تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 447 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

2750 و 8968 ورژن 2 تقریبا تو یه سطحا انتخابش به سلیقت مونده.
    دوست عزیز برای خرید یک کالا به هیج وجه نمیشه از سلیقه گرایی استفاده کرد!!!
    به دلالیل زیر خرید مودم 2750Uرو توصیه نمیکنم:
    عدم تعویض آنتهای وایرلس.
    عدم آپدیت و تعویض فریمور.
    داغ کرد برد اصلی(بر اساس تجربیات خودم).
    قطع شدنهای متوالی بعد از چند ماه استفاده.
    مشکل گرفتن آی پی با برخی از ISP های ایران.
    و..... .

پیشنهاد بنده خرید مودم 8968 هستش/.....

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

2750 از هر نظر از 8951 بهتره والبته 30 تومن هم گرونتره. پورت usb پورت wan ساپورت ipv6 دو آنته بودن و ... مزیت 2750 نسبت به8951ه.
    سفیدا سری جدیدن و سیاها قدیمی اگه از مخابرات اینترنت میگیری ترجیحا سفید بردار اگه نه فرق آنچنانی نمیکنه
    فقط داشتن پورت USB یک مزیت(!!!) محسوب میشه و بقیه موارد جز محسنات این مدل نیستش!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عدم تعویض آنتهای وایرلس.
    و..... .
    c1 یا u1 ??

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

عدم تعویض آنتهای وایرلس.
    و..... .

پیشنهاد بنده خرید مودم 8968 هستش/.....
    من مدل سفیدشو دارم.
    فعلا چهار ماهه مودمم رو خاموش نکردم، نه مشکل قعطی داشتم نه مشکل گرفتن ip و نه مشکل داغ کردن.
    مشکلی با فریم ور نداشتم که حالا آپدیت لازم داشته باشه ولی معمولا tplink امکانات بیشتری تو تنظیماتش ارائه میده و بیشتر هم آپدیت میکنه. اگه بحث نصب فریم ورهای open-wrtیه که 8968 هم ازشون پشتیبانی نمیکنه.
    میمونه آنتنش که برا کاربری خونگی مخصوصا اگه تو 2 یا 3 طبقه قراره وایرلس داشته باشی بهترین انتخاب آنتن 5 دسیبلیه که برد عمودی و افقی مناسبی داره. شاید تو یه خونه بزرگ یه طبقه ای تعویض آنتن به کار بیاد.
    از طرفی سرعت نوشت و خوندن پورت usb تو 2750 از 8968 بالاتره.

5. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من مدل سفیدشو دارم.
    فعلا چهار ماهه مودمم رو خاموش نکردم، نه مشکل قعطی داشتم نه مشکل گرفتن ip و نه مشکل داغ کردن.
    مشکلی با فریم ور نداشتم که حالا آپدیت لازم داشته باشه ولی معمولا tplink امکانات بیشتری تو تنظیماتش ارائه میده و بیشتر هم آپدیت میکنه. اگه بحث نصب فریم ورهای open-wrtیه که 8968 هم ازشون پشتیبانی نمیکنه.
    میمونه آنتنش که برا کاربری خونگی مخصوصا اگه تو 2 یا 3 طبقه قراره وایرلس داشته باشی بهترین انتخاب آنتن 5 دسیبلیه که برد عمودی و افقی مناسبی داره. شاید تو یه خونه بزرگ یه طبقه ای تعویض آنتن به کار بیاد.
    از طرفی سرعت نوشت و خوندن پورت usb تو 2750 از 8968 بالاتره.
    دست عزیز عدم تعویض آنتن برای یک مودم بزرگتری نقص محسوب میشه.
    بنده هم بیشتر مدلهای این برند رو داشتم. که برحی ISPها مشکل داره.
    بحث این نیست که من به شما یا خریدار اثبات کنم کخ کدام بهتر هستش. بحث نقایصی هستش که باید گفته بشه و انتخاب رو به خریدار واگذاشت!
    شما با بالا بردن مساحت در آینده نمیتونی از همه پهنای باند مودم بهره ببری و عملا اون مدلهایی که آنتن قابل تعویض ندارن، یه جوری حالت دکوری به خودشون میگیرن.
    در مورد برد افقی و عمودی هم مباحث بسیار گسترده تری وجود داره که فقط به Gain آنتن منتهی بشه.
    سرعت بالای USB هم به موارد متعددی بستگی داره که همه رو نمیشه با مدل مودم نسبت داد!!!

8. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دست عزیز عدم تعویض آنتن برای یک مودم بزرگتری نقص محسوب میشه.
    بنده هم بیشتر مدلهای این برند رو داشتم. که برحی ISPها مشکل داره.
    بحث این نیست که من به شما یا خریدار اثبات کنم کخ کدام بهتر هستش. بحث نقایصی هستش که باید گفته بشه و انتخاب رو به خریدار واگذاشت!
    شما با بالا بردن مساحت در آینده نمیتونی از همه پهنای باند مودم بهره ببری و عملا اون مدلهایی که آنتن قابل تعویض ندارن، یه جوری حالت دکوری به خودشون میگیرن.
    در مورد برد افقی و عمودی هم مباحث بسیار گسترده تری وجود داره که فقط به Gain آنتن منتهی بشه.
    سرعت بالای USB هم به موارد متعددی بستگی داره که همه رو نمیشه با مدل مودم نسبت داد!!!
    بله مدل c1 به نگرفتن ip معروف بود. تو مدلu1 این مشکلو ندیدیم.
    عدم قابلیت تعویض آنتن هم بستگی به جایی که قراره استفاده کنی میتونه یه عیب بزرگ باشه یه اصلا عیب محسوب نشه. مسلما وقتی مجبوری به خاطر شرایط خاص از آنتن خاص استفاده کنی معلومه که چی باید بخری. ولی به هر حال آنتن 5دسی بلی منطقی ترین برد رو تو بعد عمودی و افقی میده و آنتن 7 دسی بلی کارائی خوبی برا یه طبقه ارائه میده (تو مصراف خونگی)
    سرعت usb هم از همه بیشتر به فرکانس چیپست به کار رفته تو مودم بستگی داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تو اینترنت که واسه فروش 130 تومنه.بازار باید 110-120 تومن باشه.خوب حالا 8968 ورژن دو با مخابرات سازگاره انشاء اله؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تو اینترنت که واسه فروش 130 تومنه.بازار باید 110-120 تومن باشه.خوب حالا 8968 ورژن دو با مخابرات سازگاره انشاء اله؟
    آره سازگاره.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

بله مدل c1 به نگرفتن ip معروف بود. تو مدلu1 این مشکلو ندیدیم.
    عدم قابلیت تعویض آنتن هم بستگی به جایی که قراره استفاده کنی میتونه یه عیب بزرگ باشه یه اصلا عیب محسوب نشه. مسلما وقتی مجبوری به خاطر شرایط خاص از آنتن خاص استفاده کنی معلومه که چی باید بخری. ولی به هر حال آنتن 5دسی بلی منطقی ترین برد رو تو بعد عمودی و افقی میده و آنتن 7 دسی بلی کارائی خوبی برا یه طبقه ارائه میده (تو مصراف خونگی)
    سرعت usb هم از همه بیشتر به فرکانس چیپست به کار رفته تو مودم بستگی داره.
    برند دیلینک همراه مشکلاتی رو با خودت یدک میکشه که تا این موارد رفع نشه، نمیشه یک مودم ایده آل رو به این برند نصبت داد.
    البته منظورم سریهایی هستش که برای آسیا و خاورمیانه در نظر گرفته شده. چون سایر سریها این مشکلات خنده دار رو ندارن.
    در خرید هر وسیله هم باید آینده نگری رو کمی(!!!) در نظر داشت و صرف داشتن یک مدل با تعصب اون رو به دیگران پیشنهاد نداد.
    در خرید مودم چند اصل مهم رو باید در نظر گرفت که حریدار بعد از حرید به مشکل نخوره.
    و اینکه چیزی به اسم فرکانس چیپست تا حالا نشنیدم. همه مودمهای با سرعت بالا از چیپهای سری N بهره میبرن. . چیزی به اسم فرکانس چیپ مطرج نیست.
    اگر منظورتون محدوده فرکانس آنتن هستش، باید بگم که ارتباطی به چیپ و یا بقول شما فرکانس چیپ نداره. اون محدوده فرکانس آنتهانهاست که اگر بالای2.5باشه
    تداخل امواج کمتری رو شاهد هستش و اگر تلفنی با این فرکانس کاری در محیط باشه ازش استفاده بشه، باعث افت سرعت نمیشه. پس داشتان فرکانس کلا
    با اون چیزی که شما میگین فرق میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •