سلام انشاا... بسلامتی ازش استفاده کنی و دیگه کارت به بعضی گارانتی های نامرد نیفته.![]()
سلام انشاا... بسلامتی ازش استفاده کنی و دیگه کارت به بعضی گارانتی های نامرد نیفته.![]()
سلام من هم به نوبه خودم از زحماتت در این کلوپ تشکر میکنم اما انصافا اگه تونستی بازهم واسه اینجا وقت بذار تا بتونیم ازت استفاده کنیم.
التماس دعا![]()
سلام دوستان
من یه چند روزی هست مدل n64pro بدون ویندوز رو خریدم .ویندوز رو که نصب کردم بعد نصب درایورها یه صفحه آبی رنگ اومد که بعدش سیستم ریست کرد و دیگه بالا نیومد.دوباره ویندوز رو نصب کردم ایندفعه خوب بود.بعد دو روز دوباره اون صفحه اومد یهو سیستم خاموش کرد.دوباره که روشن کردم پیغام BOOTMGR MISSING اومده و هرکارمی کنم دیگه هیچی کار نمی کنه فقط میشه ریست کرد.میشه یه راهنمایی کنید؟فقط همینقدر که بدونم مشکل سخت افزاریه یا نه؟و اگه قابل حله لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
عزیز شرمنده.این مشکل شما 2تا دلیل ممکنه داشته باشه.اول اینکه ایراد از ویندوز شماست و دکودر گرافیکی خود ویندوز قاطی کرده،دوم اینکه ایراد از کارت گرافیک است و GPU درست کار نمیکنه و بعد از کمی استفاده که گرم میشه قاطی میکنه.شما اول ویندوزت رو عوض کن احتمال زیاد درست میشه اگه نشد که باید ببری گارانتی.
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
خواهش میکنم دوست عزیز
اگه اهل گیم نیست که همون 2 مدل خوبند.در ضمن سری EB سونی i7 نداره و با i3 و i5 ارائه میشه.
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
این ایراد معمولآ به دو دلیل پیش میاد و صد در صد هم سخت افزاریه.اول ممکنه بایوس مادربورد ایراد داشته باشه،یه بار فلش کن اگه درست نشد ببر گارانتی.دلیل دوم ناسازگاری رم با چیپست مادربورد است که باید رم تعویض بشه.اونم باید بره گارانتی.
این ایراد معمولآ به دو دلیل پیش میاد و صد در صد هم سخت افزاریه.اول ممکنه بایوس مادربورد ایراد داشته باشه،یه بار فلش کن اگه درست نشد ببر گارانتی.دلیل دوم ناسازگاری رم با چیپست مادربورد است که باید رم تعویض بشه.اونم باید بره گارانتی.[/QUOTE]
سلام آقای وایومن عزیز
اول یه تشکر هم از شما هم از سایر دوستان به خاطر ایجاد این فضای خوب وصمیمی رو دارم.
بعدشم که من زیاد از فلش کردن بایوس و اینجور چیزا سردر نمیارم.فقط بدونم مسئله مهمی ایجاد شده یانه؟چون یه کم شوکه شدم!یعنی مشکل سخت افزاری خاصی ایجاد شده یا فقط یه چیز معمولیه؟شامل گارانتی میشه؟اگرم ممکنه که طریقه فلش کردن رو برام توضیح بدید.
در جواب علیرضای عزیزم اینکه به هیچ عنوان cd ویندوز رو بالا نمیاره که بخوام وارد repair اون شم.
ممنون
سلام بر آقای وایومن عزیز
من یه نقل قول نوشتم چون تازه واردم فکر کنم دیر بیاد.
مشکل ویندوزم حل شد با همون repair windows 7 درست شد.فقط اون error صفحه آبی رنگ قبل نصب درایورها نبود.درست بعد نصب درایورها ویه سری برنامه های همراه ایسوز شروع شد.فکر کنم بخاطر خوب نبودن نسخه ویندوزم باشه.
یه سوال دارم بهترین نسخه ویندوز 7 برای هماهنگی کامل با درایورهای این لپ تاپ چیه؟
با تشکر
وایومن جان منظورتون از عوض کردن ویندوز یعنی با دی وی دی های ریکاوری یا با استفاده از ریکاوری خود هارد ویندوز اورجینال خودش را نصب کنم؟
یا اینکه کلا باید یه ویندوز دیگه تهیه کنم و نصب کنم؟![]()
من فکر نکنم مال ویندوز باشه ولی 2 تا کار میتونی بکنی :
1- ویندوز رو ریکاوری کنی به زمانی که این مشکل رو نداشتی
2- ویندوز رو با ریکاوری برگردونی به روزی که خریدی
سلام من هم با همین مشکل روبرو شدم و نمی دونم چه کنم از همه دوستان خواهش می کنم کمک.
بد جوری تو مخم رفته
میشه دقیقا بگید کدوم ویندوز و از چه شرکتی ویندوز رو خریدی
فکر کنم من هم با عوض کردن از این حالت هنگی با دونه های زرد در میام.
دوستان خواهشن کمک![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)