600 حداکثر بودجتونه ؟ من پیشنهاد میکنم تا xperia p یا xperia L افزایش بدین
گوشی هایی که 400 دلار بود یعنی حدوداً 500 تومان الان 3 برابر شده شما اینو هم در نظر بگیرید یعنی اون گوشی با کیفیتی که مد نظرتونه 1.200 میشه
مثلاً nexus 4 16G 300$ اگه به دلار روز حساب کنیم 3200 در 300 میشه 960 اما تو با بازار با گارانتی 1300 یعنی 400 میاد روش حالا کار ندارم چرا
حالا شما ببین اون ال جی که بعد از 3 برابر شدن دلار شده 500 تومانه دیگه چیه

جواب بصورت نقل قول
.. بهتون LG Optimus L9 رو توصیه میکنم برند الجی در گوشیهای ارزانقیمت شاهکاره همین گوشی L9 با نمایشگر با کیفیت IPS و البته بزرگ 4.7 اینچی و امکانات جانبی بیشتر نسبت به Xperia L و Xperia P بیشتر توصیهاش میکنم به علاوه ورژنی که از L9 در ایران هست با دوربین 8 مگاپیکسلی هست و دوربینش هم در حد خوب هست. اگر هم الجی دوست ندارید توصیه میکنم 200 تومن بودجه تون رو افزایش بدید و HTC One S بگیرید که اون هم صفحه نمایش با کیفیت Super AMOLED و دوربین نسبتاً عالی داره و میارزه این افزایش بودجه. برخی دوستان از روی تعصب و تاریخچه یک شرکت نظر میدهند عظمت سونی در گذشته بر هیچکس پوشیده نیست اما سونی تازه به خودش اومده و احتمالاً در 2015 به اون عظمت قبلی باز خواهد گشت اما فعلاً گوشی هاش رو توصیه نمیکنم. در این زمینه هایی که گفتم به خصوص نمایشگر کافیست به بازار موبایل و یا پاساژ علاالدین برید و از نزدیک نمایشگرهای سونی (به جز دو گوشی Z1 و Z Ultra) رو ببینید و با نمایشگرهای سامسونگ، الجی و HTC مقایسه اش کنید...