نظرتون در این رابطه چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در این رابطه چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرفون روی گوشی سونی زد چجوریه دوستان مدلش چیه بهxba1میرسه؟ ی ایرفون دوروبر 100 تومن میخوام.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
پاسخ فرکانسی محدوده فرکانسی هست که یک هدفون یا بلندگو میتونه بازآفرینی کنه. هرچه این محدوده گسترده تر باشه، بهتره
حداکثر توان ورودی هم یعنی میزان میزان قدرتی که یه ترنسدوسر صوتی (هدفون، بلندگو) میتونه تحمل کنه بدون اینکه اسیب ببینه
اره منظورم X10i بود. با S4 قاطی شد
چون بحث سورس و اینا بود نقل قول کردم.
خروجی هدفون داره جلوش و پشتش شونصد تا ورودی و خروجی دیجیتال و آنالوگ داره.
یکم قدیمی هست ولی دستگاه استودیویی حرفه ایه. rack mount هم داره که توی عکس مشخص نیست چون بازش کردم. صداش واقعا رفرنس استودیوییه. نوارهای دت هم دارم روش ضبط میکنم. قیمت اکبندش 1695 دلار بوده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یعنی قاعدتا اینجا باید 5 میلیون باشه، ولی یکی از دوستان اکبند (تو جعبه در چسب) رو براساس هر دلار 450 تومن میده اگه کسی بخواد (میشه 750). دست دوم خیلی تمیزش هم هست که حدود 500 میشه، فرقش اینه که اکبندها ریموت هم دارند ولی دست دوم ها نه.خیلی از استودیودارها میگیرن برای مسترگیری
سپاس؛
آقای pedi-xx فکر کنم z1000 دو تا مدل داره یکیش زیر آرم سونی بر چسب studio use داره و همچنین L و R ی که چپ و راست رو مشخص کردن قرمز رنگه ولی تو اون یکی مدل L سفیده و R قرمز. ربطی به فیک بودن نداره که؟
یه سوال دیگه: دوستان اگه آمپ داشته باشی، نوع پلیر هم تاثیر داره یا نه؟ اگه تاثیر نداره پلیر نخرم، دنبال یه آمپ باشم.
مرسی
Last edited by mohsen 1373; 19-07-2013 at 10:02.
صدای یک سیستم صوتی تابعی ست از برق + سورس + اینترکانکت + تقویت کننده (شامل پری و پاور) + پخش کننده (هدفون یا اسپیکر) + اکوستیک محیطی (اگه اسپیکر باشه)
یه رابطه هایی وجودداره، مثلا اگه شما بهترین هدفون دنیارو هم داشته باشید ولی امپلیفایر مناسبش نباشه با یه هدفون 50 تومنی صداش یکی میشه. یا اگه بهترین امپلیفایر و هدفون رو داشته باشید و سورس مناسب نباشه، باز هم صدای نهایی تابع سورس خواهد بود. به نظر من یه هدفون با امپدانس پایین و پلیر مناسب، بهتر از یه هدوفون گرون و با امپلیفایر و سورس نامناسب هست.
نهایتا سورس خیلی مهمه، شما شخصی رو در نظر بگیر که یه آمپلیفایر بسیار معظم و عالی و یه هدفون خیلی عالی داره ولی باهاش رادیو FM گوش میده!
Last edited by flipp; 19-07-2013 at 13:46.
سلام.
مدلهای که پیشنهاد می شوند اینها هستند:
Creative EP-630 اگر به بیس علاقه دارید. (گارانتی شاب)
(با افزایش بودجه) Sony XBA-1 که بیس خیلی قوی ندارد. قیمتش هم حدود 135 هزار تومان است. (گارانتی ایران رهجو)
موفق باشید.
عکسایی که تو ریویویی که اقای t-jays دادن یه برچسب قرمز رنگ داره که فکر نکنم باهم فرقی بکنن. اینی که من گرفتم برچسب نداره و راست قرمز و چپ سفیده. فکر کنم اگه فرقی باشه برای مدلایی هست که برای یه کشور خاص تولید شده یا مثلا مدلای محدود که تو ظاهر فرق دارن. البته اینا استدلال های کاملا شخصی بودن. و هیچ پایه اساس علمی و صنعتی ندارن.
بعد شما یه زنگ بزن ایران رهجو موجودی بگیر ببین چند تا دارن و به نظر من اگه میترسی تموم بشه میتونی بهشون بسپری یکی نگه دارن.
مگه جمعه هم میشه زنگ زد؟ من شنبه صبح میخواهم اولین نفر اونجا باشم
اگه بخوام بیشتر خرج کنم اینا کیفیتشون چتوره ؟
Sennheiser Headphone CX 300-II Precision
AIAIAI Headphone Pipe Grey
Sennheiser Headphone CX 215
توان ورودی درواقع توی سورس یا پلیر میتونه مهم باشه دیگه،نه؟یعنی درواقع هرچی توان خروجی پلیر به توان ورودی هدفون نزدیک باشه میتونیم حداکثر کیفیتو داشته باشیم؟
سورس های معمولی که نمیتونن توان بالاتری از توان هدفون بدن دیگه نه؟(البته بصورت عام منظورمه)پس با استفاده از آمپلی فایر میتونه توان بالاتر و درنتیجه احتمال آسیب دیدن هدفون مطرح باشه دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)