کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان دو سوال در رابطه با معادلات دیفرانسل داشتم که ممنون میشم جواب بدید
سوال اینه مقدار لاندار چقدر باشد تا معادلهجواب معادله
باشد؟
سوال دوم اینه که کدام گزینه معادله دیفرانسل منحنی هایاست؟
الف)
ب)![]()
ج)
د)
ممنون میشم در این رابطه کمک کنیدالبته با راه حل با تشکر
بچه ها منم یه سوال داشتم یه کم مبتدیه...اگه به ما fog و gof رو بدن چه طوری می تونیم f و g رو پیدا کنیم؟
سوالی که دستمه خیلی تابلوست جوابش ولی من روش حل سوالو که از کجا رسیدم به جواب نمی تونم توضیح بدم ممنون می شم اگه کمک کنین![]()
بفرما جواب سوال اول:
سوال دوم در دست حله
-------------------
باید حداقل یکی از توابع f یا g رو به ما بدن و ازمون بخوان که دومی رو پیدا کنیم. هر دو تاش همزمان مجهول باشه نمیشه حل کرد.
------------
موفق باشین.
89/7/21
Last edited by davy jones; 13-10-2010 at 15:08.
ممنون
آخه نداده هیچ کدومو فقط گفته fog(x) = |sinx| , gof(x) = (sin _/x)^2
بعدش f و g رو ازمون خواسته (اونجا /_ رو به جای رادیکال گذاشتم که نداشتمش و ^ هم علامت توان هستش) من خودم از رو این تابعا یکی رو رادیکل ایکس و اون یکی رو سینوس ایکس به توان 2 آوردم ولی راه حل ندارم بیشتر می شه گفت به روش آزمون و خطا حلش کردم یعنی می گین هیچ راه حلی نداره ؟![]()
Last edited by farzaneh*f; 13-10-2010 at 17:16.
اگر gof و fog رو داشته باشید، تضمینی نیست که بتونید f و g رو بطور منحصر به فرد پیدا کنید. *
مثلا در همین نمونه شما، علاوه بر جواب شما، یک جواب دیگه هم میشه ارائه کرد:
* به نظر شما هیچ گاه نمی توان f و g را به طور منحصر به فرد تعیین کرد، یا اینکه تحت شرایط خاصی می توان؟
دیوی جونز عزیز سوال دوم رو تونستی حل کنی؟
بابت سوال اول ممنون
از معادله دو بار نسبت به x مشتق می گیریم، دو معادله بدست میاد:
طرفین دو معادله رو به هم تقسیم می کنیم:
سلام دوستان
ممنون بابت پاسخ
اول از 1233445566 یه سوال دارم اونم اینه که همیشه به این شکل هست که زمانی که می خوایم نسبت به x مشتق بگیریم y به صورت 'yy نشان داده می شود؟
سوال بعدیم نسبت به خطی بودن یا همگن بودن غیر این دو موضوع است
اولا خطی و غیر خطی بودن چه تاثیری در معادله داره منظورم اینه که حالا معادله دیفرانسیل ما غیر خطی چه اتفاقی در معادله میافته
البته می دونم که اگر در معادله دیفرانسیل بجای تابع در شرایط اولیه که همانا 0 هست تابعی قرار بگیره برای مثال tan , sin یا غیره تابع ما ناهمگن میشه منظور از ناهمگن چیه ؟
ممنون میشم در این رابطه ها با دو سه مثال کاربردی بهم کمک کنید
سلام دوستان ....
میخواستم نمایش های مختلف این تابع مختلط رو برام بنویسید منظورم بر حسب (u(x,y و ( v(x,y
و دوم مشتق پذیری این دو تابع مختلط رو هم بررسی کنید :
این دو تابع از طریق معادلات کوشی ریمان قابل حل هستند یا نه ؟
ممنون.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)