سلام به دوستان عزیز
سوالی در مورد انتقال اطلاعات بین گوشی و رایانه دارم
میخوام از طریق وایرلس بین گوشی آندروید و لپ تاپ تبادل اطلاعات کنم. که راه های زیادی رو امتحان کردم و متاسفانه جوابی نگرفتم. اول که خواستم با ایجاد ad-hok روی لپ تاپ این کار رو انجام بدم که متاسفانه آندروید ad-hok رو نمیشناسه البته نرم افزاری برای دیدن ad-hok روی گوشی پیدا کردم که باید گوشی حتما روت باشه تا این کار انجام بشه و نمی خوام گوشیم رو روت کنم. راه دوم این بود که با نصب نرم افزار airdroid روی گوشی این ارتباط رو براقرا کردم که البته باید حتما یه واسطه (یعنی مودم adsl) این وسط باشه. حالا مشکلی که اینجا پیش اومد اینه که بار اول که فایل ها رو انتقال دادم مشکلی نبود اما دفعات بعد مودم ریستارت میشد و ارتباط قطع میشد. مودم رو هم چندین بار کانفیگ کردم ولی درست نشد. حالا دنبال یه راه ارتباطی مستقیم و بدون واسطه بین لپ تاپ و گوشیم هستم که پیدا نمی کنم. ممنون میشم در مورد مشکلاتی که گفتم راهنماییم کنید و یا یه راه ارتباطی خوب پیشنهاد کنید. و همینطور اگه اطلاعاتی در مورد Tethering and portable hotspot که روی گوشی هست توضیحی بدهید و آیا میشه با این طریق ارتباط برقرار کرد یا خیر چون وقتی این گزینه رو روشن میکنم لپ تاپ AndroidAP رو میشناسه ولی بعدش نمیدونم چه باید کرد.
هم می تونید از Hotspot گوشی استفاده کنید و با لپ تاپ بهش وصل شید و با Airdroid فایل ها رو انتقال بدید.
هم اینکه می تونید از نرم افزار Conncetify برای ایجاد AdHoc استفاده کنید تا گوشی تشخیصش بده.
اینم که چرا مودم ریست میشه رو باید از داخل مودم و بخش لاگ هاش بفهمید.
برای نرم افزار دسترسی به شیر ویندوز هم می تونید تاپیک زیر رو مطالعه کنید :
سلام ممنون دوست عزیز
وقتی hotspot رو روشن میکنم و به لپ تاپ وصل میشم و بعد به نرم افزار airdroid میرم hotspot رو خاموش میکنه و وایرلس رو روشن میکنه و به مودم وصل میشه و دوباره همون داستان قبل.
از نرم افزار connectify هم استفاده کردم و اون رو روی ویندوز نصب کردم اما کار نمی کرد.
جمله بالا مشکل من هست و نقل قول زیر اون راهنمایی یکی از دوستان بود و جمله زیر اون هم جواب من به اون دوست عزیز بود. که متاسفانه مشکلم هنوز حل نشده.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.