تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 356 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 3551

نام تاپيک: [آموزش] اديت بازی PES2010 / فهرست در پست اول

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

برادران یه در خواست دیگه من بازیم مثل روز اول هست ولی میخواهم بروز کنم و تمامی امکانات ئتغییرات رو اعمال کنم تا وقتی بازی می کنم حال کنم کسی هست بگه چی کار باید بکنم واز کجا شروع کنم به صورت دقیق چون تا حالا این کارو نکردم ممنون

2. این کاربر از سونامی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

همونه مشکل این جا هست که دانلود نمیشه لینکش مشکل داره
    اینو دیگه نمیشه کاریش کرد ، البته همچین چیز به درد بخوری هم نبود
    برادران یه در خواست دیگه من بازیم مثل روز اول هست ولی میخواهم بروز کنم و تمامی امکانات ئتغییرات رو اعمال کنم تا وقتی بازی می کنم حال کنم کسی هست بگه چی کار باید بکنم واز کجا شروع کنم به صورت دقیق چون تا حالا این کارو نکردم ممنون
    از پچ آرمین استفاده کن
    پچ لایسنسر Ultimate Licenser Patch by Krauser (مطابق با dlc 1.5 )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته الان dlc 1.6 هم اومده و آرمین جان قول داده آپشن مربوط به این dlc رو هم بذاره
    Last edited by Mehdi.ss; 09-04-2010 at 00:58.

4. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

به درخواست یکی از کاربران عزیز ، نحوه استفاده از لباس سوم به بعد تیم ها را برایتان قرار می دهیم .

همراه با آموزش ویدیویی

با بهترین کیفیت .
    ( اختصاصی از سایت
    کد:
    )

برنامه لازم : آخرین نسخه کیت سرور
    ( تو قسمت ابزار کار و ادیت موجود هست )
    البته کیت سرور در این آموزش نیز گنجانده شده است .
    اما اگر ورژن جدیدتری از کیت سرور ارئه شد حتما جایگزین کنید .

دوستان دقت کنند که کیت سرور حجمی معادل 2 مگابایت دارد.
    پس اون نسخه ای که معمولا بعنوان نسخه آخر مورد استفاده قرار میگیره ،
    نسخه اپدیت این برنامه هست و حجمی حدود 300 کیلو بایت دارد .

آموزش ویدیویی رو دانلود کنید و لذت ببرید .

آموزش ویدیویی :
    زمان : 4 دقیقه و 20 ثانیه
    حجم : 15.4 مگابایت

دانلود :

سایت ارائه دهنده فایللینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز نمیشه شما تو یه فایل word آموزش رو بزاری . اینترنت زغالی داریم نمیتونیم دانلود کنیم

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

به درخواست یکی از کاربران عزیز ، نحوه استفاده از لباس سوم به بعد تیم ها را برایتان قرار می دهیم .

همراه با آموزش ویدیویی

با بهترین کیفیت .
    ( اختصاصی از سایت
    کد:
    )

برنامه لازم : آخرین نسخه کیت سرور
    ( تو قسمت ابزار کار و ادیت موجود هست )
    البته کیت سرور در این آموزش نیز گنجانده شده است .
    اما اگر ورژن جدیدتری از کیت سرور ارئه شد حتما جایگزین کنید .

دوستان دقت کنند که کیت سرور حجمی معادل 2 مگابایت دارد.
    پس اون نسخه ای که معمولا بعنوان نسخه آخر مورد استفاده قرار میگیره ،
    نسخه اپدیت این برنامه هست و حجمی حدود 300 کیلو بایت دارد .

آموزش ویدیویی رو دانلود کنید و لذت ببرید .

آموزش ویدیویی :
    زمان : 4 دقیقه و 20 ثانیه
    حجم : 15.4 مگابایت

دانلود :

سایت ارائه دهنده فایللینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز نمیشه شما تو یه فایل word آموزش رو بزاری . اینترنت زغالی داریم نمیتونیم دانلود کنیم

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند تا از لینک های صفحه اولو خواستم نصب کنم ولی فایلاش پاک شده. مثل صدای تماشاچی های استقلال و چمن و فیس ها و اینا. یه چند تا سوالم دارم با اجازه
    1- نمی دونم اینا رو چجوری اعمال کنم؟ برنامه ggs هم که گفتید اونم لینکش خرابه.
    2- سوال دیگه آیا اگه بازی رو از خودش آپدیت کنیم سیو ها می پره؟ من الآن وسط یه cup league هستم میخوام یهو از اول شروع نشه بعد آپدیت!
    3- اگه آپدیت کنم از خود بازی دوباره باید کرک شه؟
    4- این پچی که آرمین جان ساخته رو باید چجوری و روی کدوم ورژن نصب کنم؟ خودمم میتونم تغییراتی توش ایجاد کنم؟ یعنی بعد نصب این پچ مثلا صدای تماشاچی یا اسم و اینا اضافه کنم؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند تا از لینک های صفحه اولو خواستم نصب کنم ولی فایلاش پاک شده. مثل صدای تماشاچی های استقلال و چمن و فیس ها و اینا. یه چند تا سوالم دارم با اجازه
    1- نمی دونم اینا رو چجوری اعمال کنم؟ برنامه ggs هم که گفتید اونم لینکش خرابه.
    2- سوال دیگه آیا اگه بازی رو از خودش آپدیت کنیم سیو ها می پره؟ من الآن وسط یه cup league هستم میخوام یهو از اول شروع نشه بعد آپدیت!
    3- اگه آپدیت کنم از خود بازی دوباره باید کرک شه؟
    4- این پچی که آرمین جان ساخته رو باید چجوری و روی کدوم ورژن نصب کنم؟ خودمم میتونم تغییراتی توش ایجاد کنم؟ یعنی بعد نصب این پچ مثلا صدای تماشاچی یا اسم و اینا اضافه کنم؟
    ممنون
    سعی کن وقتی تموم کردی یا بیخیال شدی یک مود رو اونقت آپدیت کن.
    نه کرک زمانی نیاز میشه که پچ رسمی نصب کنی. آپدیت از داخل بازی و دانلود DLC باعث میشه ادیت فایلت آوررایت بشه
    پچ که خیالی ساده هست متناسب با DLC 1.05 هست ولی می تونی DLC 1.06 رو دانلود کنی یه ادیت فایل ساختم براش به پچ من هم می خوره چون من توی پچم کاری نکردم که با تغییر ادیت فایل از ریخت و قیافه دربیاد چون تغییرات ندادم بلکه اصلاحات کردم. هر تغییری خواستی می تونی اعمال کنی موردی پیش نمیاد پچ ساده و روانی هست و بازی رو خراب نمی کنه

9. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

فیس از HIGUAIN بازیکن رئال مادرید می خوام البته بیشتر با موهاش مشکل دارم اگه فقط موهاش درست بشه فکر کنم قیافش درست بشه کلا این قیافه ای که الان داره شبیه قیافه اصلیش نیست اگه فیسی ازش دارید ممنون می شم بذارید.

داره خودمونی میشه sajjad147's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Amesderdam

پيش فرض

آقا کسی یه پچ معمولی سراغ نداره که تعداد کفش هاش زیاد باشه در ضمن به نسخه اصلی هم کاری نداشته باشه.

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سعی کن وقتی تموم کردی یا بیخیال شدی یک مود رو اونقت آپدیت کن.
    نه کرک زمانی نیاز میشه که پچ رسمی نصب کنی. آپدیت از داخل بازی و دانلود DLC باعث میشه ادیت فایلت آوررایت بشه
    پچ که خیالی ساده هست متناسب با DLC 1.05 هست ولی می تونی DLC 1.06 رو دانلود کنی یه ادیت فایل ساختم براش به پچ من هم می خوره چون من توی پچم کاری نکردم که با تغییر ادیت فایل از ریخت و قیافه دربیاد چون تغییرات ندادم بلکه اصلاحات کردم. هر تغییری خواستی می تونی اعمال کنی موردی پیش نمیاد پچ ساده و روانی هست و بازی رو خراب نمی کنه
    سلام
    ممنون دوست عزیز بابت جواب کاملتون
    دو تا لینک فقط اگه لطف گنید ممنون میشم.
    1-برنامه ای که باش این چیزایی که از اینجا دانلود می کنیم مث صدای تماشاچی ها یا چمن و ... رو اعمال کنیم. و آموزشش
    2- DLC حالا ورژنش هر چی خودتون بهتر می دونید. اونم اگه با آموزش باشه که چه بهتر
    بازم ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز بابت جواب کاملتون
    دو تا لینک فقط اگه لطف گنید ممنون میشم.
    1-برنامه ای که باش این چیزایی که از اینجا دانلود می کنیم مث صدای تماشاچی ها یا چمن و ... رو اعمال کنیم. و آموزشش
    2- DLC حالا ورژنش هر چی خودتون بهتر می دونید. اونم اگه با آموزش باشه که چه بهتر
    بازم ممنون
    همیشه آخرین پچ ها و dlc های رسمی توی پست 9000 تاپیک pes 2010 قرار می گیره آخریش الان 1.06 هست اون رو از پست 9000 تاپیک pes 10 بگیر

سایت MODDINGWAY.COM هم واسه دانلود این جور فایل های ویرایش و ادیت خیلی خوبه

14. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •