سلام
قبلا" براي دانلود كمودو دوتا گزينه 64 و 32 بيتي بصورت مجزا ميزاشتن اما امروز هرچي گشتم نتونستم اين صفحه رو پيدا كنم
كه فقط 32 بيتي رو دانلود كنم . دوستان اگه آدرس صفحه 32 بيتي رو داريد ، ممنون ميشم قرار بديد .
سلام
قبلا" براي دانلود كمودو دوتا گزينه 64 و 32 بيتي بصورت مجزا ميزاشتن اما امروز هرچي گشتم نتونستم اين صفحه رو پيدا كنم
كه فقط 32 بيتي رو دانلود كنم . دوستان اگه آدرس صفحه 32 بيتي رو داريد ، ممنون ميشم قرار بديد .
بهترین ورزن الان برای نصب روی سیستتمم چیه اینترنت سکوریتی prium یا همین معمولی؟
با سلام
دوست من اینو اگه در مورد مشکل من فرمودین میشه بیشتر توضیح بدین . من الان با یک وی پی ان وصل شدم و به سایت اشاره شده رفتم اما به سختی و با سرعت پایین کمی باز شد چطور باید از این سایت ip port بگیرم ؟
با تشکر
چیز پی ان ها چند روزه سرعتشون کم شده ...![]()
بهتر شد
اما کامل حل نشد ....
درود
من می خواستم فقط کمودو به چیز هایی که از اینترنت می گیرم و چیز هایی که می ره و نرم افزار هایی که می خوان وصل شن پیام بده دیگه به نصب نرم افزار کار نداشته باشه
سلام
خب فایروال خالی نصب کنید دیفنس هم خاموش کنید(هنوز نصب نشده: موقع نصب= Firewall Only انتخاب شود . برای کومودوی نصب شده: Defense-Defense Settings-Deactivate Defense permanently)
Last edited by pcsoft; 03-10-2011 at 21:22.
1- ایا یک فایل کرک که مطمئن نیستی ویروس یا تروجان و ... ولی Virustotal میگه وروسه حالا صرفا به خاطر کرک بودنش یا غیره..میخواستم ببینم میشه با کمودو جوری اونو اجرا کرد که کرک رو برای اون نرم افزار استفاده کنی ولی اگه ویروس هم باشه به فایلهات اسیبی نرسونه؟ ممنون
2- وقتی به اینترنت وصل میشم این پنجره چیه و باید چی رو بزنم من یک کاربر خانگی معمولی هستم
و اینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- سندباکس برای همینه!
2:
1-تیک اون do not automatically را بزنید + اوکی را بزنید.
2- ربطی به کومودو نداره. cancel کنید. زیاد مهم نیست.
1-خب سند باکس رو که میزنم اون فایل اجرا نمیشه و ارورر میده..
2- اگه یک کیجن یا کرک که فرض بر این که ویروس هم باشه داخل یک فایل زیپ باشه و بازش نکنیم باز هم ممکنه آسیب برسونه و جاسوسی کنه؟
منظورم اینه که نمیخوام این فایل رو از بین ببرم..میخوام داشته باشم ولی میخوام خیالم هم راحت باشه کاری نکنه فقط هر وقت که نیازش داشتم اجراش کنم اونم توی سند باکس و همین..میشه همچین چیزی که سیستمم اصلا آلوده نشه؟
Last edited by ila; 04-10-2011 at 18:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)