تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 308 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308 آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض فابرگاس:فروش مسی مرا شوکه کرد

سس فابرگاس به خبر فروش مسی و رفتن او از اردوگاه کاتالان ها واکنش نشان داد.

جام بین الملل:
    چندی پیش در رسانه های غربی خبر پیشنهاد فروش مسی از باشگاه بارسلونا مطرح شد.اصل این پیشنهاد را "یوهان کرایف" ستاره هلندی باشگاه بارسلونا در سال های دور مطرح کرده است.
    سایت خبری گل (Goal) به نقل از سس فابرگاس، هم تیمی لیونل مسی در بارسلونا نوشت:«گمان نمی کنم باشگاه بزرگی مثل بارسلونا دست به فروش ستاره ای به نام لیونل مسی بزند.مسی بزرگترین بازیکن بارسلوناست.او در فوتبال نظیر ندارد.»

این سایت خبری از قول فابرگاس ادامه داد:«قطعا آمدن نیمار به بارسلونا برای باشگاه مفید خواهد بود.من از این بابت خوشحال و راضی ام.»

2. 7 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

!Ronaldinho Goal Vs Real Madrid

Thiago Alcantara amazing skill vs Real Madrid

Messi vs Nani

WoW

+_+_+_+_+_+_+_+_+

+_+_+_+_+_+_+_+_+

هایلایت مهارت های لیونل مسی در سال 2012-2013

Lionel_Messi●Highlights Skills Season●FC.Barcelona Argentina 2012-2013

توی این کلیپ گلچین حرکات و مهارت های مسی با تیم بارسلونا و آرژانتین درسال 2012-2013 به نمایش گذاشته شده.

دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

260مگابایت_"13:40_MP4

4. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض سیلوا: ویلانوا از من خواسته تا به بارسلونا بروم

تیاگو سیلوا بازیکن فوتبال پارسین ژرمن گفت: ویلانوا سرمربی بارسلونا از من خواسته تا از این تیم جدا شده و راهی بارسن شوم.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل ای پایگاه خبری کالچونیوز سیلوا بازیکن تیم فوتبال پارسین ژرمن گفت: ویلانوا سرمربی بسیار خوب و توانمندی است و از تواناییهای بسیار بالایی برخوردار است من همیشه او را تحسین کرده ام در آخرین بازی پارسین ژرمن با تیم بارسا بعد از مسابقه ویلانوا از من خواست تا پارسین را رها کرده و راهی بارسا شوم هر چند از آن زمان تا به حال هیچ تماسی با وی نداشته ام ولی حالا آرام هستم و در تعطیلات به سر می برم ولی در مورد آینده ام نمی توانم اظهار نظر دقیق کنم زیرا در فوتبال هیچ چیز حتمی نیست.

6. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

مدیر برنامه های تیاگو سیلوا: اگر بارسا او را می خواهد، پس چرا پیشنهاد نمی دهد؟

سایت گل- پائولو تونیه تو، مدیر برنامه های تیاگو سیلوا، از باشگاه بارسلونا خواست اگر واقعا به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن هستند، پیشنهادی رسمی برای به خدمت گرفتن او ارائه بدهند.

این ملی پوش برزیلی به تازگی اعلام کرد که تیتو ویلانوا بعد از دیدار بارسا مقابل پاری سن ژرمن در چمپیونزلیگ از او خواست تا به نوکمپ برود اما تونیه تو معتقد است که باشگاه کاتالانی باید تلاش بیشتری برای به خدمت گرفتن این بازیکن ارائه بدهند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" صحبت های زیادی در مورد علاقه مندی تیتو به او وجود دارد اما مسئله اصلی این است که آنها باید به طور رسمی مذاکره کنند.

اگر بازیکنی را می خواهید، باید پا پیش بگذارید. اگر در خانه بنشینید و تلویزیونی تماشا کنید، موفق نمی شوید."

تیاگو سیلوا تابستان گذشته از میلان به پاری سن ژرمن پیوست و خیلی زود به یکی از ارکان اصلی این تیم تبدیل شد. او تا سال 2017 با پی اس جی قرارداد دارد.

================================================== ==================================================

مارادونا: برزیل در زمین بی طرف نمی توانست اسپانیا را شکست بدهد

سایت گل- دیه گو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین، معتقد است اگر فینال رقابت های جام کنفدراسیون ها در یک زمین بی طرف برگزار می شد، اسپانیا مقابل برزیل شکست نمی خورد.

قهرمان اروپا و جهان در فینال جام کنفدراسیون ها مقابل برزیل 3-0 شکست خورد و مارادونا معتقد است که جو ورزشگاه تاثیر زیادی روی عملکرد شاگردان دل بوسکه داشت:" اسپانیا بدشانس بود که این رقابت ها در برزیل برگزار شد. آنها خیلی خوب کار کردند. اگر بازی در یک زمین بی طرف برگزار می شد، برزیل نمی توانست به پیروزی برسد."

مارادونا همچنین در مورد لیونل مسی صحبت کرد و تاکید کرد که او هنوز یک سر و گردن از نیمار و کریس رونالدو بالاتر است.

" مسی همچنان بهترین بازیکن دنیاست. او هنوز بهتر از نیمار و کریس رونالدوست."

سرمربی سابق آلبی سلسته در مورد امیدهای آرژانتین برای قهرمانی در جام جهانی 2014 گفت:" جام جهانی سال آینده متعلق به تیم آمریکای جنوبی است. امیدوارم آرژانتین جام قهرمانی را به دست بیاورد."

================================================== ================================================== ===c

نیمار: حالا می توام به بچه هایم بگویم که به کاسیاس گل زده ام

طرفداری- نیمار نمی توانست خوشحالی خود را از پیروزی برزیل در فینال جام کنفدراسیون ها مقابل قهرمان جهان، یعنی اسپانیا، پنهان کند.

این بازیکن به Mediaset گفت: "من از روند بازی خیلی راضی ام، فکر می کنم برزیل عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت. می دانستیم که مقابل تیم بزرگی قرار خواهیم گرفت، تیمی که بازیکنان فوق العاده ای مثل کاسیاس دارد.

برای من افتخار بزرگی است که در مقابل چنین دروازه بان بزرگی گلزنی کردم. حالا می توانم به بچه هایم بگویم که به کاسیاس گل زده ام."

نیمار همچنین صحبت هایی در مورد آینده اش در بارسا داشت: "من کمی با برخی از بازیکنان بارسا صحبت کرده ام، اما فرصت صحبتی طولانی نداشته ایم. واقعاً آنها چیز زیادی به من نگفته اند. من هرکاری بتوانم انجام خواهم داد تا مطمئن شوم هواداران بارسلونا از من راضی اند و به تیم کمک خواهم کرد تا به پیروزی برسد."

================================================== ================================================== =

مدیر ورزشی گلادباخ خشمگین از شایعات پیرامون تراشتگن

طرفداری - مکس ابرل، مدیر ورزشی باشگاه بوروسیا مونشن گلادباخ آلمان تاکید می کند که مارک آندره تراشتگن، دروازه بان جوان این تیم فصل آینده هم در این تیم بازی خواهد کرد و از شایعات پیرامون انتقال او به بارسلونا بستوه آمده است.

مارک آندره تر اشتگن، دروازه بان جوان و آینده دار بوروسیا مونشن گلادباخ با درخشش خود درون دروازه این تیم آلمانی در دو فصل گذشته مشتریانی بسیاری از جمله بارسلونای اسپانیا را خواهان خود می بیند. مکس ابرل، مدیر ورزشی تیم آلمانی در این باره به کیکر گفت:" او فصل بعد برای گلادباخ بازی خواهد کرد. مارک و مدیر برنامه هایش هم این نکته را اعلام کرده اند، دیگر نمی توان از این واضح تر صحبت کرد. واقعا از این شایعات ادامه دار بستوه آمده ام."

ابرل در ادامه در ستایش از دروازه بان ملی پوش و آینده دار خود گفت:" تراشتگن یکی از با استعداد ترین و آینده دار ترین دروازه بان های قاره است و بدیهی است که باشگاه های بزرگ برای جذب او ابراز علاقه می کنند."

قرارداد فعلی تراشتگن او را تا سال 2015 در بوروسیا پارک ماندگار می کند.

8. 7 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    Last edited by M E S S I; 03-07-2013 at 08:58.

10. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

HD 720p - 91.94 MB

============

نیمار: هدف بعدی من خوشحال کردن هواداران بارسلوناست

ستاره جوان تیم ملی برزیل می گوید بعد از قهرمانی در جام کنفدراسیون ها هدف او شاد کردن هواداران بارسلوناست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پس از قهرمانی تیم ملی برزیل در جام کنفدراسیون ها نیمار ستاره جوان سلسائو خوشحال کردن هواداران بارسا را هدف بعدی خود اعلام کرد: «می خواهم به همراه بارسا به قهرمانی دست پیدا کنم. در کنار بهترین بازیکنان جهان بازی خواهم کرد و می خواهم شادی را به هواداران بارسلونا اهدا کنم.»
    ستاره تازه وارد بارسلونا ادامه داد: «بازی کردن در بارسا برای من خوب خواهد بود. من در یکی از بهترین باشگاه های جهان بازی خواهم کرد که بازیکنان بزرگ زیادی دارد. امیدوارم خیلی زود با تیم هماهنگ شوم. بازی کردن در بارسلونا می تواند باعث شود آمادگی من برای جام جهانی بیشتر شود.»

او در پایان درمورد گلزنی در فینال مقابل اسپانیا گفت: «گل زدن به کاسیاس طعم خاصی دارد.»
    نیمار در پایان بازی های جام کنفدراسیون ها به عنوان بهترین بازیکن این رقابت ها انتخاب شد و توپ طلا را از آن خود کرد. او همچنین سومین گلزن برتر این رقابت ها شناخته شد.
    Last edited by Greedy; 03-07-2013 at 10:10.

12. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سران باشگاه بارسلونا عزم خود را برای خریداری مدافع برزیلی باشگاه پاری سن ژرمن جزم کرده اند:
    سایت گل- طبق اعلام رادیو کاتالونیا و بازتاب این خبر در روزنامه اسپورت کاتالونیا، اولین پیشنهاد سران بارسلونا برای به خدمت گرفتن تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی باشگاه پاری سن ژرمن آماده است.
    قرار براین است که دراولین جلسه سران دو باشگاه برای مذاکره درمورد انتقال احتمالی سیلوا به بارسا انجام شده و رقم پیشنهادی بارسا برای این انتقال 32 میلیون یورو خواهد بود.
    سران باشگاه بارسلونا دراین میان استراتژی خاص خود را دنبال می کنند و بعد از دیداری که میان سران بارسا و مدیربرنامه های سیلوا صورت گرفت، بر سر رقم پیشنهادی باشگاه کاتالان برای آغاز مذاکرات با پاری سن ژرمن توافق شد.
    طبق توافق انجام گرفته قرار براین است که سران بارسا پیشنهادی 32 میلیون یورویی را برای خریداری تیاگو سیلوا به باشگاه پاری سن ژرمن ارائه دهند.این درحالی است که سران باشگاه فرانسوی سال گذشته برای جذب این مدافع برزیلی مبلغ 42 میلیون یورو به میلان پرداخت کرده بودند. البته انتظار می رود که با روند پیشروی مذاکرات، مبلغ پیشنهادی باشگاه بارسلونا نیز افزایش یابد.
    البته تمام اینها به شرطی است که تیاگو سیلوا حاضر شود که با کاستن از رقم دستمزد سالیانه ای که در پاری سن ژرمن دریافت می کند، با دستمزد پیشنهادی بارسا که رقم کمتری است موافقت کند.
    باید به این نکته اشاره کرد که خود تیاگو سیلوا تمایل زیادی دارد تا با تغییر آب وهوا از پاریس به بارسلونا نقل مکان کند و پائولو تونیه تو، مدیربرنامه های تیاگو سیلوا هم سران باشگاه پاریسی را تحت فشار گذاشته و تلاش می کند تا روند این انتقال را ساده ترنماید.

[/SPOILER]
      محتوای مخفی: همین خبر از یک زاویه دیگر 

آبي - اناري‌ها در فصل گذشته ليگا و ليگ قهرمانان اروپا نشان دادند که در خط دفاعي رنج مي‌برند و به جذب چهره جديدي نياز مبرم دارند. با اين حال هنوز در اين پست خريدي نداشته و فعاليت آنها در فصل جابه‌جايي تنها به تقويت خط حمله محدود شده است.

به گزارش ايسنا ، تياگو سيلوا، کاپيتان برزيلي پاري‌سن‌ژرمن از جمله مدافعاني است که آبي‌ - اناري‌ها دوست دارند، او را جذب کنند. حتي خود سيلوا هم از علاقه ويلانووا به جذب او پرده برداشت.

راديو ايالت کاتالونيا اعلام کرد که سران بارسلونا براي جذب سيلوا رقم 32 ميليون يورويي را به پاري‌سن‌ژرمن پيشنهاد داده‌اند. اين در حالي است که اين باشگاه فرانسوي رقم فروش سيلوا را 42 ميليون يورو تعيين کرده است.

پائولو تونيتو، مدير برنامه‌هاي سيلوا در واکنش به ابراز علاقه بارسلونا گفت: رد هر پيشنهادي از بارسلونا احمقانه است.

سيلوا چند روز پيش با برزيل قهرمان جام کنفدراسيون‌ها شد. او زماني که در برزيل بازي مي‌کرد، مورد توجه بارسلونا بود اما ترجيح داد ميلان را انتخاب کند. او پس از قهرماني با برزيل اعتراف کرد که خود ويلانووا با او صحبت کرده و از علاقه‌اش براي پيوستن به بارسلونا سخن گفته است.

امیدوارم که هر چه زودتر این انتقال صورت بگیره تا از بلاتکلیفی در بیایم.

بعد از این هم باید به دنبال خرید بازیکن های آینده دار در پست ها مختلف باشیم تا یواش یواش جانشین بازیکن های بزرگمون رو پیدا کنیم.

14. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خدا رو شکر راسل مثل اینکه میخواد یه تکونی بده در مورد وضعیت دفاعی تیم. فصل پیش که عملا هرتیمی از هرکجا توپ رو ریخت رو محوطه دست خالی برنگشت!

16. 4 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض خوشحالی مسی از درخشش نیمار

فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا ابراز امیدواری کرد، مهاجم برزیلی جدید تیمش تاثیر بسزایی در ارتقای عملکرد آبی‌ و اناری‌پوشان در فصل آینده داشته باشند و به این تیم برای کسب افتخارات متعدد کمک کند.

به گزارش افکارنیوز، لیونل مسی با اشاره به بازی‌های قابل قبول نیمار در جام کنفدراسیون‌ها تاکید کرد هم‌تیمی جدیدش می‌تواند با کاتالان‌ها روزهای خوش فراوانی را تجربه کند.

مسی در لیما، پایتخت پرو جایی که قرار است در یک دیدار خیریه با یاران خود به مصاف یاران نیمار برود، اظهار داشت: امیدوارم که نیمار بتواند به همان میزان که در قهرمانی برزیل در جام کنفدراسیون‌ها تاثیرگذار عمل کرد، در بارسلونا هم خوب کار کند و بر عملکرد این تیم تاثیر بگذارد. من اطمینان دارم که انتقال او به بارسلونا ثمربخش خواهد بود.

مسی در خصوص بازی دوستانه‌ای که در آن قرار است به میدان برود نیز گفت: مدتی است که از این نوع بازی‌ها انجام می‌دهیم. می‌دانم که الان وقت سپری کردن تعطیلاتم است اما دوست دارم از این فرصت برای حضور در چند بازی خیریه استفاده کنم.

فوق ستاره بارسلونا که شب گذشته میهمان سفارت مکزیک در پرو بود و شام را در کنار سفیران مکزیکی صرف کرد، در خاتمه از میهمان‌نوازی مردم پرو تقدیر و تصریح کرد: مردمی که برای استقبال از من به فرودگاه آمدند فوق‌العاده بودند. گاهی اوقات من نمی‌توانم با همه عکس یادگاری بگیرم اما همیشه برای همه آنها آرزوی سلامتی و موفقیت داشته‌ام.

18. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

بهترين تيم تاريخ فوتبال دنيا انتخاب شد

مجله ورلد ساكر پس از رأي گيري از روزنامه نگاران، سرمربيان و بازيكنان سابق فوتبال در سراسر جهان، بهترين تيم تاريخ فوتبال دنيا را انتخاب كرد.تركيبي كه در آن خبري از كريستيانو رونالدو ستاره رئال مادريد نيست.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به گزارش ديلي ميل، در اين تيم نام افرادي چون تيه ري هانري، اوزه بيو و جرج بست هم ديده نمي شود.
    با وجود اين خط حمله تيم را بزرگترين رقيب رونالدو يعني ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسلونا در كنار ديه گو مارادونا اسطوره هموطن او و په له بازيكن افسانه اي برزيل تشكيل مي دهند.
    از رأي دهندگان خواسته شده بود كه بازيكنان را بر اساس چيدمان ۴-۴-۲ تيم انتخاب كنند.
    در اين تيم فقط يك نماينده از انگليس حضور دارد. بابي مور تنها كاپيتان تيم ملي انگليس كه سابق قهرماني با اين تيم در جام جهاني را دارد. او در كنار فرانس بكن باوئر در مركز خط دفاعي قرار گرفته است. در سمت چپ و راست آنها هم كافو برزيلي و پائولو مالديني قهرمان پنج دوره اروپا قرار دارند.
    در درون دروازه لئو ياشين از شوروي سابق قرار داده شده است تا جايي براي پيتر اشمايكل دروازه بان سابق تيم منچستريونايتد و دينو زوف سنگربان بزرگ ايتاليايي وجود نداشته باشد.
    ياشين در سال ۱۹۶۳ به عنوان بهترين بازيكن سال جهان انتخاب شد و گفته مي شود كه در طول دوران حرفه اي خود بيش از ۱۵۰ پنالتي را گرفته است.
    خط مياني زمين را افرادي مثل زين الدين زيدان و دي استفانو ستارگان سابق رئال مادريد و يوهان كرايف هلندي پر كرده اند در حاليكه مارادونا اين جمع را چهار نفره مي كند.
    اما نوك حمله را دو تن از با استعدادترين مهاجمان تاريخ يعني ليونل مسي و په له تشكيل داده اند كه در مجموع يك هزار گل به ثمر رسانده اند.
    ** لئو ياشين از شوروي سابق
    تنها دروازه باني كه موفق به دريافت جايزه توپ طلاي فيفا شده است. وي تمام دوران فوتبال خود را در دينامو مسكو سپري كرد اما به دليل درخشش در مسابقات ملي بود كه شهرت يافت.
    او كه گفته مي شود بيش از ۱۵۰ پنالتي را گرفته و در طول ۲۲ فصل بازي، در ۲۷۰ مسابقه دروازه خود را بسته نگه داشته است، به عنكبوت سياه معروف شده بود.
    او در سه دوره جام جهاني خوش درخشيد و با تيم شوروي در سال ۱۹۵۶ قهرمان المپيك و در سال ۱۹۶۰ قهرمان اروپا شد.
    ** كافو از برزيل
    كافو قهرمان دو دوره جام جهاني با برزيل در سال هاي ۱۹۹۴ و ۲۰۰۲ و با ۱۴۲ بازي سابقه ترين بازيكن اين كشور است. او هنگام بازي در تيم هاي رم و آث ميلان هم موفقيت هايي را در اروپا از جمله قهرماني در ليگ قهرمانان در سال ۲۰۰۷ با تيم ميلان به دست آورد.
    ** بابي مور از انگليس
    او تنها كاپيتان تيم ملي انگليس است كه موفق به قهرماني در جام جهاني شد اما شهرتش جهاني است. په له مور را سر سخت ترين مدافعي مي داند كه در مقابلش بازي كرده است. فرانس بكن باوئر نيز او را بهترين مدافع تاريخ فوتبال توصيف كرده است.
    جاك اشتاين يكبار در مورد او گفت: مور ۲۰ دقيقه قبل از همه از اتفاقاتي كه مي خواهد بيفتد خبر داد.
    ** فرانس بكن باوئر از آلمان
    قيصر فوتبال كه بسياري او را بزرگترين بازيكن تاريخ فوتبال آلمان مي دانند. تنها فردي كه در سال هاي ۱۹۷۴ و ۱۹۹۰ با تيم آلمان غربي هم به عنوان بازيكن و هم به عنوان مربي قهرمان جام جهاني شده است. او در بايرن مونيخ نيز چهار بار قهرمان بوندس ليگا و سه بار قهرمان اروپا شد.
    ** پائولو مالديني از ايتاليا
    اين مدافع بعد از ۲۵ سال بازي در بيش از ۹۰۰ مسابقه ميلان به ۲۶ قهرماني از جلمه پنج قهرماني اروپا و هفت قهرماني سري آ رسيد.
    او قبل از بازنشستگي در سال ۲۰۰۲ در چهار جام جهاني حضور داشت و ۱۲۶ بار پيراهن تيم ملي ايتاليا را پوشيد.
    الكس فرگوسن در سال ۲۰۰۷ از او به عنوان بازيكن مورد علاقه خود در دوران اخير نام برد.
    ** آلفردو دي استفانو از رئال مادريد
    اوج درخشش او در تيم دهه ۱۹۵۰ رئال مادريد بود. او در اين تيم ۳۰۷ بار به ميدان رفت و پنج بار متوالي از سال ۱۹۵۶ تا ۱۹۶۰ به قهرماني اروپا رسيد.
    كارنامه او نشان مي دهد كه يك مهاجم بوده ولي بسياري وي را كامل ترين بازيكن تاريخ مي دانند.
    خود او در اين باره گفته است: همه ما فوتباليستيم و بايد بتوانيم در تمامي ۱۱ پست بازي كنيم.
    ** يوهان كرايف از هلند
    برنده سه توپ طلاي فيفا در سال ۱۹۷۱، ۱۹۷۳ و ۱۹۷۴ و يكي از مبتكران اصلي «توتال فوتبال».
    او با آژاكس و بارسلونا به قهرماني هاي بسياري در ليگ هاي داخلي و مسابقات اروپايي رسيد اما نتوانست تيم ملي هلند را به قهرماني در جام جهاني يا اروپا برساند.
    ميراث او همچنان باقي است به طوريكه كودكان در سراسر جهان تلاش مي كنند برند او يعني چرخش هاي كرايفي را تقليد كنند.
    ** زين الدين زيدان از فرانسه
    يك هافبك متبحر و قدرتمند كه با يوونتوس و رئال مادريد به قهرماني هاي متعددي دست يافت و گل قهرماني رئال در فينال ليگ قهرمانان ۲۰۰۲ را به باير لوركوزن زد.
    او در مسابقات تيم ملي فرانسه هم درخشيد و اين تيم را به قهرماني در جام جهاني ۱۹۹۸ و يورو ۲۰۰ رساند. گرچه در آخرين بازي خود براي فرانسه در فينال جام جهاني ۲۰۰۶ به خاطر ضربه سري كه به سينه ماركو ماتراتزي مدافع تيم ايتاليا زد، اخراج شد.
    ** ديه گو مارادونا از آرژانتين
    يك بازيكن كاملا تكنيكي و ريز جثه اما از نظر بدني قوي كه وقتي با توپ دريبل مي زد، هيچكس جلودارش نبود.
    مارادونا در جام جهاني ۱۹۸۶ يك گل تماشايي به انگليس زد و سپس تيم آرژانتين را به قهرماني در آن جام رساند.
    او در تيم هاي ناپولي و بارسلونا هم خوش درخشيد اما سپس به دليل دوپينگ به مدت ۱۵ ماه در سال ۱۹۹۱ محروم شد. وي بعد از آن روند رو به افولي را طي كرد به طوريكه در جام جهاني ۱۹۹۴ آمريكا باز هم به دليل دوپينگ به خانه فرستاده شد.
    ** په له از برزيل
    اولين فوق ستاره فوتبال برزيل كه هشت سال در سانتوس بازي كرد و در اين مدت ۶۱۹ گل به ثمر رساند.
    او در جام هاي جهاني هم بازي هاي ديدني را به نمايش گذاشت و نقش كليدي در قهرماني هاي برزيل در مسابقات ۱۹۵۸، ۱۹۶۲ و ۱۹۷۰ داشت.
    بابي چارلتون گفته كه فوتبال براي اين بازيكن جادويي اختراع شده در حاليكه كرايف مدعي شده بود كه په له تنها فوتباليستي است كه از مرزهاي منطق عبور كرده است.
    ** ليونل مسي از آرژانتين
    تنها بازيكن تيم منتخب تاريخ فوتبال دنيا كه همچنان در حال بازي است. فوق ستاره بارسلونا كه در چند سال گذشته همه ركوردها را شكسته است. در ۲۶ سالگي تا كنون شش بار قهرمان لاليگا شده و سه بار با بارسلونا به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا رسيده است.
    او در دفتر افتخارات شخصي خود هم سه جايزه پي در پي توپ طلاي فيفا را در كارنامه دارد و برترين گلزن تاريخ بارسلونا است.
    او ركوردار بيشترين گل زده در يك فصل هم هست و در سال ۲۰۱۲ توانست از ركورد ۹۱ گل گرد مولر بگذرد.
    او با اينكه دومين گلزن برتري تيم ملي آرژانتين هم است ولي بسياري از منتقدانش مي گويند تا كنون نتوانسته در مسابقات جام جهاني بازي مؤثري داشته باشد. او شايد در جام جهاني ۲۰۱۴ برزيل پاسخ اين منتقدان را هم بدهد.

20. 7 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •