تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 4105 اولاول ... 2042542943003013023033043053063073083143544048041304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ممنون دوستان (وای خداااااااااااااااااا)
    راستی میگن چند روز اول پس از اینکه رفتیم (1 تیر) میفرستن بریم خونه؟درسته؟؟؟ اگه آره واسه چیه؟ و اینکه چند روز بعد
    راستی دوستان ممنون میشم توضیح بدین که ما که مثلا 1 تیر رفتیم اون محلی که گفتن چکار میکنیم(یعنی کلا چند روز اول رو)
    بعضی از پادگانها (و نه همه اونا) روز اولی که میرین اونجا بهتون لباسها و یه سری استحقاقی هاتون را میدن بهتون بعد بهتون 4-5 روز وقت میدن که برین و لباسهاتون رو اندازه کنید و اتیکت ها رو بزنید و.....

1 تیر که رفتین یا همون لحظه سوار ماشینتون میکنن و میبرنتون یگان آموزشی یا میگن مثلا فردا صبح برین ترمینال ماشین براتون میگیرن و میرین سر خدمت!

2. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون دوستان (وای خداااااااااااااااااا)
    راستی میگن چند روز اول پس از اینکه رفتیم (1 تیر) میفرستن بریم خونه؟درسته؟؟؟ اگه آره واسه چیه؟ و اینکه چند روز بعد
    راستی دوستان ممنون میشم توضیح بدین که ما که مثلا 1 تیر رفتیم اون محلی که گفتن چکار میکنیم(یعنی کلا چند روز اول رو)
    روز اول احتمالا یه نفر میاد براتون کمی سخنرانی میکنه بعدش میرید بیرون کوله ی استحقاقی رو بهتون میدن میگن برید (احتمالا به شما که 1 تیر چهار شنبه هست میگن برید شنبه بیاید) شنبه هم میرید و تقسیمتون میکنن که تو کدوم گروهان هستی و شماره ی سازمانیت چند میشه و اموزش شروع میشه که شامل از جلو نظام از راست نظام و ... هست.
    اینو قبلا گفتم بازم میگم:
    روز اول خیلی عجله نکنید برا رفتن به خونه قشنگ تو پادگان تمام وسایلتون رو نگاه کنید اول ببینید که چیزی کمو کسر نباشه دوم لباسهاتون رو تن بکنید ببینید اندازتون هست اگه بود که هیچ ولی اگه اندازه نیست با سربازهای مثل خودتون که روز اولشونه عوض کنید.
    مخصوصا اورکت و پوتین رو چون بیرون یه اوکت رو تنگ بکنن 10 یا 15 تومن میگیرن اصلا هم خوب تنگ نمیکنن.
    شلوار و پیراهن رو هم اگه یه شماره بزرگ بگیرید به کسی بر نمیخوره چون تو اموزشی باید اونقدر بشین و پاشو برید که اگه تنگ باشه خشتک شلوارتون پاره میشه از طرفی فکر زمستون هم باشید که تو سرما باید زیر این لباسها لباس بپوشید.
    راستی اگه تونستید یه دفترچه ی کوچیک با خودتون ببرید و خاطرات تون رو بنویسید.
    یه دفترچه ی قشنگ هم ببرید و روزهای اخر بدین رفیقاتون توش یه چیزی براتون بنویسن.
    Last edited by hts1369; 18-06-2011 at 12:27.

4. 9 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام

من تهران..... لیسانس..... اعزام 1 تیر.... و مازاد هستم

یه اشنایی داریم که میتونه برای صنایع دفاع برام پارتی بازی کنه

من کی باید برای پارتی بازی اقدام کنم با توجه به اینکه 1 تیر اعزام هستم

ایا وزارت دفاع لیسانس هم قبول میکنه؟؟؟
    دوست عزیز منم پارتی داشتم وزارت دفاع اما متاسفانه تا برج 8 سرباز نمی گیره

6. این کاربر از navidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بعضی از پادگانها (و نه همه اونا) روز اولی که میرین اونجا بهتون لباسها و یه سری استحقاقی هاتون را میدن بهتون بعد بهتون 4-5 روز وقت میدن که برین و لباسهاتون رو اندازه کنید و اتیکت ها رو بزنید و.....

1 تیر که رفتین یا همون لحظه سوار ماشینتون میکنن و میبرنتون یگان آموزشی یا میگن مثلا فردا صبح برین ترمینال ماشین براتون میگیرن و میرین سر خدمت!
    یه سوال موقع ثبت نام یه برگه به من دادن که می خوام خودم برم یا خودشون بفرستم منم زدم خودم می رم پادگان این جریانش چیه؟

8. این کاربر از navidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان ببخشید من 06 ارتش افتادم اول تیر

نمیدونم ارتش استحقاقی هاش شامل چی میشه؟؟؟؟؟

میشه یه توضیح بدید چیا ببرم چیا نبرم؟؟؟

ممنونم
    اقا يه عنايتي به سوال بنده هم ميكنيد؟؟؟؟

در ضمن من كه جام مشخص شده چرا تو برگه سفيدم زده اول تير بايد برم ميدون سپاه؟؟؟؟؟

خوب يه سره مي رفتم پادگان ديگه....

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اقا يه عنايتي به سوال بنده هم ميكنيد؟؟؟؟

در ضمن من كه جام مشخص شده چرا تو برگه سفيدم زده اول تير بايد برم ميدون سپاه؟؟؟؟؟

خوب يه سره مي رفتم پادگان ديگه....
    برای اینکه بفهمی چی باخودت ببری باید فکرکنی میخوای 3ماهیا45روز میری تپه نوردی!
    دمپایی،حوله کوچیک+متوسط+موادشوینده و.....این ها همه به کنار چطور بسته بندی کردنشون هم به کنار.پیشنهاد میدم از کسی که تجربه آموزشی داره کمک بگیری البته فیس توفیس!
    +
    گفتن بیای تا اولا:چک کنن که شما حاضر شدی وتیک بزنن جلوی اسمت،یاواردکنن اسمت رو توی سیستم.برای گزارش.
    دوما:بلیط یا مقدمات رفتنت به پادگان موردنظر رو برات فراهم کنن.
    Last edited by yuseph; 18-06-2011 at 14:11.

11. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه سوال موقع ثبت نام یه برگه به من دادن که می خوام خودم برم یا خودشون بفرستم منم زدم خودم می رم پادگان این جریانش چیه؟
    راستی قضیه این چیه؟ منم خریت کردم زدم خودشون بفرستنم

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینو که میگم اصلا برام مهم نیستا . . . . . . ولی میگم . . . . از اونجا که خر ما از کره گی اصلا شبیه خر نبود تا دم داشته باشه . . . ما رو همون روز چهارشنبه میفرستن شهر مشکین شهر و بازم از اونجایی که اصلا ما خر نداریم . . . نرسیده به شهر میگن پیاده شید از همینجا سینه خیز برید تا پادگان . . . . .فقط یه دعا میکنم : خدایا هر انچه دوست داری اول به من بگو بعد به من قستش کن
    سوال دارم :اقا ما که جسمون نرمال نیست و از خدای تبارک و تعالی فقط 165 سانت قد نصیبمون شده که بازم مخلصش هستیم . . . . حالا اونجا یعنی مرکز اموزش پوتین اندازه پای ما که بازم نسبت به جسمون 41 میباشد پیدا میشه یا در پادگان مسخره و بازیچه خاص (جنابان فرمانده) و عام (سربازای دیگه) خواهیم شد . . .؟؟ یا از همین جا بخرم؟؟!!
    یه دعای دیگه هم میکنم: خدایا زین پس هیچ انسان را با قد کمتر از 165به نیروی انتظامی میانداز. . . . . بلند بگید امین

14. 2 کاربر از abbas_apolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای اینکه بفهمی چی باخودت ببری باید فکرکنی میخوای 3ماهیا45روز میری تپه نوردی!
    دمپایی،حوله کوچیک+متوسط+موادشوینده و.....این ها همه به کنار چطور بسته بندی کردنشون هم به کنار.پیشنهاد میدم از کسی که تجربه آموزشی داره کمک بگیری البته فیس توفیس!
    ممنون yuseph عزيز

اما بيشتر اين مد نظرمه كه چيا ميدن و چيا بهمون نميدن؟؟

كه اونايي كه ميدن رو الكي بار سنگيني با خودم برندارم ببرم اونجا.....
    ميتوني در مورد اينم بهم بگي؟؟

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اینو که میگم اصلا برام مهم نیستا . . . . . . ولی میگم . . . . از اونجا که خر ما از کره گی اصلا شبیه خر نبود تا دم داشته باشه . . . ما رو همون روز چهارشنبه میفرستن شهر مشکین شهر و بازم از اونجایی که اصلا ما خر نداریم . . . نرسیده به شهر میگن پیاده شید از همینجا سینه خیز برید تا پادگان . . . . .فقط یه دعا میکنم : خدایا هر انچه دوست داری اول به من بگو بعد به من قستش کن
    سوال دارم :اقا ما که جسمون نرمال نیست و از خدای تبارک و تعالی فقط 165 سانت قد نصیبمون شده که بازم مخلصش هستیم . . . . حالا اونجا یعنی مرکز اموزش پوتین اندازه پای ما که بازم نسبت به جسمون 41 میباشد پیدا میشه یا در پادگان مسخره و بازیچه خاص (جنابان فرمانده) و عام (سربازای دیگه) خواهیم شد . . .؟؟ یا از همین جا بخرم؟؟!!
    یه دعای دیگه هم میکنم: خدایا زین پس هیچ انسان را با قد کمتر از 165به نیروی انتظامی میانداز. . . . . بلند بگید امین
    نه اقا مگه داری میری جنگ
    دیگه تموم شد اون دوران
    شما میرید پادگان خیلی مودبانه صف وا میستید یه سری پادگانا یه فرم میدن پر میکنی یه سریا هم نمیدن بستگی به حفاظت داره بعد میری ملظوماتت رو میگیری اگه رات دور باشه یه همفته نگهتون میدارن بعد میفرستتنتون خونه (مثل ما) اگرم نزدیک باشه 2-3 روز بهتون وقت میدن تا لباساتون رو اندازه کنید و این حرفا
    این چیزایی که میگم خوب گوش کن
    شکلات +ساقه طلایی همرات باشه حتما
    پوتین اندازت هست نگران نباش
    لباسات رو خوب چک کن اندازت باشه نبود با رفیقات عوض کن بازم نبود نگران نباش تو مرخصی که میای میری مغازه 1000 تومن میدی عوض میکنن برات
    پوتین 2 جفت میگیری چک کن اندازت باشه پاتو نزنه
    یکیش رو یکمی گشاد بگیر واسه زمستون دو 3 تا جوراب باید بپگوشی سر پست

17. 3 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •