درود
من چون گازسوز نیستم نمیدونم مشکلت چیه، شرمنده
ولی اگر کارت طلائی داری چرا امداد نمیزنی
به نظرم این طوری خیلی بهتره
اون طوری اگه باهاش راه بری شاید دبه کنن بگن به گارانتی ماشین آسیب زدی و داستان بشه
اگه می تونی با 096440 تماس بگیری خیلی بهتره
درود
من چون گازسوز نیستم نمیدونم مشکلت چیه، شرمنده
ولی اگر کارت طلائی داری چرا امداد نمیزنی
به نظرم این طوری خیلی بهتره
اون طوری اگه باهاش راه بری شاید دبه کنن بگن به گارانتی ماشین آسیب زدی و داستان بشه
اگه می تونی با 096440 تماس بگیری خیلی بهتره
سلام دوستان و کارشناسان عزیز
ماشین من دو تا ایراد داره که در ادامه میگم، لطفا راهنمایی کنید:
1- روغن ریزی از گیربکس که با دو بار تعویض کاسه نمد توسط نمایندگی هنوز برطرف نشده (البته نشتی روغن بسیار کمه به شکلی که فقط با دست کشیدن رو پیچ گیربکس دستم روغنی میشه)
2- ماشین عملکرد ثابتی نداره، بعضی وقتا خیلی پرشتاب و کم صدا و بعضی وقتا صدای ماشین خیلی زیاد میشه و شتاب کمتر میشه به شکلی که میترسی دور موتور رو از 3000 بالاتر ببری.
ممنون.
درود
ساده ترین روش روشن نشدن و خراب شدن سمند چیه؟ یه روش سریع بگید لطفا
یکی میذاره هی جلو خونه ما پنچر کردیم باز میذاره!![]()
سلام
1. وقتی پدال گازو فشار میدم خب سرعت زیاد میشه اما وقتی پدالو بالا میارم یهو ماشین شتاب میگیره و سرعش بیشتر میشه. ( توی سرعتهای بالا)
میخواستم بدونم مشکل چیه؟
2. امروز نمایشگر سرعت ماشینم نوسان داشت و فلاشر هر چند دقیقه روشن میشد بعد یه مدت دوباره خاموش میشد. تا اینکه عقربه کامل خوابید و گاهی یه نوسان کوچیک داره . علت چیه؟ مشکل جدیه؟
من کارشناسی نیستم و این نظر هم که میدم شاید تخصصی نباشه ولی مشکلی که واسه خودم پیش اومده و حلش کردم سمندهای قدیمی سرعت رو از خروجی گیربکس میگرفتن ولی این جدیدا از ABS و بر داشتن این قعطه و بردنش به قسمت دیگه حفره ای رو در گیربکس خالی میزاره که مهندسان فهیم ایرانخودرو با یه کور کون پلاستیکی اونو بستن !!! که توی دور موتور و حرکت و فشار مقداری روغن میده واسه درست شدنش هم میتونی یه سرعت سنج بخری بزاری جای این کور کن من از یه تعمیرکار یه دسته دومش رو خریدم 5000 تومن بستم جاش وحل شد حواست باشه فقط 1.9 لیتر وازکازین دارن این گیربکس ها دیر اقدام نکنی دوست من
در مورد ثابت نبودن اگه ماشینت صفر خریدی تا حدی اشکال نداره برطرف میشه ولی اگه زیاده ببر نمایندگی حتماً
خیلی ممنون دوست عزیز
بله حق با شماست این جدیدا سنسور کیلومتر ندارن و اطلاعات رو از ABS میگیرن ولی فکر نمی کردم که مشکل روغن ریزی به خاطر این مورد باشه .
ماشین تا حالا 4000 تا کار کرده اون اوایل تو دور موتور 3000 سردنده و بعضی قطعات پلاستیکی صدای ویز ویز میداد، حدس زدم که از واسکازین میتونه باشه، بردم واسکازین رو عوض کردم الان مشکل صدا تقریبا برطرف شده
ولی زمانیکه ماشین رو روشن می کنم (مخصوصا تو هوای سرد) دنده 2 خیلی بد جا میره ولی وقتی ماشین گرم میشه مساله برطرف میشه.
سلام
بهترین راه برای گرم کردن موتور ماشین توی این روزهایی که داریم رو به سردی میریم چیه؟ ماشین من پایه گازسوزه. آیا بهتر نیست موتور روی بنزین گرم بشه؟ من توی هفته اخیر ماشین رو روی بنزین روشن میکنم و دو سه کیلومتری هم باهاش رانندگی میکنم بعدا میرم روی CNG. چون احساس میکنم وقتی موتور سرد باشه گاز میتونه یه مقدار خشکتر کنه فعالیت ماشین رو و مضر باشه. اینطور نیست؟
سلام
من همین مشکل رو داشتم و روغن ریزی داشت که از کیلومتر بود... و بردم نمایندگی یه واشر گذاشت و با چسب دوقلو چسبندش ... دیگه خوب شد
با سلام خدمت دوستان
آقا ما تا یه چند روز دیگه اگه خدا بخواد ماشینمون میاد/
ماشین ما EF7 مالتی پلکس هستش/
میخواستم بدونم ماشین خوبی هست نگه داریمش/چون خیلی ازش بد میگن
تا حالا خیلیا بهم گفتن تا اومد ببرش دم بنگاه بجاش یه پارس مدل 90,91 بر دار/
حالا میخواستم نظرات شما دوستان رو بدونم؟
سلام دوست عزیز مبارک باشه چرش واستون بچرخه
موتور EF7 متاسفانه تو ذهن مردم به دلیل روغن ریزی های سال 90 و 91 به بخاطر تحریم ها از هند قطعه وارد کردن خیلی بد جا افتاده ولی مدل های 93 این مشکلات کاملا برطرف شده فقط مشکل روغن گیربکسه که بالاتر گفتم چطور حلش کنید تو این دوره ماشین های ایرانی همه مشکل دارن فقط خاص این موتور نیس من که پیشنهاد میکنم نگهش دارین چون واقعا نرم و کم مصرفه و شتاب و سرعت خوبی هم داره که میتونی فیلم درگ هاشو از سایت آپارات دانلود کنی 206 پارس و ال 90 رو میگیره اگه هم پایه گازسوز هست که بهتر ماشین صفر که زیر پایه خودت آب بندی بشه یه چیز دگه اس
اگه هم تمایل به تبدیل دارید حداقل با ماشینی عوض کنید که موتور TU5 داره موتورهای XU7 و XUM واقعا جلو این موتور حرفی واسه گفتن ندارن اگه توان خرید پارس با موتور TU5 رو ندارید من SLX رو پیشنهاد میدم یا حداقل کاش رانا صفر میخریدین هرچند رانا هم مشکلات خاص خودشو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)