من دیروز یه کارت Asus GTX 460 گرفتم . باز هم نمیتونم بازی رو با جزئیات بالا بازی کنم در رزولوشن HD . مخصوصا وقتی Physix رو فعال کنم.
من دیروز یه کارت Asus GTX 460 گرفتم . باز هم نمیتونم بازی رو با جزئیات بالا بازی کنم در رزولوشن HD . مخصوصا وقتی Physix رو فعال کنم.
از دی ال سی جدید چه خبر ؟
هنوز نیومده ؟
مگه قراره چندتاdlcبیاد؟؟؟بعد از جیمی دیگه بازم dlcمیاد یعنی؟؟؟از دی ال سی جدید چه خبر ؟
هنوز نیومده ؟
فیزیکس رو بی خیال شو!!!با بهترین کارت گرافیک ها هم نمیشه اون چنان عالی اجراش کرد...من دیروز یه کارت Asus GTX 460 گرفتم . باز هم نمیتونم بازی رو با جزئیات بالا بازی کنم در رزولوشن HD . مخصوصا وقتی Physix رو فعال کنم.
من بازی کرایسیس رو دقیقا یادم نیست ولی رزولیشن بالای1280بود(بازم میکم یادم نیست...چون کرایسیس وکرایسیس وارهد مال خیلی مدت پیشه!!!) اجرا کردم روون ولی سر این گیر افتادم...
[QUOTE=D,Freeman;5636291]مگه قراره چندتاdlcبیاد؟؟؟بعد از جیمی دیگه بازم dlcمیاد یعنی؟؟؟
آره Joe's Adventure قرار بوده 2 آذر بیاد
یه دونه دیگه هم بعد از این میاد
باید اونقدر از مغازه ها دزدی بکنی که پولت به یه حدی برسه که وقتی میری تو نقشه تو گوشه ی چپ و بالا زده
من با پول لباس خریده بودم که پولم کم شده بود و مجبور شدم تو این مرحله 8-9 تا مغازه رو سرقت کنم تا پولم درست شه![]()
آخرین درایورها رو دانلود کن ! و آخرین پچ بازی رو هم بریز روش .. امکانش نزدیک به صفر هست که نتونی خیلی خوب اجرا کنی !
من فقط با یه دونه 9800 همون اوایل بازی رو تو رزلوشن 900*1440 (که از 720p یا همون HD بالاتر هست) راحت با فیزیک روی medium بازی می کردم !تقریبا با 40FPS به صورت میانگین موقع هایی که فیزیک خیلی دیگه سنگین میشد حدود 27 28 FPS میشد که باز هم زیاد محسوس نبود ! شما یا اشکال نرم افزاری داری که یه مشکل ساختاری تو قطعاتت .. مشخصات دقیق سیستمت چیه ؟
ممنون از شما
من سيستمم اينه :
Intel Core 3 Duo E8400
Asus P5Q-E
Corsair 4 gig
Asus GTX 460
در رزولوشن 1080*1920 و با جزئيات نسبتا بالا و فيزيكس مديوم وقتي بنچ مارك رو مي زنم حدود 20 فريم مي گيرم.
درايورم هم آپديته و پچ 1.2 اسكيد رو هم نصب كردم.
Last edited by amirpers; 23-11-2010 at 15:32.
من هنوز بازی و پاک نکردم تا dlc جو بیاد. قرار بود آذر بیاد دیگه نه؟
سلام
رفقا من یکجا گیر کردم
نمی دونم والا
زشته بگم
اونجا که تازه میره زندان می خواد بره اون پیر مرد رو که داره شطرنج بازی میکنه ببینه بعد یهو سر و کله این یارو گردن کلفته پبدا میشه و دعوا میشه را می گم.
اول دو سه تا مشت می خوره ازم اما بعدش هر کار میکنم نمی خوره
مشکل بازی هست یا من حریفش نیستم؟
Joe's Adventures DLC
russ
محتوای مخفی: DOWNLOAD
Last edited by Amin.P30; 24-11-2010 at 08:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)