تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 380 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

هی الکی میگیم فیلم های فلانی رو تحریم کنیم، به جاش از مدیری حمایت کنیم... آخه برای چی؟ کیفیت قهوه تلخش که تعریفی نداره، تبلیغات اولش کم بود، حالا وسطشم تبلیغ میده. 2500 پول بدیم برای دو سه تا صحنه خنده دار آخه؟ دوستان میگن کار کردن برای مدیری سخته ، چرا سخته ؟ شما منبع موسق داری که براش دردسر درست میکنن؟ اینکه همه فکر میکنن مدیری جزء اپوزیسیونه و براش محدودیت درست میکنند و ... از کجا میاد ؟ یه چند تا مصداق بیارین. همه اش از رویه شایعه است، اول که قهوه ی تلخ اومد گفتن میخواسته برای تلویزیون بسازه جلوشو گرفتند، آقا تو این مملکت بخوان جلوی کسی رو بگیرن، یه جوری میگیرن تا آخر عمر خونه نشین شه. به نظرم تنها کسی که تعطیل کردن برنامه اش براشون خیلی سخته ، برنامه نود فردوسی پوره .
    من نمیگم این خصوصیت مدیری بده، مهران مدیری یه فیلم سازه و داره کارشو میکنه و خیلی هم خوبه که کاری به کار کسی نداره ، چون اگه دست از پا خطا کنه همین یه طنز نصفه نیمه رو هم از دست میدیم، چیزی که من میگم بده اینه که ما اشتباها دچار توهم بشیم که طرف داره به خاطر ما سختی میکشه و تحت فشار فیلم میسازه، شما یه محاسبه ساده کنی قیمت هر مجموعه رو ضرب در تعدادش کنی میبینی خیلی هم سخت نمیگذره. (که بازم اون هم نوش جونش)
    امیدوارم منظور من رو اشتباه متوجه نشده باشین.
    دوست عزیز چرا ما عادت کردیم هی بگیم مدیری مدیری. من این سوال رو از شما دارم مگه برای این فیلم زحمت کشیده نشده ؟ مگه پول خرجش نشده ؟ مگه نباید برای سازندش منبع درآمد باشه؟ پس چه دلیلی داره بریم کپیشو بخریم ؟ اصلا فیلم مال دهنمکی . کسی اگه واقعا از یه فیلم بدش میاد و میبینه ارزش نداره بالاش پول بده خوب پس دلیلی نداره وقتش رو که با ارزش تر از 2500 تومنه صرف یه فیلم کنه . کسیم که میخواد ببینه خوب باید هزینشو بپردازه . مثل این میمونه بگی دیگه دکتر واسه یه سرما خوردگی ساده نباید اینقدر پول بگیره که . آقا شما از طنزش خوشت میاد بخر خوشت نمیاد نخر . ولی اگه میخری باید ارجینال بخری . بازم میگم ربطی نداره صاحب اون اثر کیه .

---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

اشکال ما مردم اینجاست که ما فکر میکنیم خیلی در حق مهران مدیری لطف کردیم که فیلمش رو ارجینال تهیه کردیم . در صورتی که این حق مدیری و هر کارگردان دیگه ای هست که همه مردم محصولاتش را به صورت ارجینال تهیه کنند .

2. این کاربر از pooria_googooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

این مجموعه تاخیر داره بازم؟
    نیومده که هنوز،اومده؟
    به خاطر ایام فاطمیه س احتمالا

4. 3 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز چرا ما عادت کردیم هی بگیم مدیری مدیری. من این سوال رو از شما دارم مگه برای این فیلم زحمت کشیده نشده ؟ مگه پول خرجش نشده ؟ مگه نباید برای سازندش منبع درآمد باشه؟ پس چه دلیلی داره بریم کپیشو بخریم ؟ اصلا فیلم مال دهنمکی . کسی اگه واقعا از یه فیلم بدش میاد و میبینه ارزش نداره بالاش پول بده خوب پس دلیلی نداره وقتش رو که با ارزش تر از 2500 تومنه صرف یه فیلم کنه . کسیم که میخواد ببینه خوب باید هزینشو بپردازه . مثل این میمونه بگی دیگه دکتر واسه یه سرما خوردگی ساده نباید اینقدر پول بگیره که . آقا شما از طنزش خوشت میاد بخر خوشت نمیاد نخر . ولی اگه میخری باید ارجینال بخری . بازم میگم ربطی نداره صاحب اون اثر کیه .

---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

اشکال ما مردم اینجاست که ما فکر میکنیم خیلی در حق مهران مدیری لطف کردیم که فیلمش رو ارجینال تهیه کردیم . در صورتی که این حق مدیری و هر کارگردان دیگه ای هست که همه مردم محصولاتش را به صورت ارجینال تهیه کنند .
    این حرفتون موقعی منطقیه که ویندوز و برنامه ها رو هم اورجینال بخری و سریال و فیلمهای خارجی هم همینطور.
    پس فقط این حرف شما شامل مهران مدیری و کارگردانهای ایرانی نمیشه.
    من همه قسمتهاشو دانلود کردم و چون مفتی دارم نیگا میکنم بهم میچشبه و الا این سریال ارزش 2500 تومن بابت هر سری رو نداره.
    موفق باشین.

6. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

این حرفتون موقعی منطقیه که ویندوز و برنامه ها رو هم اورجینال بخری و سریال و فیلمهای خارجی هم همینطور.
    پس فقط این حرف شما شامل مهران مدیری و کارگردانهای ایرانی نمیشه.
    من همه قسمتهاشو دانلود کردم و چون مفتی دارم نیگا میکنم بهم میچشبه و الا این سریال ارزش 2500 تومن بابت هر سری رو نداره.
    موفق باشین.
    یه مسئله ای هست که میخواستم بگم.
    ببینید شمایی که دانلود میکنید با کیفیت پایین احتمال زیاد هم فقط خودتون نگاه میکنید، ولی ما که میریم میخریم و داخل دستگاه میزاریم با خانواده وقتی دور هم جمع هستیم این سریال رو نگاه میکنیم.

8. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

خب وقتی قانون کپی رایت رعایت نمیشه تو ایران من و شما نوعی باید بیایم رعایتش کنیم تا اون فیلم ساز انگیزه داشته باشه تا دفعه بعدی فیلم بهتری بسازه .

10. این کاربر از pooria_googooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یه مسئله ای هست که میخواستم بگم.
    ببینید شمایی که دانلود میکنید با کیفیت پایین احتمال زیاد هم فقط خودتون نگاه میکنید، ولی ما که میریم میخریم و داخل دستگاه میزاریم با خانواده وقتی دور هم جمع هستیم این سریال رو نگاه میکنیم.

چه ربطی داره.
    بیا من برات دانلودشو بزارم تو lcd خانگی ببین حال کن
    نظر شخصیه منه که این سریال ارزش 2500 تومن نداره .
    با این پول میتونستن بهترین فیلم جنایی و اکشن ایرانی بسازن که تو تاریخ سریال ایران ماندگار میشد.
    یه دونه کاخو اجاره کردن 100 تا هم لباس برای بازیگرا خریدن و پول نهارو شام. غیر از این سرما یه ای در فیلم میبینین که انگیزه ای داشته باشه تا مهران مدیری بخاد سریال جدید بسازه.
    با چنند میلیارد پولی که اینا جمع کردن میتونستن بهترین سریال رو بسازن اما دیگه آبکی کردن و فقط هدفشون اینه که سریال فروش کنه و به نظر من مهران مدیری 300 قسمت هم ادامه بده این سریالو باز شماها میرین میخرین بعد میگین 2500 تومن پولی نیست که میدونین هر سری اینا پول کل هزینه سریالشونو در میارن کجای کاری.
    حالا تو برو بخر با خونوادت بشین نیگا کن.

---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------

شما هم یه جوری میگین کیفیت فیلم انگار این سریال رو hd 720p یا 1080p ضبط میکنن .

12. 5 کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هم قبول دارم کیفیت این سریال به قیمتش خیلی نا امید کننده بود. مسئولین سریال هم حالا یا مدیری یا به همراه بقیه نشون دادن دنبال پول هستند نه رضایت مردم. مثل اون حرکت زشت اضافه کردن زوری پول برای پشت صحنه !!! یا تبلیغات وسط سریال یا اینکه نشه تبلیغات و جلو زد (که البته فکر کردن زرنگن ولی ما زرنگتریم! ). مدیری هم هر دفعه میگه سعی می کنیم بهتر بشه ولی غافل از اینکه داره تموم میشه سریال به شکل بسیار نا امید کننده! خلاصه من خودم فقط بخاطر حمایتم از مدیری میخرم این سریال و چون در طول زندگیم با کارای مدیری خندیدم و البته موضوع طنر هایی که میسازه و هم همیشه دوست داشتم حتی همین قهوه تلخ.

14. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

چه ربطی داره.
    من اصلاً از این بحث خوشم نمیاد و به نظرم فایده ای نداره شما هم هر کاری که مایلی رو انجام بده.چرا انقدر پافشاری میکنی؟
    فقط یک جمله بگم:
    اگه شما بری به یه فروشگاه و یه محصول رو ببینی که ارزش قیمتش رو نداره اونو میدزدی؟! مطمئنا فروشنده میگه اگه به نظرت ارزش قیتش رو نداره نخر نه این که بدزد استفاده کن و بگو نمیارزه!

16. 3 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

به نظر من هم این سریال چه از نظر تصویر و چه از نظر سناریو هر پکش بیشتر از 500 تومن نمی ارزه.
    ببینید الان سریالی مثل فرینج که فقط دو قسمت اول سیزن اولش 10 میلیون دلار (معادل ده میلیارد تومن) خرج داشته پک بلوری اصلیش رو که شامل 22 اپیزود هست رو 33دلار تو آمازون میفروشه!

18. 7 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

چه ربطی داره.
    با این پول میتونستن بهترین فیلم جنایی و اکشن ایرانی بسازن که تو تاریخ سریال ایران ماندگار میشد.
    دوست عزیز شما سعی کن کیفیت بالا دانلود کنdی (که همه کیفیت پایین میگرن!) ولی مطمئن باش هزینه adsl بیشتر از خرید این مجموعه میشه.
    ولی قبول داریم که باید بیشتر روش کار میکردند مخصوصا در قسمت فیلمنامه!

20. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •