تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 416 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فرناندو تورس آرزو دارد در فینال لیگ قهرمانان با رئال یا بارسا روبرو شود

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

فرناندو تورس، مهاجم تازه به خدمت گرفته چلسی امیدوار است که باشگاهش به فینال لیگ قهرمانان امسال در استادیوم ومبلی راه یابد و در فینال با یکی از دو باشگاه رئال مادرید یا بارسلونا روبرو شود.

آبی های لندن در مرحله گروهی به عنوان تیم اول از گروه F صعود کردند و در مرحله بعد نیز توانستند کوپنهاگن را از پیش رو بردارند. آنها در مرحله 1/8 نهایی با منچستریونایتد روبرو می شوند. فرناندو تورس نه تنها امیدوار است تیمش از صد قرمزهای منچستر عبور کند بلکه آرزوی رویاروی با یکی از دو تیم رئال مادرید یا بارسلونا را در فینال دارد.

" از ته دل آرزو دارم که با چلسی به فینال لیگ قهرمانان برسم و در آن فینال یک تیم اسپانیایی روبرو شوم. "

فرناندو تورس همچنین اذعان داشت که رئال مادرید اصلی ترین کاندیدا برای قهرمانی در این دوره از رقابتهای لیگ قهرمانان است اما این نکته را به ژوزه مورینیو گوشزد کرد که تاتنهامی که قرار است در مرحله 1/8 با رئال مادرید روبرو شود تیم محکم و خوبی است و عبور از آنها راحت نیست.

" به نظر من رئال مادرید کاندیدای اصلی قهرمانی در این دوره از رقابتهاست اما راه بسیار دشواری پیش روی خود دارند. آنها باید خیلی خوب بازی کنند تا بتوانند تاتنهام را شکست دهند چرا که تاتنهام تیم بسیار خوبیست و بازیکنان فوق العاده ای همچون مودریچ، بیل و لنون را در ترکیب خود دارد. "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انگلیسی ها به دنبال کانالس...

گفته میشود که سرخیو کانالس از رئال مادرید جدا خواهد شد و تیم های انگلیسی به دنبال این بازیکن جوان هستند.

سرخیو کانالس ستاره ی جوان رئال مادرید در این فصل نتوانسته است زیاد در ترکیب رئال مادرید قرار گیرد و بازی به او کم رسیده است و به این ترتیب گفته میشود که این ستاره ی جوان فصل آینده به انگلیس خواهد رفت و باشگاه های چلسی ، لیورپول و آرسنال به دنبال این ستاره ی خوش آتیه ی فوتبال جهان هستند.

بنا بر نوشته ی روزنامه ی AS کانالس در اظهار نظرات روز سه شنبه ی خود عنوان کرده بود که میخواهد در رئال مادرید بماند تا خود را اثبات کند اما ادعا شده است که در صورت اینکه کانالس بیشتر از این در سایه ی مسوت اوزیل و ریکاردو کاکا بماند تصمیم بر ترک رئال مادرید خواهد گرفت.

آرسن ونگر سرمربی باشگاه آرسنال با احتمال اینکه سسک فابرگاس آرسنال را به مقصد بارسلونا ترک خواهد کرد به دنبال یک هافبک است تا جای خالی سسک را در خط هافبک آرسنال پر کند و علاقه دارد که کانالس را به ترکیب توپچی ها اضافه کند.آرسن ونگر بازی های این جوان 20 ساله را زیر نظر گرفته است و معتقد است که تنها بازیکنی که میتواند جای فابرگاس در آرسنال را پر کند کانالس جوان است.

از طرفی دیگر باشگاه های چلسی و لیورپول معتقد هستند که خرید کانالس در دراز مدت به نفعشان خواهد بود و سعی میکنند که این بازیکن را به ترکیب خود اضافه کنند.

کد:
    نبرد رئال مادرید و بنفیکا برای به خدمت گرفتن تایه تایوو

بنا بر اخبار مطبوعات اروپایی دو باشگاه رئال مادرید و بنفیکا سعی میکنند که مدافع باشگاه مارسی را به خدمت بگیرند.

باشگاه های رئال مادرید اسپانیا و بنفیکا پرتغال سعی میکنند که مدافع تنومند باشگاه مارسی فرانسه یعنی تایه تایوو را به خدمت بگیرند در حالی که خود تایوو هفته ی پیش عنوان کرده بود که میلان را در بین گزینه های موجود ترجیح میدهد.

روزنامه ی Record پرتغال نوشته است که باشگاه بنفیکا با این بازیکن 25 ساله ی نیجریایی یک قرارداد داخلی به امضا رسانده است و اولین گزینه ی آلترناتیو برای جایگزینی فابیو کونترائو است که طبق گزارش ویژه ی Goal.Com فصل آینده را در بایرن مونیخ خواهد بود.

به هر حال به نظر میرسد که توافق بین تایوو و بنفیکا از جلو رفتن مذاکرات جلوگیری میکند در حالی که Marca.Com نوشته است که رئال مادرید هم به تایه تایوو علاقه مند است.

طبق خبر مارکا خوزه مورینیو تایه تایوو را برای جایگزینی مارسلو مدافع چپ تیم میخواهد به خدمت بگیرد.

کد:
    برد در مقابل ویارئال یک تمرین خواهد بود - دنی آلوز

دنی آلوز معتقد است که دیدار مقابل ویارئال قبل از ال کلاسیکو یک تمرین بسیار خوب برای بارسلونا خواهد بود.

مدافع موفق باشگاه بارسلونا ، دنی آلوز عنوان کرد که با پیروزی بر ویارئال فاصله ی امتیازی شان با رئال مادرید را حفظ خواهند کرد.

دنی آلوز به خبرنگاران گفت:

"اختلاف 5 امتیازی بین ما و رئال مادرید یک پوئن مثبت برای ما در سانتیاگو برنابئو خواهد بود."

آلوز با تمدید قرارداد خود با بارسلونا عنوان کرد که تصمیم رفتن به رئال مادرید را ندارد:

"غیرممکن است که در رئال مادرید بازی کنم همچنین این یک بی احترامی برای بارسلونا خواهد بود."

تیم های بارسلونا و ویارئال روز شنبه به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

کد:
    حل بحران حق پخش تلویزیونی در اسپانیا...

دادگاه در تصمیم فدراسیون فوتبال اسپانیا مبنی بر لغو بازی های هفته ی 30ــم لالیگا دخالت کرد.

به دلیل مخالفت های موجود برای حق پخش تلویزیونی فدراسیون فوتبال اسپانیا ، LFP قصد این را داشت که بازی های این هفته ی لالیگا را لغو کند که دادگاه عالی اسپانیا از این کار جلوگیری کرد.

بنا بر خبر Marca برخی از تیم ها با عنوان اینکه هر هفته یکی از بازی های لیگ باید از تلویزیون ملی پخش گردد به دادگاه مراجعه کردند که طی آن فدراسیون فوتبال اسپانیا اعلام کرد که تمام بازی های روز های دوم و سوم اپریل لغو است.

باشگاه های اتلتیک بیلبائو، رئال سوسیه داد، رئال زاراگوزا، اسپانیول،سویا و ویارئال با مخالفت کردن با این تصمیم فدراسیون فوتبال اسپانیا به دادگاه مراجعه کردند که دادگاه حق را به باشگاه های معترض داد و تصمیم بر این گرفت که تمام بازی های این هفته ی لالیگا در تاریخ مقرر شده از قبل برگزار شود.

دیدار ویارئال و بارسلونا که در ال مادریگال برگزار خواهد شد یکی از مهم ترین بازی های این هفته است در حالی که تنها رقیب بارسلونا برای قهرمانی یعنی رئال مادرید در خانه پذیرای اسپورتینگ گیخون خواهد بود.

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آندرئو فونتاس: خوشحالم به تیم اصلی بارسلونا رسیدم

مدافع بارسلونا گفته مشتاق موفقیت در باشگاه کاتالان است.

سایت گل – آندرئو فونتاس، مدافع بارسلونا گفته بهترین فرصت برای حضور در ترکیب بارسلونا را یافته است.

این مدافع 21 ساله در غیاب اریک آبیدال به تیم اصلی فراخوانده شده و می‌خواهد ارزش خود را ثابت کند.

او گفته است: «می‌خواهم هرچه می‌توانم را به تیم بیاورم و هر کاری که لازم است را انجام دهم. این لحظه‌ای ایده‌آل است و من آماده آن هستم.

فردای اخبار بد از اوضاع آبیدال، گواردیولا به من زنگ زد و گفت که تا انتهای فصل در تیم اصلی خواهم بود. بازگشت من به تیم اصلی رویایی است که به حقیقت پیوست.»

فونتاس افزود که در لیگ دسته دوم اسپانیا بسیار آموخته و بازی در بارسلونا B تجربه‌ای عالی بوده: «من تجربه فراوانی از بازی در دسته دوم کسب کردم. دسته اول بسیار رقابتی‌تر از دسته دوم است و این تجربه به کار من می‌آید.»

کد:
    2011/3/30

لیونل مسی بازی با ویارئال را از دست می‌دهد

او به دلیل مصدومیت از ناحیه پا دیدار دوستانه آرژانتین و کاستاریکا را از دست داد.

سایت گل – لیونل مسی، ستاره بارسلونا دیدار با ویارئال در هفته پیش رو را از دست داد.

ملی‌پوش آرژانتینی در دیدار مقابل کاستاریکا در چهارشنبه صبح نتوانست بازی کند و از ترکیب کنار گذاشته شد. عضله پای او آسیب دیده است.

پپ گواردیولا به این ترتیب نگران غیبت مسی خواهد بود.

سرخیو باتیستا تصمیم گرفت از مسی در دیدار مقابل کاستاریکا استفاده نکند، چرا که او در پایش احساس ناراحتی می‌کرد و احتمالا کادر پزشکی بارسلونا هم همین توصیه را به گواردیولا خواهد کرد، به ویژه که یک چشم بارسا به دیدار مقابل شاختار دونتسک در لیگ قهرمانان دوخته شده.

دیدار بارسا و ویارئال یکشنبه برگزار می‌شود و بارسا می‌خواهد همچنان پنج امتیاز بیشتر از رئال مادرید داشته باشد که با اسپورتینگ خیخون بازی دارد.

کد:
    2011/3/30

Messi May Miss Villarreal

کد:
    Mar 30, 2011

پی نوشت: بویان هم مصدوم تحویل دادن!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Nilmar: Playing for Barça is a Dream

کد:
    March 31, 2011

Shakira’s songs, prohibited in the Bernabeu

کد:
    March 30, 2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرناندو تورس آرزو دارد در فینال لیگ قهرمانان با رئال یا بارسا روبرو شود
    نیست تو هم گلــــــــزن : دی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[CENTER][B]

سایت گل – لیونل مسی، ستاره بارسلونا دیدار با ویارئال در هفته پیش رو را از دست داد.

پی نوشت: بویان هم مصدوم تحویل دادن!
    اين مصدوميت ها اواخر فصل بدجوري داره بارسا رو اذيت ميكنه
    خدا كنه از اين گردنه خيلي زود عبور كنيم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارسلو گایاردو: خدا را شکر که بارسلونا هست!

ملی‌پوش سابق آرژانتینی گفته فوتبال درباره ساخت موقعیت است.

سایت گل – مارسلو گایاردو اصلا از پیشرفت‌های اخیر فوتبال خوشحال نیست. این ملی‌پوش سابق آرژانتین که سابقه حضور در جام‌های جهانی 1998 و 2002 را دارد می‌گوید: «مردم بیشتر نگران گل خوردن هستند تا این که رویکردی تهاجمی با استفاده از بازی‌سازی کلاسیک داشته باشند. فوتبال تغییر یافته اما بهتر نشده. بازیکنان بیشتر می‌دوند و کمتر بازی می‌کنند. آنها حتی حالا می‌سنجند که بازیکنان چقدر می‌دوند، انگار که دویدن نکته خیلی مثبتی است.»

این بازی‌ساز باشگاه ناسیونال اروگوئه می‌گوید: «فوتبال باید به این بپردازد که توپ را به هم‌تیمی بدهید تا او موقعیت ایجاد کند. این هرگز نباید عوض شود. خدا را شکر که بارسلونا را داریم. آنها نشان داده‌اند که فوتبال هنوز فوتبال است و هنگامی که بازیکنان بااستعداد را کنار هم قرار می‌دهید، اتفاقاتی شگفت‌انگیز روی می‌دهد. من عاشق تماشای بازی آنها هستم.»

ستاره سابق ریورپلاته که 44 بازی و 13 گل ملی در کارنامه دارد درباره اوضاع خودش هم می‌گوید: «می‌دانم که دارم به پایان دوران بازی نزدیک می‌شم. قراردادم در ماه ژوئن منقضی می‌شود و باید ببینیم چه می‌شود. در حال حاضر دوست دارم تمرین کنم و با بازیکنان باشم. از آدرنالینی که پیش از هر بازی در بدنم جریان می‌یابد لذت می‌برم. این موضوع در 10 سال گذشته همین طور بوده، هرچند که باید اوضاع هر روز را در همان روز بررسی کنم.»

کد:
    2011/3/31

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنوعیت پخش آهنگ های شکیرا در سانتیاگو برنابئو...

از این پس آهنگ های شکیرا دیگر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو پخش نخواهد شد...

باشگاه رئال مادرید تصمیم گرفت که از این پس آهنگ های شکیرا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو پخش نشود.

به گزارش دو روزنامه ی AS و Marca آهنگ های این خواننده ی کلمبیایی دیگر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو پخش نخواهد شد.باشگاه رئال مادرید دلیل این تصمیم را اعلام نکرده است اما مطبوعات اسپانیا رابطه ی شکیرا با مدافع باشگاه بارسلونا یعنی جرارد پیکه را دلیل این تصمیم باشگاه رئال مادرید میدانند.

قبلا شکیرا عنوان کرد بود که طرفدار رئال مادرید است و از سوی فلورنتینو پرز ، رئیس باشگاه رئال مادرید یک عدد لباس شماره 5 رئال مادرید را هدیه گرفته بود.

کد:
    انتقاد ایکر کاسیاس از یوفا...

دروازه بان و کاپیتان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا بعد از بازی تیم ملی اسپانیا مقابل تیم ملی لیتوانی به دلیل کیفیت بد زمین از یوفا انتقاد کرد...

ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید بعد از دیدار تیم ملی اسپانیا مقابل تیم ملی لیتوانی در رقابت های مقدمانی یورو 2012 که نتیجه ی دیدار 3-1 به نفع تیم ملی اسپانیا به پایان رسید ، از یوفا انتقاد کرد.این بازی در روز سه شنبه ی گذشته در زمین بسیار بی کیفیتی برگزار شد اما یوفا بعد از بازی از کیفیت زمین کائوناس دفاع کرد.

ایکر کاسیاس در مصاحبه ای به Marca گفت:

"ما سه امتیاز بازی را در زمینی به دست آوردیم که بازی کردن بر روی آن غیرممکن بود. زمین بازی فاجعه بود."

"من فکر میکنم که ما باید برای این چیز های اسفناک توجه یوفا را جلب کنیم.در جایی که آن ها به ما گفتند رفتیم و بازی کردیم اما این زمین های فوتبال به هیچکس کمکی نمیکند تا بتواند فوتبال بازی کند."

کاپیتان رئال مادرید سپس به هیئت حاکمیت یوفا خرده گرفت و گفت که باید آن ها در بعضی کارهایشان تجدید نظر کنند:

"یوفا باید بیاید بیرون و ببیند اینگونه چیز ها را و در مورد زمین های شبیه این بیشتر نگران باشد.آن ها به جای اینکه پشت میز های خود بشینند و به شورت و جوراب های ورزشی ما گیر بدهند باید به کار های دیگری توجه داشته باشند.آن چیزی که آن ها باید در مورد آن اطمینان حاصل کنند این است که تاسیسات موجود شرایط فوتبال بازی کردن را فراهم میکند یا خیر."

پیروزی 3-1 تیم ملی اسپانیا رکورد فوق العاده ی آن ها در مقدماتی یورو 2012 را تاکنون حفظ کرده است و آن ها سعی میکنند که قهرمانی خود در یورو 2008 اتریش و سوئیس را در 2012 هم تکرار کنند.

کد:
    والدانو:"این روزها،روزهای خوبی برای رئال مادرید هستند"

"ما در حالی به ماه آوریل رسیده ایم که برای قهرمانی در هر سه رقابت شانس داریم"

والدانو چهارشنبه شب میهمان رادیو کادنا سر(Cadena Ser) بود.

"این روزها،روزهای خوبی برای رئال مادرید هستند.ما در حالی به ماه آوریل رسیده ایم که برای قهرمانی در هر سه رقابت شانس داریم.تیم بسکتبال هم چنین وضعیت مشابهی دارد.آن تیم یک قدم تا رسیدن به یک چهارم نهایی در 15 سال اخیر فاصله دارد.تیمهای پایه در فرم بسیار خوبی قرار دارند طوریکه 14 بازیکن آکادمی در تیمهای جوانان اسپانیا بازی میکنند که این تعداد بازیکن از هر باشگاه دیگری بیشتر است.کاستیا فوتبال فوق العاده ای انجام میدهم و تیم زیر 19 ساله ها هم قهرمانی را از آن خود کرد"

"همیشه در رئال مادرید احساس راحتی کرده ام.نقش من فقط یک نقش در باشگاه نیست و کار من مستلزم مسائلی است که تنها به فوتبال مربوط نمیشوند.گفته بودم که خودم را به بازی با سه ویا در جام حذفی میرسانم که همین کار را هم کردم"

"مورینیو رهبری تیمی است که از هر نظر فوتبالش رو به بهبود است و من مطمئن هستم که او روزهای باشکوهی برای باشگاه به ارمغان می آورد.او احساس میکند که توسط باشگاه حمایت میشود و همانطور که چند وقت پیش اعلام کرد هر روز در باشگاه احساس راحتی بیشتری میکند.هدفی داشتیم که به آن رسیده ایم و آن هم این است که همه چیز درباره او است و او به یک شخص مهم در باشگاه تبدیل شده است.تیم هر روز جنبه رقیب سرسخت تری به خود میگیرد"

"روابط نزدیکی با فلورنتینو پرز دارم.به او خیلی ایمان دارم و احساس راحتی و امنیت میکنم.او به وسیع فکر کردن و عشق ورزیدن به باشگاه ادامه میدهد.او بسیار دوست داشتنی است و همیشه برنامه هایی در ذهن دارد.او دقیقا میداند هواداران رئال مادرید چه میخواهند و زمان این موضوع را ثابت کرده است"

"هوداران میخواهند قبل از شروع بازی روز شنبه مقابل گیخون به رونالدو ادای احترام کنند.او به این باشگاه کمکهای زیادی کرده است.میخواهیم هوداران آنطور که مستحق اوست با او خداحافظی کنند و به افتخار او بازی شروع شود.این اینجا هوداران زیادی را تنها گذاشت"

"ما به تمدید قرارداد په په بسیار نزدیکتر شده ایم اما تا ماه می خبری نخواهد بود.مطمئن هستیم په په در رئال مادرید خواهد ماند."

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی از پویول خبر نداره؟مصدومیتش چه طوره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    31.03.2011

HE WANTS TO PLAY

Messi arrives this morning and he will undergo medical examination.

The blaugrana player didn’t play because, according to Argentina’s coach, the slight injury could have become a serious one.

Leo knows how important the match against Villarreal is, so he will do all he’s able to in order to be fit by then.

Puyol, OK in 9 days

کد:
    March 31, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    31.03.2011

MEDICAL EXAMINATION TO MESSI

He will land today in Barcelona and will undergo a medical examination

They want to make sure that his discomfort will not become an injury.

کد:
    March 31, 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسی از پویول خبر نداره؟مصدومیتش چه طوره؟
    هنوز به تمرین نرسیده.

Sport: Puyol, OK in 9 days

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •