داداش من از شما انتظار بیشتری داشتم اینم ترجمه ست کردی آخه برادر من !!!!! اون ترجمه client که نوشتی تو حلقم![]()
داداش من از شما انتظار بیشتری داشتم اینم ترجمه ست کردی آخه برادر من !!!!! اون ترجمه client که نوشتی تو حلقم![]()
بکس چی شد یعنی نمیشه ؟
آخه یکی زده بود شده بود ! 1780 تا Rp داده بود !
من به ساپورت سایتشون تیکت دادم منتظرم تا جواب بدن !
تعداد honor به حد نصاب رسیده.این فک کنم مال teamwork باشه
اطلاعات غلط میدین ؟![]()
حد این که بخواید honor بدید بستگی به این داره که در چند بازی پی یا پی چند بار به چند نفر یکسان یا غیر یکسان دادید و یک عدد مشخص نداره
و این که بخواید حد honor برای دریافت روبان رو بدونید باز هم رقم مشخصی تعیین نشده و بستگی به اینکه از چه کسی honor دریافت کنید فرق میکنه ... مثلا کسی که وضعیت پروفایلش خوبه و به ندرت honor میده اگه به شما بده میتونه تاثیر خیلی زیادی در دریافت روبان داشته باشه نسبت به کسی که تند تند به ملت honor میده![]()
دل به این honor ها نبندی که با report همشون 0 میشه برات![]()
صحبت ریپورت شد جا داره دوباره یه سوالی که قبلا کردم و مطرح کنم
تو این بازی های که یارو فید می شه یه سری میریزن سرش می گن ریپورتت می کنیم
چه ریپورتی می خوانن کنن ؟
مگه نوب بودن جرم ه که ریپورت کنن ؟
I noticed that if u are watching the LoL client the speed is improving significantly but it may be only me
دوست عزیز من، آقای ناظر گرامی انجمن، بزرگوارکجای این متن نوشته مینیمایز بودن یا نبودن در سرعت تاثیر داره این اجنبی گرامی منظورش اینه که اگه مراحل قبل رو انجام بدید تاثیر قابل توجهی در سرعت مشاهده میکنید خواهشا شما یکی دیگه بحث رو ادامه نده چون با این تجربه و تعداد پست مشخصه که معلوماته شما بیشتر از سطحیه که بخوای باور کنی مینیمایز بودن یا نبودن پنجره بتونه تو سرعت دانلود تاثیر بذاره با تشکر
.
شما سطح دانشت همین قدره که 6 تا مورد اول رو اصلا نادیده گرفتی و فقط مورد آخر رو که اجنبی گرامی توضیح داده دقیقا بر عکسش رو انجام دادی (تازه با برداشت ناقص از مفهوم متن) و خوشحال و شادمان راهی فروم شدی تا همگان را از این کشف علمی و تکان دهنده ی دنیای فناوری آگاه کنی جای تقدیر داره واقعا.
و در مورد ترجمه اگه شما معنی کلاینت رو نمیدونی و نمیدونی که معادل فارسی حداقل جا افتاده ای نداره تقصیر من چیه مراجعه کن به ویکیپدیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)