کدوم تنظیمات؟
کدوم تنظیمات؟
نترس عزیزم نصب کن ترفند هاشو یادت می دم.اما بعضی از برنامه ها مثل انتی ویروس و باید نسخه ی 64 بیتش و بگیری.ماله من 64 هست و راضی ام![]()
کلا بهتره این کار و نکنیاخه برق که بره هاردتم با خودش میبره
پس تو هیچ شرایطی این کار و نکن
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
هر دوشه عزیزم![]()
مجبورم اینو اینجا بپرسم چون اینجا مطرح شده:
برای hp جایی هست که مثل dell بشه چک کرد سخت افزار سیستم چی بوده
فکر میکنم اول باید این درایور رو دانلود و نصب کنی
Intel Centrino Wireless-N 1000
و بعد این روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel Intel Wireless Display Connection Manager
توجه کن ویندوز7 حتما باید 64 بیتی باشه تا این درایور و نرم افزارش نصب شه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه 32 بیتی داری باید 64 بیتی نصب کنی![]()
SHEYTOON جان چند وقت یک بار دوستان سر 32 بیت و 64 بیت میمونن.
یه پست حسابی واسه این قضیه بنویس که همه دوستان بدونن باید از 64 بیت استفاده کنن.
دوستان بالاخره ما متوجه نشدیم
باید باتری رو در بیاریم یا نه ! موقع کار در خانه
نه دوست من، چه کاریه باتری رو در بیاری، در مورد 5010 در همین تاپیک سابقه داشته که با در آوردن باتری و قطع شدن برق هارد سوخته!!! شما با برق کار کن و هفته ای یک بار هم فقط از باتری استفاده کن تا شارژش به 10% برسه و دوباره شارژش کن و با برق کار کن، نیازی نیست باتری رو در بیاری
متاسفانه دوستانی که قبلا با ویندوز 32 بیتی کار کردن نگران این هستن که با 64 بیت به مشکل بربخورن، درصورتی که اصلا اینطور نیست
به هر حال تکنولوژی داره به سمت 64 بیت میره و یه روزی همه مجبورن 64 بیت نصب کنن، نیازی نیست حتما تاکید شه
در ضمن دوستان توجه کنن بعضی درایورهای این لپ تاپ فقط مخصوص 64 بیت هست پس بهتر اینه 64 بیت نصب کنید
مدل dvd درایو من داخل سایت dell نیست چرااااا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)