برا منم همینطوریه دوست عزیز...فکر کنم خیلی از دیفای ها اینطوریه..
برا منم همینطوریه دوست عزیز...فکر کنم خیلی از دیفای ها اینطوریه..
با سلام. من هم دفی پلاس لنز قرمز دارم و الان 3 ماه هست که صفحه لمسیش دچار مشکل شده و بعضی وقتا قاطی میکنه و خود به خود در حوال آخرین جا که لمس کردم کلیک میکنه و کنترل از دستم خارج میشه ولی با لاک وآن لاک کردن دوباره درست میشه و بعد مدتی دوباره اینطوری میشه و کلافه میکنه. میخواستم بدونم مشکل گوشیه شما هم همینه؟ با ریختن رام جدید درست میشه یا نه؟ ممنون. آقا احسان شما هم لطفاً راهنمایی کنید. راستی من گوشیمو زیاد به آب میزنم .یعنی ممکنه آب توش نفوذ کرده و اینطوری شده؟
یک رام دیگه فلش بزنید.
درست میشه فکر کنم
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من از CM9 فلش زدم به froyo اما وقتی تموم میشه گوشی رو لوگوی اول موتو گیر میکنه بالا نمیاد چندتا رام 2.2.2 مختلف زدم همینجوریه مشکلش چیه؟
شما فقط میتونی 2.2 اصلی رو با rsdlite رو گوشی فلش بزنی .
سلام.
آقا گوشی من دیروز از دستم افتاد یه چند تا نقطه سیاه(حالت پیکسل غیر فعال) افتاد روی صفحه نمایش. حالا امروز افزایش پیدا کرده. قبلا یه دفعه دیگه شده بود که خودش فرداش درست شد. چیکار کنم؟
هیچی یه چند ساعتی گوشی رو خاموش کنید بزارید کنار بعد از چند ساعت روشن کنید ببینید چطوره
من با گوشیم به یه مشکلی برخوردم......aux باندو که خیلی برق داره رو به گوشی وصل کردم.....گوشیم الان جریان میکشه...66/. امپر میکشه....هم خاموش هم روشن......بخواطر همین خیلی باتری میخوره......مثلا یه شب تا صبح 30 درصد..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)