دوست عزیز چرا ما عادت کردیم هی بگیم مدیری مدیری. من این سوال رو از شما دارم مگه برای این فیلم زحمت کشیده نشده ؟ مگه پول خرجش نشده ؟ مگه نباید برای سازندش منبع درآمد باشه؟ پس چه دلیلی داره بریم کپیشو بخریم ؟ اصلا فیلم مال دهنمکی . کسی اگه واقعا از یه فیلم بدش میاد و میبینه ارزش نداره بالاش پول بده خوب پس دلیلی نداره وقتش رو که با ارزش تر از 2500 تومنه صرف یه فیلم کنه . کسیم که میخواد ببینه خوب باید هزینشو بپردازه . مثل این میمونه بگی دیگه دکتر واسه یه سرما خوردگی ساده نباید اینقدر پول بگیره که . آقا شما از طنزش خوشت میاد بخر خوشت نمیاد نخر . ولی اگه میخری باید ارجینال بخری . بازم میگم ربطی نداره صاحب اون اثر کیه .
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
اشکال ما مردم اینجاست که ما فکر میکنیم خیلی در حق مهران مدیری لطف کردیم که فیلمش رو ارجینال تهیه کردیم . در صورتی که این حق مدیری و هر کارگردان دیگه ای هست که همه مردم محصولاتش را به صورت ارجینال تهیه کنند .

جواب بصورت نقل قول
.gif)
). مدیری هم هر دفعه میگه سعی می کنیم بهتر بشه ولی غافل از اینکه داره تموم میشه سریال به شکل بسیار نا امید کننده! خلاصه من خودم فقط بخاطر حمایتم از مدیری میخرم این سریال و چون در طول زندگیم با کارای مدیری خندیدم و البته موضوع طنر هایی که میسازه و هم همیشه دوست داشتم حتی همین قهوه تلخ.