تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 396 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام .. میشه با صفحه کلید هم دریبل زد و یا خوشحالی کرد ... اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه
    تا اونجایی که من میدونم با کیبرد نمیشه دریبل زد.
    ولی در مورد خوشحالیهای پس از گل میتونین بازیکن رو کنترل کنین و با همون کلیدهای شوت و پاس و . . . شادیهای مختلف رو انجام بدین.

اتفاقا کیبرد عشق بازی کردنه.اما باید تسلط کافی روی کیبرد باید داشته باشی و سرعت عمل. باید کلیدها رو طوری که راحت هستید تنظیم کنید.
    بعنوان مثال من پدال انجام حرکات رو گذاشتم رو اسپیس و استیک سمت راست رو گذاشتم کلید های numpad و دریبل های تکنیکی میزنم اما به راحتی دسته نیست چون کلیدهای دسته مخصوص بازی طراحی شدن اما کیبورد نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا این مشکل فیفای من درست شد / الان فقط نمیتونم با کیبرد بازی کنم + لگ زیادی دارم / به طوری که بازی 2-3 ثانیه وایمیسته

کسی میتونه کمکم کنه؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من 5 بار اولتیمیت تیممو پاک کردم الان دیگه نمیزاره پاکش کنم
    هیچی بازیکن هم ندارم
    500 سکه هم بیشتر ندارم
    چیکارکنم ؟

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من دموی این بازی رو دانلود کردم ببینم چه جوری هست . روش کلیک میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفته. آخرین کرک دمو رو کپی کردم و دایرکت اکس رو هم نصب کردم
    کسی نمیتونه ما رو راهنمایی کنه؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    چه کار کنم بعد از نصب ویندوز فیفام نپره
    الان ویندوز رو عوض کردم مجدد میخواد بازی رو از اوریجن دانلود کنه!!!! با اینکه بازی رو کپی کردم تو مسیر درست بازم میخواد از اول دانلودش کنه!!!!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    چه کار کنم بعد از نصب ویندوز فیفام نپره
    الان ویندوز رو عوض کردم مجدد میخواد بازی رو از اوریجن دانلود کنه!!!! با اینکه بازی رو کپی کردم تو مسیر درست بازم میخواد از اول دانلودش کنه!!!!
    بازی رو به هرشکلی که بود تونستم اجراش کنم ولی به محض ورود به بازی از بازی میپره بیرون
    گرافیکم رو هم اپدیت کردم (قبلا با همین درایور بازی اجرا میشد)
    نکته ویندوزم رو از 7 به ویندوز 8 تغییر دادم......یعنی بازی با ویندوز 8 مشکل داره؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام امیدوارم به دوستان بر نخوره ولی فیفا گندش رو درآورده یه فوتبال به تمام معنا شائولین هستش همش تخیل و دروغ است دروازه بان میاد توپ رو با دست پرت کنه هنوز توپ از دستش خارج نشده که سی پی یو توپ رو میگیره و گلش میکنه توپ رو روی ریباند همش سی پی یو میزنه و غیر ممکنه بتونی روی ریباند گل بزنی تمام هد ها رو چقدر مسخره زده آخه سازنده ابلهش نمیگه زمانی که من با اون دوربین از دور بازی رو میبینم از کجا بفهمم توپ کجا فرود میاد اگر کمی جهت رو بد بگیری میبینی که اون هد رو زده خلاصه که هنوز بعد از این همه سال کار کردن نتونستن بازی رو طبیعی و نسبت به واقعیت بسازن و برای اینکه جذابیت بازی بیشتر بشه تقلب رو به سی پی یو هدیه کردن من که امیدوارم یه شرکت بیاد و یه فوتبال بسازه تا از شر پی اس و فیفا خلاص بشیم یا لامذهبا تا میای توپ رو شوت کنی پیرهنت رو میکشن و تعادلت بهم میخوره و میخوری زمین ولی داور انگار نه انگار دقیقه 84 به تیم دوم جدول گل زدم بعد توپ ئدوباره رفت تو اوت و دروازهبان توپ رو کاشت و شروع مجدد زد لامذهب توپش دقیق اومد پشت محوطه جریمه من برا مهاجمش بعد یه پاس انداخت برای بازی کن کناریش تا دفاع من اومد بره تو رو بگیره پاش گرفت و نتونست بره اونم با کمال خونسردی توپ رو گل کرد به این میگن نامردی محض حالم از این بازی بهم میخوره ولی معتادش شدم نمیدونمم چکار کنم

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @
    اولا خوش اومدین به p30world

دوما بهتره رو درجه سختیه پایین تر بازی کنید

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    بخش مربیگری در کریر فیفا 13 با football manager چه فرقهایی با هم دارند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام من تو کریر مود یه مشکل دارم تو تنظیم اولیه اسم تیم ملی رو ایران انتخاب کردم اما بعد از پیشرفت وقتی بازیکن به تیم ملی دعوت میشه چون ایران تو بازی نیست من بازی نمی کنم . راهی است که من تیم ملی دیگه ای انتخاب کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •