تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 639 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز سودش 15 درصد اقساطی هست

10 میلیون در 3 سال جمعن باید 11.750 بازپرداخت بدی . 25 قسط 470.000تومنی
    اگر وام 2 میلیونی با اقساط 12 ماهه بهم بدن چقدر میشه سودش ؟و هر ماه چقدر باید پرداخت کنم؟

با تشکر

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام چه جوری میشه فهمید شماره کارت عابر به اسم چه کسی است؟

چند تا شماره دارم میخوام بدونم به اسم چه کسی هست و نمیخوام به عابر بانک مراجعه کنم راه دیگری هست؟

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان چرا سایت بانک ها اینقدر داغونه ؟!
    الان من میخوام شهریه دانشگاه بریزم اصلا باز نمیشه ! راهی نداره ؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام چه جوری میشه فهمید شماره کارت عابر به اسم چه کسی است؟

چند تا شماره دارم میخوام بدونم به اسم چه کسی هست و نمیخوام به عابر بانک مراجعه کنم راه دیگری هست؟
    اگر اینترنت بانک داشته باشی می تونی با رمز دوم خودت توی صفحه تایید انتقال اسم صاحب حساب رو ببینی

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

* تجربه های شخصی و اعلام عدم رضایت مشتری و اعلام نظر آزاد در جامعه آزاد
    چند نکته در مورد بانک رفاه
    ویژگی‌های همراه بانک رفاه :
    1. رمز ورود به حساب توسط متصدی شعبه تعیین میشود و برای او قابل رویت است و از طریق همراه بانک یا اینترنت بانک قابل تغییر نیست و فقط باید به شعبه مراجعه کرد شاید عوض کنند!
    2. فعال سازی همراه بانک + ارسال گردشهای مالی توسط یک sms ساده و با دانستن رمز بدون تایید شماره تلفن همراه صورت میپذیرد.
    3. بعد از نصب همراه بانک میتوان بر روی خود برنامه رمز گذاشت اما برای تراکنشهای بانکی درخواست رمز نمیکند و رمز را باید در تنظیمات برنامه وارد کرد و هر کس برنامه را بتواند باز کند میتواند از حساب پول بردارد!

ویژگیهای سپرده های کوتاه مدت و سرمایه گذاری رفاه :
    1. این بانک گفته که برای سپرده های جاری کوتاه مدت به صورت روز شمار و بدون شرط یک ماه ، سود 20% پرداخت میکند.
    2. این بانک گفته که برای سپرده یک ساله 22% سود علی الحساب پرداخت میکند و پرداختها هر ماه یکبار است.

یک ماه و اندی است هم در حساب کوتاه مدت هم در حساب بلند مدت این بانک مبالغی گذاشتم اما با گذشت یک هفته هنوز نه سود کوتاه مدت به حساب واریز شده نه سود بلند مدت! آنوقت در مقابل اگر یک روز قسط وام تسهیلاتی که مشتری میگیرد به تاخییر بیافتد با درصدی بالا جریمه اش میکنند!!
    باید برای پیگیری این کارهای اداری حتما یک یا چند روز مرخصی بگیریم و زمان را برای این مشکلاتی که به وجود آورده اند هدر بدهیم ؟
    واقعا چه کسی پاسخگوست ؟

----------------------------
    مساله دیگه اینه که یکی از این موسسه های مالی هم هست برای همه کارهاش sms میفرسته ولی وقتی سود پول رو میریزه پیام نمیفرسته و وقتی قسط وام هم پرداخت نمیشه یا به مشکل میخوره و شامل جریمه میشه باز هم پیامک نمیفرسته!
    دوست عزیز من رمز و رمز دوم و شناسه کاربری رو عوض کردم که رمز دوم شناسه کاربری بعد 3 روز عوض شد ولی رمز اول همون لحظه عوض شد.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بلاخره تضمین میده نسبت به بانکهای که اسمشون توی لیستش هست یا نه؟
    به فرض بانک X که اسمش توی بانکهای مجاز لیست بانک مرکزی هست اگه فردا روز ورشکست بشه بانک مرکزی پول مشتریا رو میده؟
    با بله یا خیر جواب بدین
    سلام .
    متاسفانه بانک مرکزی درست انجام وظیفه نمیکنه .
    بارها این موضوع رو دیدیم .
    فروش سکه هائی که بیشتر از قیمت بازار بود .
    تشویق مردم به سپرده گذاری به جای تحویل گرفتن سکه هائی که بعد از چند ماه قیمتش دو برابر شد .
    کنترل نکردن سیستمهای بانکها که سرقت و اختلاس رو آسون میکنه مثل سرقت 3000 میلیاردی
    توی بانکها بخور بخوری هست که بیا و ببین
    اونهائی که لو رفتند فقط یه خاطر این بوده که سبیلِ همه ی افرادِ باند خوب چرب نشده و بقیه رو لو داده یا در سرقت و اختلاس هماهنگی لازم با بالائیها انجام نشده !!!!

حذف اسم بانکها و موسسه ها و اعلام عدم مسئولیت در مقابل پول مردم .
    نظر شخصی بنده :
    بانک مرکزی نه صداقتِ درستی داره نه اخلاص درستی داره نسبت به مردم . اگر هم برای بانک یا موسسه ای اتفاقی بیافته بدون شک جناب بانک مرکزی در وهله ی اول سعی میکنه از مسئولیت فرار کنه و بندازتش گردن یکی دیگه .
    برای بنده مرکزی اعتبار درستی نداره
    در بیشتر کشورها سیستم بانکی پاک نیست چون هر جا پول هست آدمهای پلید هم حضور دارند
    وسوسه ی پول بسیاری از سالمها و پاکها رو هم آلوده و خراب میکنه .
    بودن مدیران و مسئولین در پستشون برای سالهای طولانی اشتباه بزرگی هست چون آروم آروم خراب میشند بیشترشون
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-02-2014 at 11:22.

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزیز من رمز و رمز دوم و شناسه کاربری رو عوض کردم که رمز دوم شناسه کاربری بعد 3 روز عوض شد ولی رمز اول همون لحظه عوض شد.
    منظور شما شناسه و رمز کارته یا اینترنت بانک ؟
    ولی رمز همراه بانکش فرق میکنه اون رو نمیدونم چطور باید شخصا عوض کرد
    برنامش یه طوریه اطلاعات حسابو و رمزو توش وارد میکنی بعد هر کی برنامه رو باز کنه میتونه بدون اطلاعات خاصی کار کنه باش ولی روی خود برنامه میشه رمز گذاشت. همراه بانکهای دیگه رو ندیدم اینطور باشن.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظور شما شناسه و رمز کارته یا اینترنت بانک ؟
    ولی رمز همراه بانکش فرق میکنه اون رو نمیدونم چطور باید شخصا عوض کرد
    برنامش یه طوریه اطلاعات حسابو و رمزو توش وارد میکنی بعد هر کی برنامه رو باز کنه میتونه بدون اطلاعات خاصی کار کنه باش ولی روی خود برنامه میشه رمز گذاشت. همراه بانکهای دیگه رو ندیدم اینطور باشن.
    والا من منظورم اینترنت بانک بود

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    بانک قوامین کوتاه مدت ویژه شش ماهه با سود 23 درصد
    بدین صورت که مبلغ تا 1/1/93 بلوکه میشه و بعد از آن باید کف 1 میلیون را رعایت کرد به مدت 6 ماه امروز باز کردم.

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    بانک قوامین کوتاه مدت ویژه شش ماهه با سود 23 درصد
    بدین صورت که مبلغ تا 1/1/93 بلوکه میشه و بعد از آن باید کف 1 میلیون را رعایت کرد به مدت 6 ماه امروز باز کردم.
    این مدت که بلوکه هست پول سود بهش تعلق میگیره ؟ عابر بانک داره؟ عضو شتاب هست؟
    سالیانه چند درصد میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •