تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 304 از 870 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

خوشمزه.

سپاهان هیچ مشکلی با بقیه تیم ها نداره.
    فقط با تیم هایی مشکل داره که مثل انگل به فوتبال ایران چسبیدند و تموم بودجه ای که باید صرف کل ورزش مملکت بشه به اون 2 تا تیم داده میشه و همه دولت و فدراسیون و صدا و سیما و کمیته انضباطی و کمیته داوران و ...... پشتشونند.
    سپاهان با بی عدالتی ها مشکل داره.

نه با تیم پگاه که انصافا خیلی قشنگ بازی کرد و خیلی هم با شایستگی برد.
    اینو جای دیگه نگی بهت میخندند. فوتبال ایران تو این تیمها خلاصه میشه.
    وقتی اکثریت مردم ایران طرفدار این 2تا تیم هستند چرا براشون خرج نشه.میدونی با یک برد یا باخت این دوتا تیم چه مشکلاتی بین خانواده ها پیش میاد.
    همین دوهفته پیش که پیروزی قهرمان شد چقدر مردم به خیابونها ریختند و به شادمانی پرداختند و اگر استقلال هم قهرمان بشه باز هم همین اتفاق تکرار میشه.
    شما که هنوز 2-3 ساله نیومدید و خودتونو برتر میدونید اینم بدونید تیم ملی به این 2تا تیم وایسته هست و با پیشرفت این 2تا تیم تیم ملی هم پیشرفت میکنه.از زمان اوجگیری شما و زمانی که این 2تا تیم یک کم نزول پیدا کردند تیم ملی هم افت کرده.
    اون آقایی هم که ادعای فرهنگ سازی در فوتبال ایران رو داره معنی کامل فرهنگ سازی رو به مردم نشون داد.
    در ضمن شما که دارید از جیب کارگرها فولاد مبارکه میخورید چرا گیر دادید به خرجهایی که برای این 2تا تیم میشه.
    Last edited by iman_s; 29-05-2008 at 04:21.

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

اینو جای دیگه نگی بهت میخندند. فوتبال ایران تو این تیمها خلاصه میشه.
    وقتی اکثریت مردم ایران طرفدار این 2تا تیم هستند چرا براشون خرج نشه.میدونی با یک برد یا باخت این دوتا تیم چه مشکلاتی بین خانواده ها پیش میاد.
    همین دوهفته پیش که پیروزی قهرمان شد چقدر مردم به خیابونها ریختند و به شادمانی پرداختند و اگر استقلا هم قهرمان بشه باز هم همین اتفاق تکرار میشه.
    شما که هنوز 2-3 ساله نیومدید و خودتونو برتر میدونید اینم بدونید تیم ملی به این 2تا تیم وایسته هست و با پیشرفت این 2تا تیم تیم ملی هم پیشرفت میکنه.از زمان اوجگیری شما و زمانی که این 2تا تیم یک کم نزول پیدا کردند تیم ملی هم افت کرده.
    اون آقایی هم که ادعای فرهنگ سازی در فوتبال ایران رو داره معنی کامل فرهنگ سازی رو به مردم نشون داد.
    در ضمن شما که دارید از جیب کارگرها فولاد مبارکه میخورید چرا گیر دادید به خرجهایی که برای این 2تا تیم میشه.
    اولا که تیم ملی کی صعود داشته که الان نزول داشته باشه؟
    تیم ملی 3 بار بیشتر به جام جهانی نرفته که یک بارش هم 2 سال پیش بوده همون زمان که سپاهان تو اوج بود و قهرمان جام حذفی هم شد و اون موقع تیم ملی به راحت ترین طرز ممکن به جام جهانی صعود کرد.
    پس بیخودی اطلاعات من درآوردی ارائه نده.
    ولی باید بپذیریم که ایران هیچ وقت در جهان حرفی برا گفتن نداشته و با این شیوه تیم سالاری نخواهد هم داشت.

بعدشم این طرفدارا را هم به زور برا این 2 تیم ایجاد میکنند.
    اگه هر فصل تموم بازی های تیم خوب مس رفسنجان هم از رسمی و حذفی گرفته تا دوستانش با 1 ساعت تحلیل و کارشناسی پخش بشه و 4 صفحه هر روزنامه ای هم بهش تخصیص پیدا کنه بعد چند سال طرفدارا مس از پرسپولیس استقلال هم بیشتر میشند.

در ضمن سپاهان از پول شرکت خودش خرج ورزشش میکنه. نه از جیب ورزش تموم کشور.
    از جیبی که باید متعلق به تموم رشته ها تموم ورزش ها به کرد و لر و ترک و بلوچ به زن و مرد به ....... باشه.
    ولی هر سال چندین میلیاردش صرف این دو تیم تهرانی میشه و به شدیدترین وضع ممکن ازشون حمایت میشه.
    این جوری اگه تیم ته جدول دسته 3 هم باشه بالاخره میتونه هر 6 سال یه بار با زور یه قهرمانی بیاره.
    اگه همین چند میلیارد را صرف ورزش شطرنج کرده بودند الان ایران تو شطرنج روسیه را میذاشت تو جیبش.

زنده باد تیمای شهرستانی.
    سپاهان ذوب آهن پاس همدان ابومسلم ملوان پگاه برق و فجر شیراز مس کرمان استقلال اهواز فولاد اهواز نفت آبادان تراکتور سازی تبریز و ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض قطبی احتمالا نمی ماند

سلام
    دوستان پرسپولیسی این روزها خبر های خوبی به گوش نمی رسه.
    این خبر ها رو من امروز از سایت ایسنا برداشتم. خودتون بخونین و نظر بدین.
    خواهشا فقط پرسپولیسی ها پست بدن.

پرسپوليس بايد براي قهرماني آسيا کار کند
    افشين قطبي:
    من به استراحت نياز دارم
    هفت سال است بدون استراحت کار مي‎کنم

خستگي و شرايط خانوادگي مشكل "قطبي"
    كاشاني:
    روند مذاکرات مثبت نيست
    تمام تلاشم را براي تمديد قرارداد مي‎کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: «تمام تلاش خود را براي متقاعد کردن "قطبي" براي ادامه همکاري با باشگاه پرسپوليس به کار خواهيم بست و اميدوارم مذاکرات با وي به نتيجه مثبتي ختم شود».
    به گزارش ايسنا، حبيب کاشاني در خصوص جلسه صبح امروز خود با افشين قطبي گفت: «عليرغم فضاي دوستانه و مثبتي که در مذاکرات با قطبي وجود دارد، روند اين مذاکرات روند مثبتي نيست چرا که او به خستگي مفرط خود و همچنين شرايط خانوادگي‎اش تاکيد دارد و ترديد دارد که بتواند با وجود اين دو مسئله حضور موفقي را در پرسپوليس داشته باشد».
    مدير عامل باشگاه پرسپوليس افزود: « قطبي خواسته‎هايي نيز دارد که مشکل خاصي براي بر آورده کردن آنها وجود ندارد اما بحثي که او در مورد خستگي از کار و شرايط خانوادگي‎اش مطرح مي‎کند مانع از اين شد که اين جلسه به نتيجه نهايي ختم شود».
    وي تصريح کرد: «عصر امروز جلسه ديگري با قطبي در دفتر دکتر سعيدلو خواهيم داشت و با ادامه روند مذاکرات، اميدواريم بتوانيم به نتيجه مطلوب رسيده و شاهد ادامه همکاري اين مربي خوب با باشگاه پرسپوليس باشيم».

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

افشين قطبي گفت: «من هفت سال بدون وقفه در تيم‎هاي ملي، در جام جهاني و تيم‎هاي باشگاهي بدون استراحت کار کرده‎ام و حالا مي‎خواهم به اين نتيجه برسم که اين قدرت، انگيزه، توانايي و دقت را دارم که بتوانم براي قهرماني پرسپوليس در آسيا بگذارم يا نه».
    به گزارش ايسنا، وي در خصوص جلسه صبح امروز خود با حبيب کاشاني و نتايج آن گفت: «هدف‎گذاري پرسپوليس براي فصل آينده بايد قهرماني در آسيا باشد و هر کسي که اين مسئوليت را مي‎پذيرد بايد بتواند 16 تا 20 ساعت در طول روز وقت بگذارد. براي همين در اين جلسه خيلي صادقانه، شفاف و صريح درباره موضوعات مختلفي که براي موفقيت پرسپوليس لازم است، صحبت کرديم و اين جلسات ادامه خواهد داشت».
    افشين قطبي در پاسخ به اين سوال که آيا اين جلسات به تمديد قرارداد وي با باشگاه پرسپوليس منجر خواهد شد يا نه، گفت: «ما امروز و فردا هم صحبت خواهيم کرد و شرايط را بررسي مي‎کنيم. چيزي که بايد بگويم اين است که من به استراحت نياز دارم و نمي‎دانم اين فرصت را باشگاه پرسپوليس مجاز است در اختيار من قرار بدهد يا نه. کار کردن پرسپوليس از همين فردا هم دير است و اين تيم بايد خود را براي يک فصل سخت و فشرده آماده کند اما چيزي که مي‎خواهم بگويم اين است که من هميشه پرسپوليسي بودم و خواهم بود. نمي‎خواهم به هواداران اين تيم قولي بدهم که نتوانم به آن عمل کنم. من مي‎خواهم شرايط خود را بسنجم و ببينم مي‎توانم اين تيم را قهرمان آسيا کنم يا نه».
    قطبي در پايان گفت: «من شرايط را به کاشاني گفته‎ام و اين جلسات ادامه خواهد داشت. مسائل مالي براي من اهميت ندارد و بايد مسائل ديگري را بررسي کرد».

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از بن بیرون اومدنتو تبریک میگم اول.

به نظر من اگرم قطبی رفت باشگاه باید یه مربی بزرگتر بیاره.این روند پیشرفت نباید متوقف بشه.دنیا نباید با رفتن قطبی به آخر برسه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از بن بیرون اومدنتو تبریک میگم اول.

به نظر من اگرم قطبی رفت باشگاه باید یه مربی بزرگتر بیاره.این روند پیشرفت نباید متوقف بشه.دنیا نباید با رفتن قطبی به آخر برسه
    صحیح است.
    اما کی رو برن بیارن جای قطبی؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض به نظر شما اگر قطبي امسال در پرسپوليس نماند كدام گزينه مناسبترين فرد براي سرمربيگري پرسپوليس مي باشد؟؟؟

دوستان عزيز همونطوري كه از اسم تاپيك پيداست فقط مختص نظر سنجي هست ( البته اين تاپيك فقط براي مدت محدودي ايجاد شده چون سرمربي پرسپوليس بزودي مشخص ميشه) .
    عاجزانه از شما خواهش ميكنم اينجا رو به محلي براي بحث و كل كل در مورد تيم محبوبتون ( استقلال ، سپاهان و احتمالا پرسپوليس ) تبديل نكنيد .

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظر من بعد از قطبي بهترين گزينه واسه سرمربي گري حميد استيليه چون تو اين مدت با وجود كار با مربياني چون اري هان . دنيزلي و افشين قطبي ديگه فكر كنم صاحب تجربه لازم شده باشه.
    ولي به هر حال اميد وارم زوج قطبي واستيلي واسه فصل بعد كه سال پردر سريه باقي بمونن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه borderlessboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under My Skin

پيش فرض

جای دنیزلی خالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •