سلام دوستان
چرا من وقتی میخوام یه تکسچر Import کنم پیام میده :
Import Failed
?
?
با فرمتایه tga و png هم امتحان کردم ؟ تکسچرهایی که با 3D MAX رندر تو تکسچر کردم رو فقط باز میکنه ؟
چرا ؟
سلام دوستان
Import Failed
?
?
با فرمتایه tga و png هم امتحان کردم ؟ تکسچرهایی که با 3D MAX رندر تو تکسچر کردم رو فقط باز میکنه ؟
چرا ؟
سایز تکسچرهات مشکل داره ... بایدسلام دوستان
Import Failed
?
?
چرا ؟
1024x1024 یا 512*512 یا 256*256 ...... باشه
سلام
این سوالمو کسی نمیتونه جواب بده آیا ؟
ببینید فرض کنید من کلا بازیمو ساختم تموم شد رفت : دی
حالا میام توی یه سیستم ضعیف اجراش کنم میبینم که روون اجرا نمیشه خوب حالا میخوام ابعاد تکسچرو لایت مپو اینا رو کم کنم که بازی فضای کمتری از گرافیکو اشغال کنه
چیکار باس کنم آیا ؟
+
سوال بالا که قبلا پرسیده بودم
ممنونم![]()
یعنی چی قرار نمیگیره ؟؟!!ه ابجکتی که خودمون ایمپورت میکنیم ( یعنی خودمون ساختیمش ) چرا متریال روش قرار نمیگیره ؟ یعنی یه متریال ساختم رویه مدلهایی که پیش فرضه یو دی کی هست قرار میگیره ولی رویه این مدل نمیره ؟ چرا ؟
باید تو مکس یا مایا به مدلت متریال بدی و تعداد متریالها و قسمت های مدلت (اگر میخوای هر قسمت یه مدل جدا داشته باشه) مشخص کنی (در واقع متریال بزنی) بعد که وارد udk کنی راحت میتونی هر متریالی که میخوای بزنی/![]()
دستت طلا امیر رضا جان درست شد ! فرمت خروجیمو FBX کردم شد !
سلام
هادی جان من زیاد متوجه نشدم که دقیقا می خوای چیکار کنی
اگه بخواهی فرضاً یه تکسچر 1024 رو ازش خیلی جاها استفاده کردی بعد بخواهی از 512 استفاده کنی:
خوب میای تو فتوشاپ سایز تکسچر رو میزاری 512 بعد با همون نام ذخیره میکنی میای ایمپورت و Replace میکنی داخل یو دی کی وقتی اینکار رو انجام بدی دیگه خود بخود هر چی متریال با تکسچر 1024 ساختی همشون میشن 512 دیگه نیازی نیست متریالها رو ویرایش کنی!!
حالا نمیدونم منظورت همینه یا نه![]()
اگه منظور از ماشین اتومبیل هستش،تا اونجا که من میدونم ساختن ماشین بدون اسکریپت هیر ممکنه.
علی جان این که آره ، مشخصه
اما مثلا من به آبجکتام توی udk گفتم که سایه هاش روی لایت مپ بیوفته
بعنی اونجا توی تنظیمات مدلم اونجا که نوشته 1 من نوشتم 0 و اون پایینش ابعاد لایت مپو دادم 512 بعد برای همه ی مدلام اینکارو کردم حالا دیدم نه 512 کیفیت خوبی نداره ، میخوام همرو بزارم روی 1024 ، حالا باید این همه مدلو دونه دونه ویرایش کنم ؟!!! راحی هست که تنشیمات کل مدل ها یه دفعه انجام شه ؟
-
و سوال بعدیم اینه که مثلا من میخوام call of duty بازی کنم اولش توی تنظیمات میپرسه آقا تکسچرو میخوای high باشه یا low باشه ؟ من اگه بگم high خوب تکسچر ها با ابعاد بالا تر با کیفیت تر و حافظه گرافیکی هم بیشتر اشغال میشه اما اگه سیستمم ضعیف باشه میزارم low و ...
حالا اینکارو میشه برای udk انجام داد ؟
میخوام همه ی تکسچرام موقع بازی تو یه رنج باشن ، به دستور من یا همه 512 یا 1024 یا ... باشن
سلام
سوال اول رو والا نمیدونم.فکر نکنم بشه همه رو یه دفعه تغییر داد.البته یه گزینه Prefab هستش ولی بعید میدونم بشه با اون اینکار رو انجام داد.
در مورد سوال دوم آره اینکار شدنی هستشیکم Gfx یا همون (Scale Form)و آنریل اسکریپت نیازه!
Last edited by aliscan; 30-04-2011 at 19:00.
آها
این gfx هم شده برای ما دردسر !
ما هر کاری میخوایم کنیم یه جوری به این ماسماسک مربوط میشه ! : دی
دستت درد نکنه
میزارمش برای بعد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)