی رو هم تامین کرد.

مسلما اگر کسی خودش رو ملزم به اجرای کلی مراسم و سنت های بیخود و بی فایده و خرج اور کنه نمی تونه راحت ازدواج کنه باید تشخیص داد برای تشکیل خانواده چه بخش های هزینه اوری باید حذف بشن.
    منظورم اینه که هرچیزی که شرایطش رو نداشته باشی بحث در موردش خنده داره

مثلا برای سطح مالی من خرید اون ماشین خنده داره

و برای وضع اقتصادی اجتماعی فرهنگی بعضی از آدما ازدواج صحیح و به موقع و مناسب همینقدر دست نیافتنیه ! یعنی شخصی میاد بحث رو پیش میکشه یا درباره اش حرف میزنه که شرایط اولیه اش رو هم نداره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •