تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 304 از 461 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام. مهم ترین چیز اینه که شروع کنی و یه استارت مشتی بزنی. و در ضمن انگیزه داشته باشی و فکر پشت کنکور نباشی. خداروشکر تو این دوتا رو باهم داری. پس فقط میمونه برنامه و کتاب و اینا.

اگه یکم فکر کنی میبینی که بیشتر چیزای لازم رو خودت میدونی. انقد مشاورا توی تی وی و اینور اونور برامون حرف زدن که دیگه حفظ شدیم. و نکته ی مشاوره ای خاصی از فضا وارد نشده!

نباید هیچ مبحثی رو بصورت عمده تست بزنی. باید مختصر و مفید بخونی. ازین به بعد هم بیشتر باید تستای کنکور رو کار کنی. جزوه ای هم که میخوای بخونی حدالامکان باید جزوه ای باشه که قبلن یه بار خوندیش. مباحثی رو هم که اصلن نخوندی از روی یه جزوه ی مختصر مفید بخونی. نه اینکه مثلن واسه دیفرانسیل بشینی همه ی رمزینه رو بخونی. واسه بعضی از درسا اینا به ذهنم میرسه: عربی: نشر الگو جمع بندی - دینی: فقط کتاب درسی + آیات و نکات - تحلیلی و شیمی: آبی قلمچی (چاپ 90 به بعد) گسسته: تست های ستاره دار گاج

راستی من فرض کردم که رشتت ریاضیه!

در مورد دروس دیگه هم باید بگی در چه سطحی هستی تا اینجا بچه ها بتونن یه جواب درست و حسابی بهت بدن.

2. 4 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام. مهم ترین چیز اینه که شروع کنی و یه استارت مشتی بزنی. و در ضمن انگیزه داشته باشی و فکر پشت کنکور نباشی. خداروشکر تو این دوتا رو باهم داری. پس فقط میمونه برنامه و کتاب و اینا.

اگه یکم فکر کنی میبینی که بیشتر چیزای لازم رو خودت میدونی. انقد مشاورا توی تی وی و اینور اونور برامون حرف زدن که دیگه حفظ شدیم. و نکته ی مشاوره ای خاصی از فضا وارد نشده!

نباید هیچ مبحثی رو بصورت عمده تست بزنی. باید مختصر و مفید بخونی. ازین به بعد هم بیشتر باید تستای کنکور رو کار کنی. جزوه ای هم که میخوای بخونی حدالامکان باید جزوه ای باشه که قبلن یه بار خوندیش. مباحثی رو هم که اصلن نخوندی از روی یه جزوه ی مختصر مفید بخونی. نه اینکه مثلن واسه دیفرانسیل بشینی همه ی رمزینه رو بخونی. واسه بعضی از درسا اینا به ذهنم میرسه: عربی: نشر الگو جمع بندی - دینی: فقط کتاب درسی + آیات و نکات - تحلیلی و شیمی: آبی قلمچی (چاپ 90 به بعد) گسسته: تست های ستاره دار گاج

راستی من فرض کردم که رشتت ریاضیه!

در مورد دروس دیگه هم باید بگی در چه سطحی هستی تا اینجا بچه ها بتونن یه جواب درست و حسابی بهت بدن.
    ببخشید الان واسه دیفرانسیل من تازه دارم رمزینه میخونم ! پس میگید چی بخونم ؟ شیمی رو هم تازه میخوام از مبتکران بخونم ! میگید از آبی قلمچی بخونم ؟ در ضمن اگه اگه چیزی بلد نباشیم رو آموزش های آبی قلمچی میشه حساب کرد ؟

راستی واسه تحلیلی من هم گاج سفید دارم هم آبی قلمچی . کدومش بهتره ؟
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    Last edited by A.N.A.P; 05-04-2012 at 13:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام. کسی میدونه کی باید بریم کارت ورود به جلسه رو بگیریم؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کارت ورود به جلسه معمولا هفته آخر توزیع میشه (اینترنتی)

6. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببخشید الان واسه دیفرانسیل من تازه دارم رمزینه میخونم ! پس میگید چی بخونم ؟ شیمی رو هم تازه میخوام از مبتکران بخونم ! میگید از آبی قلمچی بخونم ؟ در ضمن اگه چیزی بلد نباشیم رو آموزش های آبی قلمچی میشه حساب کرد ؟

راستی واسه تحلیلی من هم گاج سفید دارم هم آبی قلمچی . کدومش بهتره ؟
    اگه برای اولین بار توی این زمان میخوای دیفرانسیل رو از رمزینه بخونی بنظرم اشتباهه. مگر اینکه خیلی فول باشی و سرعتت عالی باشه.

از روی یه جزوه مثل جزوه ی معلمتون بخون و تستهای آبی قلمچی رو بزن یا اینکه نصفش رو بزن. تستهای سطح 1 میکرو بانک گاج هم میتونه خوب باشه ولی شنیدم دیگه این کتاب توی بازار نیست!

همه ی این حرفام واسه شیمی هم صدق میکنه! اگه شیمی پیش 1 و شیمی 2 و شیمی 3 رو چیزی بلد نباشی، احتمالن همون گزیده نکات آبی قلمچی (که خیلی مختصر و مفید و جمع و جوره) کفایت میکنه. (نویسندش (انوشه) پارسال دبیرمون بود). البته حواست باشه که حتمن باید کتاب درسی رو بخونی. اگه توی بعضی قسمتاش دچار مشکل شدی، مثلن اگه جواب یه فکر کنید رو بلد نبودی و یا نیاز به توضیح داشتی، اونوقت برو همون قسمت رو از مبتکران بخون.

واسه شیمی پیش2 هم نظر خاصی ندارم!

اگه تحلیلیت خوب نیست و زیاد بلد نیستی و نخوندی، همون آبی قلمچی خوبه. گاج واسه این زمان خیلی زیاد و وقتگیره.

8. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اگه برای اولین بار توی این زمان میخوای دیفرانسیل رو از رمزینه بخونی بنظرم اشتباهه. مگر اینکه خیلی فول باشی و سرعتت عالی باشه.

از روی یه جزوه مثل جزوه ی معلمتون بخون و تستهای آبی قلمچی رو بزن یا اینکه نصفش رو بزن. تستهای سطح 1 میکرو بانک گاج هم میتونه خوب باشه ولی شنیدم دیگه این کتاب توی بازار نیست!

همه ی این حرفام واسه شیمی هم صدق میکنه! اگه شیمی پیش 1 و شیمی 2 و شیمی 3 رو چیزی بلد نباشی، احتمالن همون گزیده نکات آبی قلمچی (که خیلی مختصر و مفید و جمع و جوره) کفایت میکنه. (نویسندش (انوشه) پارسال دبیرمون بود). البته حواست باشه که حتمن باید کتاب درسی رو بخونی. اگه توی بعضی قسمتاش دچار مشکل شدی، مثلن اگه جواب یه فکر کنید رو بلد نبودی و یا نیاز به توضیح داشتی، اونوقت برو همون قسمت رو از مبتکران بخون.

واسه شیمی پیش2 هم نظر خاصی ندارم!

اگه تحلیلیت خوب نیست و زیاد بلد نیستی و نخوندی، همون آبی قلمچی خوبه. گاج واسه این زمان خیلی زیاد و وقتگیره.
    دوست عزیز من یکم گیج شدم . شما فکر کن من هیچی دیفرانسیل بلد نیستم . از آبی قلمچی میشه خوند ؟
    من رمزینه جلد 1 رو خوندم . به نظرت تا امتحانای خرداد میشه جلد 2 رو تموم کرد ؟
    شیمی مبتکران پیش2 رو هم تموم کزدم فقط میمونه جلد 1 ! نظرتون درباره این چیه ؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگه دیف1 رو از رمزینه خوندی و فهمیدی، خیلی هم خوبه و با تستای کنکور جمع بندی میکنی و مشکلی نداری. اما دیف2 رو اگه بخوای بشینی همه ی رمزینه رو توی این زمان بخونی، واسه درسای دیگت وقت کم میاری و بعیده به امتحانا برسی.

اینکه دیفرانسیل رو میشه از آبی قلمچی خوند یا نه بستگی به این داره که حسابان و دیف1 رو چقدر فهمیده باشی و هوش ریاضیت چقدره. اگه حسابان و دیف1 رو خوب فهمیدی و هوش ریاضیت هم خوبه، آره میشه از آبی خوند. اما اگه نه، باید از یه جزوه ی مفصل تر بخونی. حالا این جزوه میتونه جزوه ی معلمتون باشه یا هر جزوه ی دیگه ای. ولی نه اونقدر مفصل که تمام نکات ریز و درشت و بعضن خارج از محدوده رو مطرح کنه ( مثل رمزینه) .

شیمی رو هم که شاخش رو شکوندی (پیش2 رو میگم). بقیش سرازیریه. نظرم اینه که برای پیش1 کتاب درسی رو باز کن و شروع کن خوندن. جاهایی رو که متوجه نمیشی ، برو ایستگاه های درس و نکته ی مبتکران که مربوط به اون قسمت میشن رو بخون تا متوجه بشی. منظورم اینه که تا به مشکل بر نخوردی، سراغ درسنامه های مبتکران نرو چون خیلی وقتت رو میگیره. در آخر هم تستای مبتکران رو یکی درمیون بزن. آخر سر اگه بازم وقت داشتی (که خیلی بعیده) نصفه ی دیگش رو بزن.

ببخشید زیاد حرف زدم!

11. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اگه دیف1 رو از رمزینه خوندی و فهمیدی، خیلی هم خوبه و با تستای کنکور جمع بندی میکنی و مشکلی نداری. اما دیف2 رو اگه بخوای بشینی همه ی رمزینه رو توی این زمان بخونی، واسه درسای دیگت وقت کم میاری و بعیده به امتحانا برسی.

اینکه دیفرانسیل رو میشه از آبی قلمچی خوند یا نه بستگی به این داره که حسابان و دیف1 رو چقدر فهمیده باشی و هوش ریاضیت چقدره. اگه حسابان و دیف1 رو خوب فهمیدی و هوش ریاضیت هم خوبه، آره میشه از آبی خوند. اما اگه نه، باید از یه جزوه ی مفصل تر بخونی. حالا این جزوه میتونه جزوه ی معلمتون باشه یا هر جزوه ی دیگه ای. ولی نه اونقدر مفصل که تمام نکات ریز و درشت و بعضن خارج از محدوده رو مطرح کنه ( مثل رمزینه) .

شیمی رو هم که شاخش رو شکوندی (پیش2 رو میگم). بقیش سرازیریه. نظرم اینه که برای پیش1 کتاب درسی رو باز کن و شروع کن خوندن. جاهایی رو که متوجه نمیشی ، برو ایستگاه های درس و نکته ی مبتکران که مربوط به اون قسمت میشن رو بخون تا متوجه بشی. منظورم اینه که تا به مشکل بر نخوردی، سراغ درسنامه های مبتکران نرو چون خیلی وقتت رو میگیره. در آخر هم تستای مبتکران رو یکی درمیون بزن. آخر سر اگه بازم وقت داشتی (که خیلی بعیده) نصفه ی دیگش رو بزن.

ببخشید زیاد حرف زدم!
    زیاد حرف زدین چیه ؟ حرف های شما رو باید گل (Gol) گرفت ! بسیار ممنون که وقتتون رو در اختیار گذاشتین !راستی رتبه شما چند بود ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

گرامی من فصل جدول تناوبی شيمي دو رو نخوندم و بلد نيستم ولی به گوشم خورده و تا حدودی درک کردم
    اگر بخوام کامل کامل از مبتکران بخونم 12 ساعت وقت ميبره!
    با اين حال توصيه ميکنيد از يه منبع کم حجم تر استفاده کنم؟
    همين طور برای خيلی درس های ديگه البته قبلش رو مطالبی که قبلان خوندم به تسلط ميرم بعد
    من نشستم حساب کردم ديدم تا 5 خرداد 550 ساعت زمان هست ميشه خيلی کارهاااا کرد (با حساب روزی 13 ساعت و کسر زمان آزمون و مرور پنجشنبه)
    8-9 تا سؤال از مکانيک ديناميک مياد چندتاش آسون هست؟ و راحت ميشه زد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام به دوستایی که خودشونو این روزا میکشن تا فردا دکتر مهندس شن
    من فارغ التحصیلم و حدود سه ماه اول یعنی پاییز رو خوب درس می خوندم ولی بخاطر اینکه مجبور شدم 10 روزی درس نخونم دیگه تا امروز که میخوام درس بخونم به قول خودمون لای کتاب هم باز نکردم حالا یه برنامه ای دارم میخواستم نظرشماها رو بدونم اونم اینه که تو این حدود 80 روز باقیمانده چهل روز اول رو فقط اختصاصی + زبان بخونم و چهل روز دوم رو عمومی+اختصاصی بخونم البته همه جای کتاب رو نه بیشتر اون قسمتهایی که تو دبیرستان خوب خوندم و با یه مرور ساده میتونم کامل یادم بگیرم.
    البته اینم بگم برام خیلی مهم نیست که رتبم بالا یا پایین باشه و بخاطر مشکلاتی که دارم همین پیام نور شهر خودمون هم قبول بشم خیلی ناراحت نمیشم البته سال قبل هم قبول شدم ولی به امید اینکه بتونم معافیت پزشکی بگیرم پشت کنکور موندم
    اگه تجربه ای در مورد کنکور در کمترین زمان دارید بگید ما هم استفاده کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •