سپاس از راهنمایی های دوستان.
بااین تفاسیر خرید باگیرنده داخلی پیشنهادمیشه یاخارجی full HD باقابلیت پخش 3D؟
سپاس از راهنمایی های دوستان.
بااین تفاسیر خرید باگیرنده داخلی پیشنهادمیشه یاخارجی full HD باقابلیت پخش 3D؟
زیاد سایز بزرگ نخرید واقعا چشم رو اذیت میکنه
رفیق، کی گفته قید ر.س.ی.و.ر رو بزنی؟
ر.س.ی.و.ر توپ واسه همچین TV خوبی، از واجباته. به خصوص VU+ UNO
من خودم اهل ما.هوا.ره نیستم اما ر.س.ی.و.ر توپ رو واسه Upscaling خوب شبکه های داخلی و تماشای چند تا شبکه محدود الجزیره الریاضیة HD و EuroSport HD و... خیلی لازم می دونم.
Last edited by poonel; 04-12-2011 at 13:16.
خیالت راحت باشه در آینده هیچ مشکلی به وجود نمیاد.
نميدونم اين تاپيك چرا اينجوري شده .
من اين جمله رو ننوشتم ولي به اسم من زده شده![]()
حتما Password کاربریت تو یه کامپیوتر دیگه یا کافی نت Save هست. سریع تغیرش بده.
می دونم اینجا زیاد مربوط نمی شه .اما چون صحبتش پیش اومد گفتم.
اگه از مباحث تخصصی مربوط به کیفیت تصاویر و سیاست های صدا و سیما بگذریم ، چیزی که دکتر عبدالعلی علی عسگری معاونت توسعه و فن آوری رسانه ملی صدا وسیما توی گفتگوی ویژه خبری چند ماه پیش گفتند این بود که کیفیت تصاویر فعلا همون SD هست اما اگه تصاویری که پخش می شه با کیفت های بالا و روز دنیا باشه ، با گیرنده های دیجیتال (چه ----T داخلی تلویزیون چه دستگاهای خارجی) می تونه تصاویر را تا حد کیفیت near hd (نزدیک به hd) پخش کنه.( یعنی مثلا اگه صدا و سیما 1 برنامه full hd مثل مستند زمین را پخش کنه کیفیت near hd پخش می شه) حالا منظور ایشون از near hd از نظر رزولوشن بوده یا از نظر کیفیت یا هر دو یا کلا چیز دیگه نمی دونم .
این را هم اعلام کردن که بزودی در آینده ای نزدیک قرار هست کیفیت پخش افزایش پیدا کنه ( حالا hd بشه یا full hd رو نگفت) و مسلما همین طور نسبت تصاویر 16:9 بشه . آینده ی نزدیک هم خب معلوم نیست کی باشه (احتمالا چند سال دیگه)
Last edited by manaminjamkharam; 04-12-2011 at 14:53.
سلام دوستان من چجوري از اينترنت vt30 استفاده كنم ؟
من اينترنت adsl دارم . سيم اينترنت رووصل كردم بهش و بعد از آپديت نرم افزارش تونستم استفاده كنم . تو قسمت viera conection ميتوني از facebook , youtube ... استفاده كني . سرعت اينترنت من 512 است . ولي اصلا با سرعت كارباتلويزيون حال نكردم . خيلي كند بود . بيخيالش شدم .![]()
وقتي ازفاصله خيلي نزديك به st30 نگاه ميكنم (حدود 3 سانتيمتري) يه نويزي آدم ميبينه كه تو led ها نيست .تو همه پلاسماها اينجوريه ؟ البته از فاصله دور ديده نميشه ها . دوستاني پلاسما دارن ممنون ميشم اگه جواب بدن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)