تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 304 از 337 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

خوب کابل که سالمه ، کارت شبکه کامپیوتر هم سالمه، می مونه خود دستگاه از یک پورت دیگش استفاده کنید و IP رو هم خودتون بدید توی رنج
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- مسیر زیر را طی کنید:
    Start / Control panel / Network and sharing center

2- از سمت چپ صفحه (Task panel) گزينه Change adapter settings را انتخاب نماييد.

3- كارت شبكه خودتان را انتخاب نمايد و بر روي آن كليك راست كنيد

4- در اين مرحله گزينه Properties را انتخاب نماييد.

5- از پنجره باز شده و ليست موجود گزينه Internet protocol Version 4 (TCP/IPV4) را انتخاب نماييد. و سپس كليد Properties را انتخاب نماييد .

6- در پنجره باز شده IP خود را در باكس شماره يك و در بخش شماره 2 Sub net Mask رو برو (255.255.0.0) را تنظيم نموده و در پايان كليد OK را تنظيم نماييد.

2. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

----------------

سلام دوست من
    ابتدا بايد ببينيد كامپيوتر شما به شبكه اي وصل است يا خير؟؟ (حتي ADSL منزل هم خود نوعي شبكه مي باشد)
    اين دستور وقتي كاربرد دارد كه شما بخواهيد IP قبلي خود را به هر دليلي به سيستم DHCP (كه مي تواند سرور شبكه باشد و يا مودم ADSL يا ...) پس داده و IP جديد دريافت نمائيد. دقت كنيد كه اگر اين دستور را به مودم ADSL كه در آن سيستم DHCP راه اندازي شده است بدهيد، طبعاً همان IP قبلي را، مجدداً دريافت خواهيد نمود و تصور مي كنيد سركاريست! اين دستور براي جاهايي كاربرد دارد كه تعداد سيستم هاي متصل به شبكه زياد است (مثل يك شركت كه كامپيوترهايش به سرور متصل هستند) همچنين دقت كنيد كه سيستم DHCP از اولين IP باز يا استفاده نشده در رنج خود شروع مي كند، بنابراين ممكن است همان IP قبلي را دريافت نمائيد و تصور كنيد هيچ عملي انجام نشده است! در شبكه هاي كوچك خانگي بهتر است IP بصورت دستي وارد شود نه Automatic .. دقت كنيد كه وقتي IP دستي است، مقصد يك ديتا يا دستور از يك كامپيوتر ديگر مشخص است و يك راست مي رود سراغ IP مورد نظر! اما با سيستم Automatic كه بحث renew در آن مطرح است، پروسه BroadCast انجام مي شود و دستور يك كامپيوتر وقتي به كامپيوتر مورد نظر مي رسد كه كل پروسه جستجو در شبكه انجام شده و مقصد رديابي گردد كه طبيعي است مدت زمان بيشتري طول مي كشد بنابراين در شبكه هاي كوچك خانگي خصوصاً در حالت غير DHCP، حتماً از IP دستي استفاده نمائيد كه ديگر نيازي به دستور ipconfig /renew نداشته باشيد. توضيح كامل DHCP تصور مي كنم در مباحث قبلي اين تاپيك باشد و بحثي است كاملاً تخصصي و مربوط به نحوه تقسيم IP بين تعداد زيادي كامپيوتر موجود در يك شبكه.
    سپاسگزارم از پاسخ تون

آیا در اشتراک های ADSL هم امکان استفاده کردن از این قابلیت هست؟ یا هر ابزار دیگه ای که عمل گرفتن IP جدید رو انجام بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من ip رو دادم ...وارد صفحه ی اکسس شدم تنظیمات دوباره ست کردم ولی مشکل هم چنان باقیست...یعد من کابلی که از poe میاد رو وصل کردم به اکسس و با تبلت وصل شدم به نت....ولی روی pc همچنان زده unidentified neteorkو no internet access
    یعنی الان مشکل اینه که روی کامپیوتر که وصله به اکسس اینترنت ندارم ولی از طریق تبلت یا لپتاپ مشکلی ندارم
    ممنون بابت اینکه سوالای مبتدیانه من رو جواب میدید...ولی بلاخره هر کی یه روز مبتدی بوده
    Last edited by m2d1; 16-12-2013 at 23:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

سپاسگزارم از پاسخ تون

آیا در اشتراک های ADSL هم امکان استفاده کردن از این قابلیت هست؟ یا هر ابزار دیگه ای که عمل گرفتن IP جدید رو انجام بده
    ----------------------------------------------
    تمنا دارم.
    بايد وارد تنظيمات مودم ADSL شده و گزينه DHCP را تنظيم كنيد! در آن قسمت رنج شروع IP ها مشخص شده است كه مي توانيد هر IP در كلاس C بدهيد. به هر حال اين IP فقط در حوزه كامپيوتر خود شما كاربرد دارد و از ISP به بعد IP شما عوض مي شود مگر اينكه IP VALID خريداري گردد.

6. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان کسی قصد نداره به ما جواب بده؟همچنان مشکل وجود داره ممکنه سخت افزاری باشه؟اگه حل نشدیه به فکر خرید یه اکسس جدید باشم چون شبا کامپیونر برای دانلود میزارم...با این وضع که نمیشه هی باید سیمو عوض کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

من ip رو دادم ...وارد صفحه ی اکسس شدم تنظیمات دوباره ست کردم ولی مشکل هم چنان باقیست...یعد من کابلی که از poe میاد رو وصل کردم به اکسس و با تبلت وصل شدم به نت....ولی روی pc همچنان زده unidentified neteorkو no internet access
    یعنی الان مشکل اینه که روی کامپیوتر که وصله به اکسس اینترنت ندارم ولی از طریق تبلت یا لپتاپ مشکلی ندارم
    ممنون بابت اینکه سوالای مبتدیانه من رو جواب میدید...ولی بلاخره هر کی یه روز مبتدی بوده

دوست عزيز منظورتان از POE چيه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزيز منظورتان از POE چيه؟؟؟؟
    من مودم وایمکس out door دارم کابلی که از مودم میاد وصل میشه به poe ویک کابل دیگه بهت میده که اونو میشه وصل کرد به کامپیوتر یا اکسس...یعنی کابلی که از مودم میاد مستقیم نمیشه وصلش کنی به کامپیوتر...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من مودم وایمکس out door دارم کابلی که از مودم میاد وصل میشه به poe ویک کابل دیگه بهت میده که اونو میشه وصل کرد به کامپیوتر یا اکسس...یعنی کابلی که از مودم میاد مستقیم نمیشه وصلش کنی به کامپیوتر...
    اگه اطلاعات کامل میخواید برید یه این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من یه اداپتور وایرلس تی پی لینک روی سیستمم نصب کردم.
    سرعت شبکه افتضاح پایینه! در حد 40 کیلوبایت! توجه کنید سرعت شبکه نه سرعت اینترنت فخیمه!!
    به نظرتون مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    سوالی در مورد انتقال اطلاعات بین گوشی و رایانه دارم
    میخوام از طریق وایرلس بین گوشی آندروید و لپ تاپ تبادل اطلاعات کنم. که راه های زیادی رو امتحان کردم و متاسفانه جوابی نگرفتم. اول که خواستم با ایجاد ad-hok روی لپ تاپ این کار رو انجام بدم که متاسفانه آندروید ad-hok رو نمیشناسه البته نرم افزاری برای دیدن ad-hok روی گوشی پیدا کردم که باید گوشی حتما روت باشه تا این کار انجام بشه و نمی خوام گوشیم رو روت کنم. راه دوم این بود که با نصب نرم افزار airdroid روی گوشی این ارتباط رو براقرا کردم که البته باید حتما یه واسطه (یعنی مودم adsl) این وسط باشه. حالا مشکلی که اینجا پیش اومد اینه که بار اول که فایل ها رو انتقال دادم مشکلی نبود اما دفعات بعد مودم ریستارت میشد و ارتباط قطع میشد. مودم رو هم چندین بار کانفیگ کردم ولی درست نشد. حالا دنبال یه راه ارتباطی مستقیم و بدون واسطه بین لپ تاپ و گوشیم هستم که پیدا نمی کنم. ممنون میشم در مورد مشکلاتی که گفتم راهنماییم کنید و یا یه راه ارتباطی خوب پیشنهاد کنید. و همینطور اگه اطلاعاتی در مورد Tethering and portable hotspot که روی گوشی هست توضیحی بدهید و آیا میشه با این طریق ارتباط برقرار کرد یا خیر چون وقتی این گزینه رو روشن میکنم لپ تاپ AndroidAP رو میشناسه ولی بعدش نمیدونم چه باید کرد.

هم می تونید از Hotspot گوشی استفاده کنید و با لپ تاپ بهش وصل شید و با Airdroid فایل ها رو انتقال بدید.

هم اینکه می تونید از نرم افزار Conncetify برای ایجاد AdHoc استفاده کنید تا گوشی تشخیصش بده.

اینم که چرا مودم ریست میشه رو باید از داخل مودم و بخش لاگ هاش بفهمید.

برای نرم افزار دسترسی به شیر ویندوز هم می تونید تاپیک زیر رو مطالعه کنید :

سلام ممنون دوست عزیز
    وقتی hotspot رو روشن میکنم و به لپ تاپ وصل میشم و بعد به نرم افزار airdroid میرم hotspot رو خاموش میکنه و وایرلس رو روشن میکنه و به مودم وصل میشه و دوباره همون داستان قبل.

از نرم افزار connectify هم استفاده کردم و اون رو روی ویندوز نصب کردم اما کار نمی کرد.

جمله بالا مشکل من هست و نقل قول زیر اون راهنمایی یکی از دوستان بود و جمله زیر اون هم جواب من به اون دوست عزیز بود. که متاسفانه مشکلم هنوز حل نشده.
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •