تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 1049 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

upscale مدل 1020 تو محدوده قیمت خودش قطعا جزو بهترین هاست.اگر برای شما upscal و HDMI 1.4 مهم هستش به نظر من بهترین گزینه براتون میتونه باشه.
    مدل 608 onkyo نسبت به مدل سال گذشته خودش یعنی 607 از نظر upscale پیشرفت خیلی خوبی داشته ولی باز هم به قدرت 1020 پایونیر نیست.
    جناب رایان

ممنون از جوابتون.
    شما upscaling این پایونیر ها رو تست کردید؟ می خوام تجربه خودتون رو بدونم. چون به تجربه دیدم گاهی این ریویو های خارجی، به چیزایی گیر می دن و به خاطرش امتیاز منفی می دن که شاید برای من کاریر ایرانی چندان مهم نباشه. می خوام بدونم چقدر می شه رو upscale این آمپ ها حساب کرد. قدرتشون در مقایسه با پخش های بلوری و دی وی دی که اونا هم upscale می کنن، چطوره؟ من می خوام دی وی دی های کپی و تصاویر رسیورم رو برام upscale کنه. می تونه؟ راستش یه سرچ که کردم، بعضی فروم ها و ریویو ها نوشته بودن که کلا upscaling آمپ ها تو این رده قیمت، چنگی به دل نمی زنه... اگر این طور باشه و شما هم تایید کنید، شاید بهتر یاشه یه تجدید نظری بکنم و به یه ترکیب دیگه فکر کنم.

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    سینمای خانگی من پایونیر مدل 787 است.من میخوام از رادیوش استفاده کنم خیلی برام مهمه.انتن هم وصل کردم اما هیچ جا رو نمیگیره.نه fm نه am.چرا؟لطفا هر کی داره راهنمایی کنه.ممنون میشم
    سوال بعدیم اینه که با پلیر یه تیکه مثل تیونر هست که باید به پورت جلو پلیر به نام mcacc وصل کرد.من میزنم هیچ صدایی نداره.برا چیه این قطعه؟؟؟؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مجددا ممنون از همه دوستان
    با این حساب اگه upscale در کار نیست، من برم سراغ BD خورها؟ مثلا 5590 یا سونی e970 یا سامسونگ c6950
    upscale برای ورودی های تصویرت موجود نیست ولی پلیر سیستمت قطعا برای پخش dvd ، اینکارو انجام میده.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب رایان

ممنون از جوابتون.
    شما upscaling این پایونیر ها رو تست کردید؟ می خوام تجربه خودتون رو بدونم. چون به تجربه دیدم گاهی این ریویو های خارجی، به چیزایی گیر می دن و به خاطرش امتیاز منفی می دن که شاید برای من کاریر ایرانی چندان مهم نباشه. می خوام بدونم چقدر می شه رو upscale این آمپ ها حساب کرد. قدرتشون در مقایسه با پخش های بلوری و دی وی دی که اونا هم upscale می کنن، چطوره؟ من می خوام دی وی دی های کپی و تصاویر رسیورم رو برام upscale کنه. می تونه؟ راستش یه سرچ که کردم، بعضی فروم ها و ریویو ها نوشته بودن که کلا upscaling آمپ ها تو این رده قیمت، چنگی به دل نمی زنه... اگر این طور باشه و شما هم تایید کنید، شاید بهتر یاشه یه تجدید نظری بکنم و به یه ترکیب دیگه فکر کنم.
    نه من خودم تست نکردم،من فقط با توجه به ریویوهای خارجی و تجربه دوستان عرض کردم.
    برای استفاده فیلم های کپی زیاد امید نداشته باش که شمارو به خواستت برسونه ولی تفاوتش مشخصه.
    تو این رده قیمت مدل 1020 پایونیر قطعا بهترینه ولی تو سطح و کلاس خودش.همون مثل قدیمی که میگن هرچی بیشتر پول بدی بیشتر آش می خوری.
    مهم جیب شماست.مهم اینه که با توجه به مبلغی که می تونید هزینه کنید بهترین خرید رو بکنید.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

upscale برای ورودی های تصویرت موجود نیست ولی پلیر سیستمت قطعا برای پخش dvd ، اینکارو انجام میده.
    آخه من اصلا اهل divx و dvd نیستم. زورم میاد به پلیری که تو یه سال یه بار دست نخواهم زد پول بدم.
    من منابع زیاد MKV دارم میخوام از اونها استفاده کنم و همینطور از رسیورم (که الان کواکسیال داره) و شاید بعدا hd اش کردم. همچنین میخوام از لپتاپم خروجی صدای 5 کانال هم داشته باشم (با کابل hdmi طبیعتا)
    الان mkv را با WD پخش میکنم ولی همونطور که میدونید تو bitrate های بالا تصویرش پرش جزیی داره. نمیدونم پخش mkv این سینما ها چطوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر کنم برای دوستانی مثل من که هنوز تصمیمشون را نگرفتند یه درد بخوره، فقط اگه یه نفر قیمتهای بازار را بگه خیلی خوب میشه.

راستی امروز داشنم سایت whathifi را برای بررسی موارد فوق چک میکردم دیدم بز خلاف انتظار از این ال جی خیلی تغریف کرده HB965TZ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این هم سایت trustedreview برای همون ال جی:
    کد:
    یه سایت دیگه:
    کد:
    عجیب نیست؟
    Last edited by mehjam; 19-01-2011 at 12:03.

8. این کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    سینمای خانگی من پایونیر مدل 787 است.من میخوام از رادیوش استفاده کنم خیلی برام مهمه.انتن هم وصل کردم اما هیچ جا رو نمیگیره.نه fm نه am.چرا؟لطفا هر کی داره راهنمایی کنه.ممنون میشم
    سوال بعدیم اینه که با پلیر یه تیکه مثل تیونر هست که باید به پورت جلو پلیر به نام mcacc وصل کرد.من میزنم هیچ صدایی نداره.برا چیه این قطعه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

با سلام
    انتن am کلا با اف ام فرق می کنه بهتره که برای اف ام از وررودی انتن تلویزین استفاده کنی
    و برای am از همون انتنی که ماله خوده سینما خانگی هست استفاده کنی
    او میکروفون هم برای تنظیم اتوماتیک صدای باند ها و تاخیر باند ها هست و ورودیش هم به پشت دستگاه هست

و شما باید به این گونه عمل کنی که اونو وصل کنی پشت دستگاه و یک منوی تنظیم داره و میکروفون رو جایی قرار می دی که قراره اونجا بشینی فیلم تماشا کنی
    بعد اون منو رو روشن می کنی و توجه داشته باشید که در زمانی اجرای تنظیم اتوماتیک اسپیکر ها هیچ صدای مزاحمی نباید وجود داشته باشه و بعد اسکن یا استارت رو میزنی این عملیان ممکن است تا 3 دقیقه به طول بیانجامد بعدش اوکی میده و حله و باندات تنظیم شده و می تونی میکروفون رو جدا کنی
    توجه من خودم معمولا با این سیستم زیاد حال نمی کنم چون نوع محیطیکه در خونه های ما هست زیاد استاندارد نیست و مممکنه که یک باندو زیادی صداشو کم یا زیاد کنه و نا متعادل بشه من معمولا خودم از تنظیمات دستی استفاده می کنم
    در هر صورت موفق باشید

11. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

دوستانی که ست jamo606 و onkyo308 تهیه کردند

برای مچ شدن هر چه بیشتر این بلندگو ها با امپ اگه نظر یا پیشنهادی در تنظیمات امپ دارند ممنون میشم از راهنماییشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من زیاد اطلاع ندارم...میشه یکی بگه کارتهای گرافیکی هم آپ اسکیلینگ دارند یا نه؟ چه مدلی و چه قیمتی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •