کتاب انتخاب رشته قلم چی کتاب خوبیه ،همه رشته هارو توضیح داده
کتاب انتخاب رشته قلم چی کتاب خوبیه ،همه رشته هارو توضیح داده
دوستان خواهشا سریع جواب بدین
من میخوام اعتراض بزنم میگم مشکلی بعدا پیش نیاد مثلا من اعتراض زدم تا کی باید صبر کنم یا اگه اعتراض قبول نبود درد سر ایجاد نشه
مثلا من الان اعتراض زدم فردا که انتخاب رشته ها شروع شد میتونم بزنم ؟
و یا اینکه جواب اعتراض کی میاد ؟
سلام ، به نظر شما بین رشته های فیزیک و ریاضی و کامپیوتر ( بیشتر شبکه ) کدوم یک آینده ی بهتر دارند و بهتره که کدوم رو انتخاب کنم.
رتبه کشوری : 135739
رتبه کل در سهمیه ( منطقه 3 ) :28011
در ضمن به هر سه موردی که گفتم علاقه دارم.
و خواهش می کنم متخصصین این حوزه ها ( ریاضی ، فیزیک ، کامپیوتر ) هم جواب بدهند.
5300 کشوریه؟منطقه ست؟شما منطقه چندی؟یه توضیحی بدی راحتتر میشه گفت
سلام
دوستان رتبه 37 هزار منطقه 3 ریاضی غیرانتفاعی کرمانشاه قبول میشه؟؟![]()
با سلام
با رتبه 17000 توی منطقه یک با سهمیه و 44000 کشوری میشه مخابرات توی هرجای ایران خوند.
ترجیحا پیوسته.
دوستان من سیرجان هستم و سیرجان هم یکی از شهرستانهای کرمان هست اگر بخوام یک رشته توی اصفهان رو انتخاب کنم با توجه به اینکه منطقه 2 هم هستم رتبه زیر گروه در سهمیه مهم هست و یا رتبه کشوری در زیر گروه (بدون سهمیه )؟
لطفن کمک کنید.. گویا برای رفتن به خارح علوم پایه خوب ـه و اینا. شیمی هم همین طور؟ محض.. کاربردی. اگه از یه دانشگاه معتبر تهران باشه واقعن جا داره برای پذیرش گرفتن تو لیسانس؟
قطعا و قطعا شما بمونی مشهد هم راحتتری هم درست بهتره.
شیوه نوین آموزش پزشکی چندسالیه که اومده. پزشکی به چند قسمت تقسیم شده و بعد از هر قسمت یه آزمون جامع از شما گرفته میشه. من اونچیزی رو که شنیدم میگم ولی شما یه سرچ بکنی (شیوه نوین آموزش پزشکی خیلی خوب جواب میگیری توی گوگل
ببین توی نظام قبلی شما توی هفت سال چندین و چندبار توی ترمای مختلف در مورد یه قسمت از بدن میخوندی. مثلا در مورد کلیه ها یه بار توی علوم پایه میخونی/بعد میری فیزیوپات یکم دیگه میخونی و دوباره و دوباره. یعنی یه مطلب یکجا به شما گفته نمیشه و تیکه تیکه به شما منتقل میشه ولی توی نظام جدید همه مطلب یه جا به شما منتقل میشه این رو یکی از بچه های پزشکی بهم توضیح داد درست و غلطش با خودش. ولی سرچ کنی خیلی مطلب هست تو اینترنت
سلام به همگی،
می خواستم بدونم اگه کسی بتونه روزانه، در یکی از رشته ها قبول بشه ولی به علت دوری راه و مشکلات دیگه ازش صرفنظر کنه،وبجاش در شهر خودش یکی از غیر انتفاعی های معتبر ومعروف رو بزنه آیا کار احمقانه ای کرده یا نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)