تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 646 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

سلام. من می خوام موبایل حدود 500-600 بخرم. این lg optimus l7 II و l5 II چشمم رو گرفتن خیلی. بخرم یا نه؟ مثل اینکه کیفیت بالایی دارن!!
    می خوام موبایلم صداش خوب باشه، هنگ نکنه، باطریش خوب باشه،دوربینش بد نباشه.
    600 حداکثر بودجتونه ؟ من پیشنهاد میکنم تا xperia p یا xperia L افزایش بدین
    گوشی هایی که 400 دلار بود یعنی حدوداً 500 تومان الان 3 برابر شده شما اینو هم در نظر بگیرید یعنی اون گوشی با کیفیتی که مد نظرتونه 1.200 میشه
    مثلاً nexus 4 16G 300$ اگه به دلار روز حساب کنیم 3200 در 300 میشه 960 اما تو با بازار با گارانتی 1300 یعنی 400 میاد روش حالا کار ندارم چرا
    حالا شما ببین اون ال جی که بعد از 3 برابر شدن دلار شده 500 تومانه دیگه چیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان من 700 تومن دارم , الان بهترین انتخاب کدومه ؟ انتظار زیادی هم ندارم ...
    فقط موزیک زیاد گوش میدم ... ظاهر هم واسم مهمه ... برنامه و بازی هم حالا نمیخواد همه چی بیار بالا اما خوب اذیتم نکنه ...
    تا 1 ماه دیگه اگه صبر کنم میتونم تا 1 میلیون بودجه رو افزایش بدم اما کرمه گوشی گرفتم الان

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط موزیک زیاد گوش میدم ... ظاهر هم واسم مهمه ... برنامه و بازی هم حالا نمیخواد همه چی بیار بالا اما خوب اذیتم نکنه ...
    تا 1 ماه دیگه اگه صبر کنم میتونم تا 1 میلیون بودجه رو افزایش بدم اما کرمه گوشی گرفتم الان
    اکسپریا L بگیر یا صبر کن سونی یه گوشی درست و حسابی بزنه مثل sp

4. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بر خلاف این دوستمون اصلاً سونی رو توصیه نمیکنم... فقط کافیه کمی زبان انگلیسی بلد باشید و بررسی‌های سایت‌های معتبری مثل GSMArena، PhoneArena و یا CNet و Engadget رو بخونید همگی از کیفیت صفحه نمایش‌های سونی و همچنین دوربین بد میگن! این هم بررسی یک سایت ایرانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می‌بینید که بهترین گوشی سونی در بخش نمایشگر و دوربین چقدر بد عمل کرده این قضیه متأسفانه در گوشی‌های دیگر سونی (به جز دو گوشی جدید Xperia Z1 و Xperia Z Ultra) صدق میکند چه برسه به گوشی‌های زیر 700 تومن! مطمدناً وقتی شما 700 تومن برای یک گوشی میدید انتظار یک نمایشگر و دوربین در حد متوسط رو دارید و نه ضعیف! برند سونی واقعاً برند خوبی هست در زمینه‌هایی مثل کنسول بازی و سرگرمی اما نمیدونم چرا اینقدر در زمینه گوشی هوشمند نسبت‌ به رقبایی مثل سامسونگ، اچ‌تی‌سی و حتی ال‌جی بد عمل کرده... بهتون LG Optimus L9 رو توصیه میکنم برند الجی در گوشی‌های ارزان‌قیمت شاهکاره همین گوشی L9 با نمایشگر با کیفیت IPS و البته بزرگ 4.7 اینچی و امکانات جانبی بیشتر نسبت به Xperia L و Xperia P بیشتر توصیه‌اش میکنم به علاوه ورژنی که از L9 در ایران هست با دوربین 8 مگاپیکسلی هست و دوربینش هم در حد خوب هست. اگر هم الجی دوست ندارید توصیه میکنم 200 تومن بودجه تون رو افزایش بدید و HTC One S بگیرید که اون هم صفحه نمایش با کیفیت Super AMOLED و دوربین نسبتاً عالی داره و می‌ارزه این افزایش بودجه. برخی دوستان از روی تعصب و تاریخچه یک شرکت نظر میدهند عظمت سونی در گذشته بر هیچکس پوشیده نیست اما سونی تازه به خودش اومده و احتمالاً در 2015 به اون عظمت قبلی باز خواهد گشت اما فعلاً گوشی هاش رو توصیه نمیکنم. در این زمینه هایی که گفتم به خصوص نمایشگر کافیست به بازار موبایل و یا پاساژ علاالدین برید و از نزدیک نمایشگرهای سونی (به جز دو گوشی Z1 و Z Ultra) رو ببینید و با نمایشگرهای سامسونگ، الجی و HTC مقایسه اش کنید...

در آغاز فعالیت y.md's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

7. این کاربر از y.md بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فکر کنم lg بهتر باشه htc از 1 تومان خوبه

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

نظرتون راجع به xperia v چیه ؟؟
    می خواستم L بخرم ولی صبر کردم پول دستم اومد الان می خوام v بگیرم ، خوبه ؟؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

زد آب بودن گوشی برات مهمه؟ اگه آره گزینه خوبیه ... ولی کیفیت صداش مثل اکثر گوشی های ضد آب سونی (شاید هم همه / کیفیت صدا Z1 شاید خوب باشه بگذریم)
    اگه نه گزینه های بهتری هم هستند Xperia T - Xperia TX - Xperia SP ، از نظر سخت افزاری SP از همه بهتره ولی دوربینش نسبت به این 3 گوشی ضعیف تره.
    Last edited by Iloveu-ALL; 15-09-2013 at 13:04.

12. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

گوشیه خوبیه ضد اب و گرد و غبار اما این ویژگی رو بهش نیاز دارید؟ چون میتونید با همین بودجه گوشی های با صفحه نمایش بزرگ تر بگیرید Xperia T و Xperia SP
    البته من گوشی های سونی رو بخاطر صفحه نمایش و رابط کاربریشون خیلی پیشنهاد نمیکنم

از برند اچ تی سی میتونید One S و One SV رو بگیرید قیمت One XL هم خوبه باتریش متوسطه البته.
    از LG هم L9 که کمی از بقیه ضعیف تره ولی گوشیه خوبیه. 4X HD هم گوشیه بدی نیست.

14. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •