قربون دستت همین آموزشو که میگی اگه تصویریه آدرسشو بده .
قربون دستت همین آموزشو که میگی اگه تصویریه آدرسشو بده .
سلام
اگه ممکنه مد این ماشینی را که ساختی بدون برچسب وسادشو بگذار
ممنون
چرا دوتا مدل باهم که باز میکنی این جوری میشه (میخواستم امتحانی یه قطعه از volvo رو بذارم رو daf
![]()
سلام
چطوری این مد را درست کردی
دمت همه گرم همه اسکانیا ها اینطوری شدند
چطوری میشه مد را برای تمام ماشین های تو بازی گذاشت
مثلا یه مدی که داری برای تمام ماشین ها اجرا بشه مثل همین اسکانیا که گذاشتی تو؟
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
vcredist_x86.exe توی فایلی که گذاشته بودی و من دانلود کردم نیست
من هنوز موفق نشدم با zmoldelerکامیونی را باز کنم
یعنی زیاد وقت ندارم بیفتم دنبالش
اما شدیداتشنه اینکارم
سلام
میشه این ماشینی که درست کردی
بدون بچسب و رنگ ساد بگذاری تا دانلودکنیم؟
از این لحاظ هائی که شمردی ژرمن تراک ضعیف تره
اما ازلحاظ کیفیت ژرمن تراک بهتره
یکی نیست یک پک flare بزاره
من تا حدودی تونستم تغییراتی روی یه کامیون انجام بدم حالا بعد از export چطوری میشه کامیون رو بصورت یه mod وارد بازی کرد ؟
درضمن یه سایت پیدا کردم توش پر مدل های سه بعدی مثل چراغ و گارد و لوگو و ..... که خوراک ادیته (edit) فقط باید عضو بشی که خیلی راحت میشه این کارو کرد و زبونش هم فکر کنم آلمانیه که زیاد مهم نیست .
آدرس خود سایتش اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مدل های z3d رو پیدا نکردید به این آدرس برید : (صفحه ای که مدل های سه بعدی رو ازش دانلود کردم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed30; 06-05-2012 at 11:51.
دوستان سلاممن یه هفته نبودم یعنی فروم باز نمیشد.تو قسمت نمایش رسم رو حالات رشته ای گذاشته بودم فروم باز نمیشد امروز متوجهشدم مشکل از اینجاست.
خوب بسم الله :
ممکنه شاید برنامه قفل شکن براش باشه.
معرف دود رو آپلودش کردم:
یه پک فلار دانلود کن بعد تکسچرش رو اون طوری که میخوای تغییر بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند صفحه قبل راجه به فلار ها کامل توضیح دادم.
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
چرا دو تارو باهم باز کردی؟ باید هم اینطوری بشه چون متریالهای جسم اول رو جسم دوم میو فتن.
اول چیزی رو که میخوای اون طوری که گفتم از مدل جداکن بعد فایل رو سیو کن باپسوند z3d بعد مدلی رو که میخوای اون رو بچسبونی روش باز کن و از توی منوی file\ merge (انتقال) اسم اون اجسامی رو که میخوای انتقال بدی انتخاب کن.
اینا رو با چند تا فیلم آموزشی یاد گرفتم الان مشکلم چیز دیگه ای هست .قطعات رو هم از سایتی که بالا نوشتم دانلود کردم.
تبدیل فایل اکسپورت شده به مد mod رو میشه دقیقا توضیح بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)