برادران یه در خواست دیگه من بازیم مثل روز اول هست ولی میخواهم بروز کنم و تمامی امکانات ئتغییرات رو اعمال کنم تا وقتی بازی می کنم حال کنم کسی هست بگه چی کار باید بکنم واز کجا شروع کنم به صورت دقیق چون تا حالا این کارو نکردم ممنون
برادران یه در خواست دیگه من بازیم مثل روز اول هست ولی میخواهم بروز کنم و تمامی امکانات ئتغییرات رو اعمال کنم تا وقتی بازی می کنم حال کنم کسی هست بگه چی کار باید بکنم واز کجا شروع کنم به صورت دقیق چون تا حالا این کارو نکردم ممنون
اینو دیگه نمیشه کاریش کرد ، البته همچین چیز به درد بخوری هم نبود
از پچ آرمین استفاده کن
پچ لایسنسر Ultimate Licenser Patch by Krauser (مطابق با dlc 1.5 )
البته الان dlc 1.6 هم اومده و آرمین جان قول داده آپشن مربوط به این dlc رو هم بذارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 09-04-2010 at 00:58.
دوست عزیز نمیشه شما تو یه فایل word آموزش رو بزاری . اینترنت زغالی داریم نمیتونیم دانلود کنیم
دوست عزیز نمیشه شما تو یه فایل word آموزش رو بزاری . اینترنت زغالی داریم نمیتونیم دانلود کنیم
سلام دوستان
من چند تا از لینک های صفحه اولو خواستم نصب کنم ولی فایلاش پاک شده. مثل صدای تماشاچی های استقلال و چمن و فیس ها و اینا. یه چند تا سوالم دارم با اجازه
1- نمی دونم اینا رو چجوری اعمال کنم؟ برنامه ggs هم که گفتید اونم لینکش خرابه.
2- سوال دیگه آیا اگه بازی رو از خودش آپدیت کنیم سیو ها می پره؟ من الآن وسط یه cup league هستم میخوام یهو از اول شروع نشه بعد آپدیت!
3- اگه آپدیت کنم از خود بازی دوباره باید کرک شه؟
4- این پچی که آرمین جان ساخته رو باید چجوری و روی کدوم ورژن نصب کنم؟ خودمم میتونم تغییراتی توش ایجاد کنم؟ یعنی بعد نصب این پچ مثلا صدای تماشاچی یا اسم و اینا اضافه کنم؟
ممنون
سعی کن وقتی تموم کردی یا بیخیال شدی یک مود رو اونقت آپدیت کن.
نه کرک زمانی نیاز میشه که پچ رسمی نصب کنی. آپدیت از داخل بازی و دانلود DLC باعث میشه ادیت فایلت آوررایت بشه
پچ که خیالی ساده هست متناسب با DLC 1.05 هست ولی می تونی DLC 1.06 رو دانلود کنی یه ادیت فایل ساختم براش به پچ من هم می خوره چون من توی پچم کاری نکردم که با تغییر ادیت فایل از ریخت و قیافه دربیاد چون تغییرات ندادم بلکه اصلاحات کردم. هر تغییری خواستی می تونی اعمال کنی موردی پیش نمیاد پچ ساده و روانی هست و بازی رو خراب نمی کنه
فیس از HIGUAIN بازیکن رئال مادرید می خوام البته بیشتر با موهاش مشکل دارم اگه فقط موهاش درست بشه فکر کنم قیافش درست بشه کلا این قیافه ای که الان داره شبیه قیافه اصلیش نیست اگه فیسی ازش دارید ممنون می شم بذارید.
آقا کسی یه پچ معمولی سراغ نداره که تعداد کفش هاش زیاد باشه در ضمن به نسخه اصلی هم کاری نداشته باشه.
سلام
ممنون دوست عزیز بابت جواب کاملتون
دو تا لینک فقط اگه لطف گنید ممنون میشم.
1-برنامه ای که باش این چیزایی که از اینجا دانلود می کنیم مث صدای تماشاچی ها یا چمن و ... رو اعمال کنیم. و آموزشش
2- DLC حالا ورژنش هر چی خودتون بهتر می دونید. اونم اگه با آموزش باشه که چه بهتر
بازم ممنون
همیشه آخرین پچ ها و dlc های رسمی توی پست 9000 تاپیک pes 2010 قرار می گیره آخریش الان 1.06 هست اون رو از پست 9000 تاپیک pes 10 بگیر
سایت MODDINGWAY.COM هم واسه دانلود این جور فایل های ویرایش و ادیت خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)