Last edited by َalireza; 22-02-2012 at 16:00.
1. اونو ولش کن به درده ما نمیخوره
خوب شما اول باید کلمه دوم و سوم هر کدوم رو توی غارها پیدا کنید و یاد بگیرید بعد dragon soul (که وقتی دارگونی رو میکشید جذب میکنید) خرج کنید ( از منوی magic) تا یاد بگیرید8- اونو که خودمم میدونم خسته نباشید ، منظورم این بود که من الان هرچی شات دارم همشن فقط 1 کلمشونو بلدم ، چیکار باید بکنم 3 کلمه ای بشن ، اخه اون شات هایی که یاد میگیرم ته غار ها یه شات 1 کلمه ای دیگه اضافه میکنه
بعد انتخاب میکنید و z رو نگه میدارید و والسلام
اون فکر کنم یه شهر دیگه باشه به نامه maarath یا همچین چیزی، به وان چی کار داری حالا برو دنباله کاره خودت11- توی این ماموریت thieves guild اون جایی که میریم دنباله mercer ، اونجا یه شهری هستش که بغلش یه جایی هست علامتش کله یه اژدها هستش ، اونجا چیه ؟! لونه اژدها هست ؟
اژدها تا دلت بخواد جلوت سبز میشه همینطوری گمونم تا به حال 50-60 تایی کشتم
3. چی کار به کرک داری، باید این جور بازی های بزرگ رو از روی walkthrough یا راهنما بری مثه من اگر میخوای همه ی ماموریت ها رو انجام بدی
سلام
یه نفر یه لینک کامل قدم به قدم بازی که توش هم کوئست ها و چیز های دیگه(اچیومنت و غیره) رو توضیح داده بده(که فکر کنم خیلی حجیم باشه)
میخوام که به طور کامل 100 در 100 بازی رو تموم کنم.
مرسی
من چند پست پیش دادم
ولی بازم میدم
دست به دست بدید گم نشه
دو تا راهنما هست همه چی رو کامل نوشته
حجمشم کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Elder Scrolls V Skyrim (PC) FAQs & Guides.rar
اقا یکی نبود راجع به این آنلاینش بدونه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی esbern رو 3 - 4 بار رفتم بیرون اومدم دیدم در اتاقش بازه ، ولی هرچی باش حرف میزنم صداش در نمیاد !!!!
در ضمن اونجایی که من گفتم شهر نیستچون از نزدیک دیدم ، یه اژدهای بزرگ هم بالایه یه سنگی روش وایساده بود ....
کــــــــــــــــمـــــــ ــــــــــــــک
خوب پس dragon lair هست دیگه
بزن بکششچیزی که زیاد ریخته اژدها هست
این ماموریت هایی هم که گیر میکنن یه چند بار چند ساعت wait کن اگه بازم درست نشد بی خیالش شو ماموریت های دیگه رو انجام بده تا ببینی چه میکنی
میشه با کد هم درست کرد ولی نمیدونم ماموریتت چیه
اونجایی هستش که esbern رو برای اولین بار میبینی ، یعنی تو ratway داخله riften .
ولی صداش نمیاد ... مثل اینکه sound packesh ایراد داره ؟!!(صدای همه چیزه بازی تکمیله . فقط صدای esbern نمیاد)
وسایل مورد نیاز مثلا چی ؟؟! شما اون یارو رو میگید که اول باهاش رفتم پارتی؟
من چند بار امتحان کردم کارشون از شات اینا گذشته! خیلی قوی تر از اینان..........!!!سریع بلند میشن میان منو براحتی میکشن نمیشه دو نفر رو یه جا کشت.
عرض کردم اون مرده پشت میزو پرتش کنم نگهبانه میاد براحتی منو میسوزونه و تمام!
Save اول همین راند رو دارین دوباره برم ؟!
برادر شما بی خیاله این کوئست شو تا اسنیکت رو به 100 برسونی
این نیرو ها خیلی قوین و به این راحتی ها هم جتی با کاراکتر لول 50 کشته نمیشن
تنها راهش sneak attack هست اگه میخوای بکشی، اگر هم نمیخوای باید از بغلشون رد شی
همین دو تا هم نیستن جلوتر هم چند تا دیگه هستن
ببین ، اول ماموریت میری توی یه جایی با یه مردی ملاقات میکنی ، همون مرده توی پارتی اگه دقت کنی پشت باجه وایساده . تا اینجا اوکی ؟
وقتی برای اولین بار اون مرده رو میبینی ، یه سری وسایل ازت میخواد ، اونجا باید هر چیز ضروری برای جنگ ( زره شمشیر و ....... ) رو بهش بدی تا توی یه صندوقی بزاره . اونموقع ، داخله پارتی(پشت آشپزخونه) اون تورو به یه صندوق هدایت میکنه . توی اون صندوق وسایلت رو میگیری و میری همرو له میکنیاگه هم اینکارا رو کردی و بازم ضعیفی برو یه خورده ماموریت فرعی انجام بده قوی شو بعدن بیا
ببخشید من فکر کردم این همونجاییه که زندانی رو آزاد میکنی بعد میخوای در بری میفتی تو غاره یه troll ?! اگه درست یادم باشه اون 2 نفر رو بکشی ، وقتی زندانی رو ازاد کنی 2 نفر دیگه میان .... من که با لول 10 اینا زدمشون ... شاید مرحله رو اشتباه گرفتمبرادر شما بی خیاله این کوئست شو تا اسنیکت رو به 100 برسونی
این نیرو ها خیلی قوین و به این راحتی ها هم جتی با کاراکتر لول 50 کشته نمیشن
تنها راهش sneak attack هست اگه میخوای بکشی، اگر هم نمیخوای باید از بغلشون رد شی
همین دو تا هم نیستن جلوتر هم چند تا دیگه هستن
راستی یکی جوابه منو بدههه :| 2 روز اینجا معطلم :(
Last edited by َalireza; 22-02-2012 at 20:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)