تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 472 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من وسط راه با بنزین بودم یه دوبار ماشین مثل اینکه خاموش بشه و روشن بشه رفت رو CNG بعد رو CNG که میرم دوباره یهو خاموش و روشن میشه؟چراغ آچار و ABS روشن میشه نمیدونم چشه؟
    بنظرتون زنگ بزنم به امداد خودرو یا تا یه تعمیرگاه ببرم؟
    درود
    من چون گازسوز نیستم نمیدونم مشکلت چیه، شرمنده
    ولی اگر کارت طلائی داری چرا امداد نمیزنی
    به نظرم این طوری خیلی بهتره
    اون طوری اگه باهاش راه بری شاید دبه کنن بگن به گارانتی ماشین آسیب زدی و داستان بشه
    اگه می تونی با 096440 تماس بگیری خیلی بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان و کارشناسان عزیز
    ماشین من دو تا ایراد داره که در ادامه میگم، لطفا راهنمایی کنید:
    1- روغن ریزی از گیربکس که با دو بار تعویض کاسه نمد توسط نمایندگی هنوز برطرف نشده (البته نشتی روغن بسیار کمه به شکلی که فقط با دست کشیدن رو پیچ گیربکس دستم روغنی میشه)
    2- ماشین عملکرد ثابتی نداره، بعضی وقتا خیلی پرشتاب و کم صدا و بعضی وقتا صدای ماشین خیلی زیاد میشه و شتاب کمتر میشه به شکلی که میترسی دور موتور رو از 3000 بالاتر ببری.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

درود

ساده ترین روش روشن نشدن و خراب شدن سمند چیه؟ یه روش سریع بگید لطفا

یکی میذاره هی جلو خونه ما پنچر کردیم باز میذاره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام

1. وقتی پدال گازو فشار میدم خب سرعت زیاد میشه اما وقتی پدالو بالا میارم یهو ماشین شتاب میگیره و سرعش بیشتر میشه. ( توی سرعتهای بالا)

میخواستم بدونم مشکل چیه؟

2. امروز نمایشگر سرعت ماشینم نوسان داشت و فلاشر هر چند دقیقه روشن میشد بعد یه مدت دوباره خاموش میشد. تا اینکه عقربه کامل خوابید و گاهی یه نوسان کوچیک داره . علت چیه؟ مشکل جدیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان و کارشناسان عزیز
    ماشین من دو تا ایراد داره که در ادامه میگم، لطفا راهنمایی کنید:
    1- روغن ریزی از گیربکس که با دو بار تعویض کاسه نمد توسط نمایندگی هنوز برطرف نشده (البته نشتی روغن بسیار کمه به شکلی که فقط با دست کشیدن رو پیچ گیربکس دستم روغنی میشه)
    2- ماشین عملکرد ثابتی نداره، بعضی وقتا خیلی پرشتاب و کم صدا و بعضی وقتا صدای ماشین خیلی زیاد میشه و شتاب کمتر میشه به شکلی که میترسی دور موتور رو از 3000 بالاتر ببری.
    ممنون.
    من کارشناسی نیستم و این نظر هم که میدم شاید تخصصی نباشه ولی مشکلی که واسه خودم پیش اومده و حلش کردم سمندهای قدیمی سرعت رو از خروجی گیربکس میگرفتن ولی این جدیدا از ABS و بر داشتن این قعطه و بردنش به قسمت دیگه حفره ای رو در گیربکس خالی میزاره که مهندسان فهیم ایرانخودرو با یه کور کون پلاستیکی اونو بستن !!! که توی دور موتور و حرکت و فشار مقداری روغن میده واسه درست شدنش هم میتونی یه سرعت سنج بخری بزاری جای این کور کن من از یه تعمیرکار یه دسته دومش رو خریدم 5000 تومن بستم جاش وحل شد حواست باشه فقط 1.9 لیتر وازکازین دارن این گیربکس ها دیر اقدام نکنی دوست من
    در مورد ثابت نبودن اگه ماشینت صفر خریدی تا حدی اشکال نداره برطرف میشه ولی اگه زیاده ببر نمایندگی حتماً

6. 2 کاربر از ahrz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز
    بله حق با شماست این جدیدا سنسور کیلومتر ندارن و اطلاعات رو از ABS میگیرن ولی فکر نمی کردم که مشکل روغن ریزی به خاطر این مورد باشه .
    ماشین تا حالا 4000 تا کار کرده اون اوایل تو دور موتور 3000 سردنده و بعضی قطعات پلاستیکی صدای ویز ویز میداد، حدس زدم که از واسکازین میتونه باشه، بردم واسکازین رو عوض کردم الان مشکل صدا تقریبا برطرف شده
    ولی زمانیکه ماشین رو روشن می کنم (مخصوصا تو هوای سرد) دنده 2 خیلی بد جا میره ولی وقتی ماشین گرم میشه مساله برطرف میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

سلام
    بهترین راه برای گرم کردن موتور ماشین توی این روزهایی که داریم رو به سردی میریم چیه؟ ماشین من پایه گازسوزه. آیا بهتر نیست موتور روی بنزین گرم بشه؟ من توی هفته اخیر ماشین رو روی بنزین روشن میکنم و دو سه کیلومتری هم باهاش رانندگی میکنم بعدا میرم روی CNG. چون احساس میکنم وقتی موتور سرد باشه گاز میتونه یه مقدار خشکتر کنه فعالیت ماشین رو و مضر باشه. اینطور نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز
    بله حق با شماست این جدیدا سنسور کیلومتر ندارن و اطلاعات رو از ABS میگیرن ولی فکر نمی کردم که مشکل روغن ریزی به خاطر این مورد باشه .
    ماشین تا حالا 4000 تا کار کرده اون اوایل تو دور موتور 3000 سردنده و بعضی قطعات پلاستیکی صدای ویز ویز میداد، حدس زدم که از واسکازین میتونه باشه، بردم واسکازین رو عوض کردم الان مشکل صدا تقریبا برطرف شده
    ولی زمانیکه ماشین رو روشن می کنم (مخصوصا تو هوای سرد) دنده 2 خیلی بد جا میره ولی وقتی ماشین گرم میشه مساله برطرف میشه.
    سلام

من همین مشکل رو داشتم و روغن ریزی داشت که از کیلومتر بود... و بردم نمایندگی یه واشر گذاشت و با چسب دوقلو چسبندش ... دیگه خوب شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    آقا ما تا یه چند روز دیگه اگه خدا بخواد ماشینمون میاد/
    ماشین ما EF7 مالتی پلکس هستش/
    میخواستم بدونم ماشین خوبی هست نگه داریمش/چون خیلی ازش بد میگن
    تا حالا خیلیا بهم گفتن تا اومد ببرش دم بنگاه بجاش یه پارس مدل 90,91 بر دار/
    حالا میخواستم نظرات شما دوستان رو بدونم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    آقا ما تا یه چند روز دیگه اگه خدا بخواد ماشینمون میاد/
    ماشین ما EF7 مالتی پلکس هستش/
    میخواستم بدونم ماشین خوبی هست نگه داریمش/چون خیلی ازش بد میگن
    تا حالا خیلیا بهم گفتن تا اومد ببرش دم بنگاه بجاش یه پارس مدل 90,91 بر دار/
    حالا میخواستم نظرات شما دوستان رو بدونم؟
    سلام دوست عزیز مبارک باشه چرش واستون بچرخه
    موتور EF7 متاسفانه تو ذهن مردم به دلیل روغن ریزی های سال 90 و 91 به بخاطر تحریم ها از هند قطعه وارد کردن خیلی بد جا افتاده ولی مدل های 93 این مشکلات کاملا برطرف شده فقط مشکل روغن گیربکسه که بالاتر گفتم چطور حلش کنید تو این دوره ماشین های ایرانی همه مشکل دارن فقط خاص این موتور نیس من که پیشنهاد میکنم نگهش دارین چون واقعا نرم و کم مصرفه و شتاب و سرعت خوبی هم داره که میتونی فیلم درگ هاشو از سایت آپارات دانلود کنی 206 پارس و ال 90 رو میگیره اگه هم پایه گازسوز هست که بهتر ماشین صفر که زیر پایه خودت آب بندی بشه یه چیز دگه اس
    اگه هم تمایل به تبدیل دارید حداقل با ماشینی عوض کنید که موتور TU5 داره موتورهای XU7 و XUM واقعا جلو این موتور حرفی واسه گفتن ندارن اگه توان خرید پارس با موتور TU5 رو ندارید من SLX رو پیشنهاد میدم یا حداقل کاش رانا صفر میخریدین هرچند رانا هم مشکلات خاص خودشو داره

12. این کاربر از ahrz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •