تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 339 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا خوب نبودیم و حقمون بود که حذف بشیم
    یه چیزی که برای من جای تعجب داره اینه که این ترکیب رو در نظر بگیریم به جز مجیدی دیگه همه ترکیب به اصطلاح کهکشانی بودن ولی اینجوری بازی کردیم!
    اون چیزی که مشخصه ما از نظر مهره چیزی از سپاهان کم نداشتیم و دلیل باخت ما این بود که مربی سپاهان بهتر بود...

به هر حال این فصل هم با همه خوبی ها و بدی ها برای ما تموم شد
    همون طور که قبلا گفتم برای فصل بعدی اگه قراره مربی عوض بشه بهتره یه مربی خارجی درجه یک بیاد
    اگه بخوایم توی آسیا نتیجه بگیریم این یه نیاز مبرمه و با مربی های ایرانی فقط می تونیم لیگ رو داشته باشیم و در نهایت توی آسیا هم ناکام باشیم که دیگه این طرفدارا رو راضی نمی کنه...

2. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اگه دقت کرده باشین یه نکته ی جالب تو بازی استقلال بود . . . تاکتیک کاملا لو رفته که از علی حمودی و خسرو حیدری ناشی میشد . . . فقط و فقط سمت راست استقلال توپ میرفت . . . اونا هم کاملا میدونستن سمت چپ استقلال از پیش از کار افتاده با یه ترفند عالی سمت راست استقلال رو فلج کردن تا استقلال نتونه حتی یک حمله هم انجام بده . . . .
    نکته ی جالب تر اینجا بود که استقلال فقط اصرار داشت از همون سمت راست که اگه سوزن مینداختی پایین نمی یمومد ( از بس شلوغ بود ) حمله کنه . . . حتی موقعیت هایی رو می دیدم که میشد توپ رو به جناح چپ بفرستن و بازی سازی کنن اما بازم اصرار به بازی از سمت راست داشتن . . . نمی دونم چرا محسن یوسفی رو از اول بازی نداد . . . حسینی واقعا افتضاح بود . . .

شايعه سرمربيگري قلعه‌نويي درهواپيماي استقلال

شايعه سرمربيگري قلعه‌نويي در هواپيماي حامل اعضاي تيم استقلال مطرح شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، هواپيماي حامل اعضاي تيم استقلال در فرودگاه مهر آباد روي زمين نشست و در حالي که هنوز هيئت مديره استقلال براي مشخص شدن وضعيت اين تيم تشکيل نشده و با توجه به اينکه خبرنگاران زيادي همراه کاروان استقلال هستند در هواپيما شايعات زيادي مبني بر حضور امير قلعه نويي به عنوان سرمربي فصل آينده آبي پوشان مطرح شد و حتي اين صحبت نقل حرف بازيکنان هم بود.

اين شايعه در شرايطي مطرح شده که علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه به همراه حسين فرزامي عضو هيئت مديره شب گذشته با اتومبيل به تهران بازگشته اند.

از بين بازيکنان نيز مجتبي جباري، خسرو حيدري، تيموريان، شيرزاد، شريفات با اتومبيل شب گذشته به تهران بازگشتند.

منبع : ورزش 3

4. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

واقعا این گزارش گره روی اعصابم بود ... بهتر بگم روی اعصاب همگی مون بود!
    دیگه توی متن صفحه قبل بهش اشاره شد چه حرفای یک طرفانه ای میزد ....
    دفعه قبل هم که همش برونو برونو سزار میکرد ...

6. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نمیدونم وقعأ یه مربی حرفه ای نباید پیشبینی هرجور اتفاقی توی بازی رو در نظر بگیره ؟ نباید 1% احتمال گل خوردن تو 10 دقیقه اول رو در نظر بگیره؟
    گزارشگره هم یجور میگفت بازیکنان میلیاردی که به قول داییم انگار بازیکنان سپاهان شبا نون خشکه جمع میکنن
    همینجوری ادعای مرزبان رو یه تریلی نمیکشید حالا دیگه ....
    مسلمأ همه قبول داریم که رحمتی خوب نبود ولی اگر بخوایم منصفانه به قضیه نگاه کنیم نباید فحاشی تماشاگران به رحمتی رو نادیده بگیریم(من که استادیوم نبودم ولی خبرگزاری ها و بازیکنان به این قضیه اشاره داشتن) به هر حال یکم آدم به هم میریزه و تمرکزش به هم میخوره (قصد توجیه عملکرد رحمتی رو ندارم)
    آخر هر فصل که می رسه میگیم ساله بعد .... اما ظاهرأ این رشته سر دراز دارد

8. 7 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مسلمأ همه قبول داریم که رحمتی خوب نبود ولی اگر بخوایم منصفانه به قضیه نگاه کنیم نباید فحاشی تماشاگران به رحمتی رو نادیده بگیریم(من که استادیوم نبودم ولی خبرگزاری ها و بازیکنان به این قضیه اشاره داشتن) به هر حال یکم آدم به هم میریزه و تمرکزش به هم میخوره (قصد توجیه عملکرد رحمتی رو ندارم)
    به نظر بنده دارین کاملا اشتباهات رحمتی رو توجیه میکنین . . . اشتباهات ایشون فقط به این بازی ختم نمی شه . . . در کل بازی های لیگ همینطور اشتباه میکرد تنها فرقش این بود که بعضی از اون اشتباهات به گل تبدیل نمیشد و به چشم نمیومد . . .
    دوست دارم تک تک بازی های لیگ و حذفی این فصل فیلمشو دانلود کنم و تیکه های هر بازی رو که رحمتی سوتی داد رو مشخص کنیم تا با یه مدرک کامل جواب اونایی رو بدم که میگن رحمتی گلر خوبیه

10. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

این فصل هم تموم شد . با این همه سر و صدا و ستاره هیچی نشدیم.
    استقلال همیشه حاشیه زیاد داشته،تیم ما یه مربی میخواد که بازیکن نتونه نتق بکشه ، به بازیکن تشر بزنه ، جدی باشه و کسی جرات نکنه تمرین تیم رو با پیک نیک اشتباه بگیره.
    نمیخوام الکی از کسی حمایت کنم یا اسم کسی رو مطرح کنم ولی مظلومی 1000 بار نشون داده که مربی با دانشی نیست و این سومی رو هم انصافا از درخشش فرهاد تو نیم فصل اول بدست آوردیم

شما بعنوان طرفدار واقعی استقلال چند تا مربی کار بلد ، با جذبه و امتحان پس داده واسه تیمت سراغ داری ؟؟؟؟

12. 2 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

14. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

واقعا این گزارش گره روی اعصابم بود ... بهتر بگم روی اعصاب همگی مون بود!
    دیگه توی متن صفحه قبل بهش اشاره شد چه حرفای یک طرفانه ای میزد ....
    دفعه قبل هم که همش برونو برونو سزار میکرد ...
    دمت گرم میخواستم همینو بگم
    تقصیر این گزارشگرای تهرانیه دیگه ! از بس بی طرف بازی در میارن اونا از اون طرف اینجوری میکنن . از دقیقه 10 همینجوری هی گفت استقلال حذف شد استقلال حذف شد استقلال چیزی برای گفتن نداشت ... بابا بس کن دیگه پدرمونو دراوردی

=================================================

و اما درباره بازی :

اول از سپاهان بگم اینو قبول دارم بهتر از ما بازی کرد اما به نظر من بیشتر خوب دفاع کرد تا حمله ! 4 تا موقعیت گل فقط داشتن همینو بس . دیگه فقط دفاع و پرس از سپاهان دیدیم فوتبال تهاجمی بازی نمیکردن پس اینقدر الکی توی تاپیک همسایه پز ندن که استقلال هیچکاری نکرد خود شما هم فوتبال تماشاگر پسندی بازی نکردید .

درباره ی استقلال هم که ... مطمئنا اگه هر کدوم از ماها جای مظلومی سرمربی بودیم میدونستیم بازیه مرگ و زندگی و حیثیت و آبرو رو نبایدتا دقیقه 35 با 1 گل خورده تک مهاجمه بازی کرد !

تا کی میخواد بترسه ؟مهاجما رو مثل بیل گذاشته رو نیمکت آخه من به تو چی بگم؟یعنی نمیخوای بفهمی که تیم حذف شد؟الان نفهمیدی تیم ما دیگه آسیا نیست؟اون مهاجما رو حالا ببر بذار رو نیمکت خونتون مجسمه بساز ازشون !

آخه تا کی حرص بخوریم یه امسالم که تیممون کهکشانی بود گند زده شد به تیم . به خدا اگه تاکتیک تیمی این بود که عمران زاده از زمین خودمون بکشه تو محوطه جریمه سپاهان بهتر از این نتیجه میگرفتیم این چه فوتبالیه؟

اون چه گلی بود خوردیم؟ همینه بازیکن لیگ انگلیسی میاد ایران دیگه ! یه جای کار میلنگه . حتی پرش هم نمیخواستا کلشو صاف نگه میداشت توپ میخورد تو سرش ما گل دومو نمیخوردیم اما به جا اینکار سرشو میاره پایین که نویدکیا بزنه تو گل !

خوب واسه همینه رحمتی توپ میاد همونجایی که وایساده اما بازم گل میخوره ! چون فکرشو نمیکنه که اون مدافع احمق سرشو از جلو توپ بیاره پایین ! اینا ربطی به رحمتی نداره .

آخه کی میخواد این مظلومی یاد بگیره یه فوتبال وسیله ی آزمایش معجزات الهی نیست ها؟یه مهاجم؟فقط یه مهاجم؟
    بعدم که 2 تاش میکنی یرکوویچ؟آخه تو چشم مگه نداری؟نمیبینی توپ اصلا به محوطه نمیرسه که یرکوویچ بخواد گل بزنه . دریبلشم که در حد افتضاحه تا توپو پیدا کنه نیمه اول تموم شده . اون شریفاتو نمیبینی؟چشات عینک لازم داره؟

بابا تو یه ترکیب درست حسابی میچیدی با 3 مهاجم اصلا بیخیال تاکتیک تو این مدت فقط ریکاوری میکردی تمرینم نمیخواست بدی تیمو . بچه ها میومدن خودشون یه جور بازی میکردن ولی وقتی تو فقط برهانی رو گذاشتی اون جلو بعدم یکیو میاری که اصلا به درد پشت محوطه 6 قدم نمیخوره میخوای اینا تو زمین چیکار کنن؟

درباره ی رحمتی هم اون گلا که خورد نوش جونش اگه اون نبود سال بعدم اصلا آسیایی نبود که رحمتی بخواد توش اشتباه کنه !

بابا من از امروز میشینم نذری میدم فقط سال بعد قلعه نوعی بیاد . به خدا راست میگن ژنراله ! مهره های تراکتورو ببینید بذارید کنار مهره های ذخیره ی ما .مال ما سنگینی میکنه ! ذخیره های ما به فیکس اونا سنگینی میکنه چه برسه بازیکنای اصلیمون . اما امتیازامون مساویه ! دلال؟ پول پرسته؟ بی غیرته؟به درک . مهم اینه مربیه خوبیه

بعضیا هم که هی میگن مربی خارجی ! . دوست عزیز کی دیدی یه مربی خارجی توی استقلال موفق باشه؟اون سالو برام مثال میزنی؟فقط فقط قلعه نوعی همین . فصل بعد فقط ما فرهادو قلعه نوعی رو میخوایم همینو بس . کل تیمم بره مهم نیست فقط این 2 تا باشن تا قهرمانیه استقلالو با هم جشن بگیریم

========================

محتوای مخفی: بی ربط ! 
    راستی بچه ها من با حرف اکثریت موافقم و تایید میکنم این تشکر اکانتمون خراب شده یه موقع سو تفاهم پیش نیاد
    Last edited by MohammadT15; 24-05-2012 at 13:02.

16. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خوب واسه همینه رحمتی توپ میاد همونجایی که وایساده اما بازم گل میخوره ! چون فکرشو نمیکنه که اون مدافع احمق سرشو از جلو توپ بیاره پایین ! اینا ربطی به رحمتی نداره .
    به رحمتی ربط نداشت گل هایی که خوردیم . . . ببخشید پس به عمه ی ننه ی یحیی ربط داشت ؟ :|
    یه چیزی بگو که دو چیز ارزش داشته باشه . . . از هر چی دوست داری تعریف و تمجید کن ( حتی مظلومی ) فقط از این گلر کم هوش صحبت نکن که آدم عصبی میشه . . . من حاضرم برم امامزاده ی محلمون یک هفته تحصن کنم و نذر بشینم که این رحمتی بره . . . ایشالله تیم ملی هم بازی ایشون رو میبینیم .

18. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

محمد جان لطفأ توهین نکن استفاده از کلمه مدافع احمق نه در شأن شماست نه ساموئل بیچاره که توی نیم فصلی که بوده از خیلیا بیشتر جون کنده و عرق ریخته واسه تیممون شک نکن غیرتی که ساموئل و امثال اون دارن به تیمشون خیلی از بازیکنان وطنی تیمه خودمون ندارن(اسم نمی برم)
    رحمتی اشتباه کرد شک نکن. حالا فرض کن ساموئل اون توپ رو رد میکرد! دروازبان با دست بسته خروج میکنه از دروازه ؟ خداییش دوباره گل رو ببین
    غیر از اون هم رحمتی یه توپ رو دو ضرب کرد و توی ضرب دوم اصلأ توپ از دستش خارج شد و گمش کرد! اگه همون ذکر ها نبود مبخورد به کمرش میرفت تو گل!!! نشونه ی بارز نداشتن تمرکزه
    منم عاشق مهدی رحمتی هستم ولی باید قبول کرد که خوب نبود اصلأ کلأ تیم خوب نبود! حتی آندو که دوستان گفتن بهترین بود نیمه اول هیچ توپی رو به مقصد نرسوند! نیمه دوم بهتر شد.
    شک هم نکن اگه قلعه نوعی بیاد مجیدی نمیاد جباری میره شاید رحمتی و چنتا دیگه هم برن! (منظورم این نیست که فلانی نیاد تا اون یکی بمونه) منظورم اینه که اینا با هم کار نمیکنن.
    تنها عیبی که مربی خارجی داره توی ایران اینه که بازیکنان ایرانی تنبل و تن پرور هستن و سریع زیرآب مربی خارجی رو میزنن و گرنه چرا نتونه موفق بشه ؟ کافیه یه مدیر قلدر بالا سر تیم باشه نه خدا خیر داده حاجی فتح الله زاده رو که یکی به نعل میزنه یکی به میخ که سوگولی تیم آقا مجتبی ناراحت نباشن! تنها عیب حاجی همینه

20. 8 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •