به نظر من که از هر لحاظ فرق کرده مخصوصا دفاع کردن که دیگه اعصاب ادمو خرد میکنه گاهی اوقات مخصوصا موقع بازی با کامپیوتر
مرسی از پاسخت
به نظر من که از هر لحاظ فرق کرده مخصوصا دفاع کردن که دیگه اعصاب ادمو خرد میکنه گاهی اوقات مخصوصا موقع بازی با کامپیوتر
مرسی از پاسخت
راهی هست که بشه GP رو زیاد کرد ؟
سلام خدمت دوستان چندوقت قبل تو این تاپیک یکی پست داده بود که بردن بارسا تو pes2012خیلی سخته اما من تو سطح تاپ پلیر 5بار با بارسا بازی کردم یک بار با میلان تو فینال champions leagueکه 0-1برم دو بار با رئال مادرید که یک بار 3-3 کردم و یک بار0-0شد و دو بارهم با بایرن مونیخ تو مرحله مقدماتی با بارسا تو یک گروه بودم که تو زمین خودش 0-2بردم و توی نیوکمپ1-3بردم خیلی راحت با بایرن بارسا یردم![]()
سلام،به اين دو تا لينك يه سر بزن:راهی هست که بشه GP رو زیاد کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز کار خیلی بزرگی کردی!
بابا من هر روز با رئال مادرید بارسا رو 4-0 5-0 یا بیشتر میبرم!
تازه رو درجه سختیه
super star
و آمادگی بازیکنان excellent
پس برو بیشتر تمرین کن!)
با سلام خدمت شما دوست عزیز اخه قبلن یکی گفته بود تو این تاپیک اصلن نمیشه بارسا برد![]()
با تمرین و بازی کردن زیاد , آدم بازیش مرتب بهتر میشه
همین پریشب با بیلبائو 3-2 بارسا رو بردم الان بعد 12 هفته تو لالیگا اولم
البته خیلی سخته بتونم قهرمان یا حتی دوم بشم ولی خب ببینیم چی میشه![]()
جناب وارد، قوی. با تجربه. شما که بلدی چرا به بقیه یاد نمیدی.
ربطی به تمرین نداره. من الان دیگه شمارش از دستم در رفته. تیمم بارسا هست می بازم. تیمم رئال هست می بازم. دیگه واقعا موندم. نه اینکه که گل نزنم و برد نداشته باشم. می زنم ولی اینکه حتما ببرمش معلوم نیست. بازی هایی هم شده که بردم ولی باخت هام بیشتره. مهم ترفنداشه که آدم یاد بگیره. اگر قرار به تمرین بود منم الان باید دیگه 4-5 تا گل می زدم به بارسا.
از وقتی گیم پلی عوض شده(از نسخه 2010، که توی 2010 خیلی قوی هم بودم ولی الان شدم آماتور) کلا بازی من ریخته بهم. 2011 رو بخاطر گیم پلی بازی نکردم. دیدم نخیر. قراره دوباره تکرار شه اومدم سراغش.
فعلا هم تیمم رئال مادرید. با درجه سختی Top Player بازی می کنم و آمادگی هم Excellent. ترکیب هم 3-3-4.
بارسا باهاش بازی می کردم یه بازیکن نبود شوت زدن بلد باشه. برای کرنر حتما باید PIQE از اونور دنیا می اومد تا سر بزنه. فقط تکنیک داره بارسا و بس.
باز رئال بازیکنای شوت زن و هد زن خوبی داره.
اعصاب برا ما نگذاشته این PES![]()
Last edited by pcsoft; 08-04-2012 at 13:39.
دوست عزیز برو گیم اسپید رو روی +2 بزار بعد برو درجه ی آمادگیه خود ت و حریف رو بزار رو قرمز یا اگه خیلی ضعیفی , درجه سختیه حریف رو بزار روی سبز یا نارنجی!
و درجه ی سختیه super player رو برو از extra con... بگیر بعد برو اونو امتحان کن چون بازیکنا با بهترین حالت توش بازی میکنن!
بعد برو رئال مادرید رو انتخاب کن بعد با ترکیب اصلی بازی کن اگه بازم مشکل پیدا کردی به من پ.خ بده !
بعد برات یه ترکیب اساسی بزارم !
برو بارسا سهله
تیم مشهورین جهانو ببر!![]()
سلام دوستان
دوستان بنده پچ 3.0 رو که نصب میکنم یهو این ارور میاد چیکار کنم ؟ مشکل از چیه ؟
حتی پوشه kitserver رو هم یه بار پاک کردم ولی باز این ارور میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)