سلام
2.66ghz
14" خیلی هم خوبه بیشتر بشه بیش از حد سنگین میشه
کانفیگش هم واقعا عالیه
به نظر من که شکی در خریدش نکن
سلام
2.66ghz
14" خیلی هم خوبه بیشتر بشه بیش از حد سنگین میشه
کانفیگش هم واقعا عالیه
به نظر من که شکی در خریدش نکن
یه سوال دارم
چرا سونی؟ و hp نه؟
مثلا مدل های 116 سونی و 2190 hp کانفیگشون مثل هم هست چرا همه میرن سراغ سونی که 400 تومن گرون تر هست؟
به نظر من hp توی لبتاپ بهتر از سونی کار میکنه و یه برند بهتری هست و بیشتر در زمینه کامپیوتر کار میکنه ولی سونی همه چیز میزنه و بیشتر تبلیغات داره. سونی فقط اسم در کرده
شاید بخاطر اینه که توی کشور ما از اچ پی حمایت نمیشه و بعضی هی به دلایلی با این برند مشکل دارن
نه عزیز اصلا اینو نگو که بهمه بر می خوره
HP سرطانه بابا درصد خرابی Hp به مراتب بالاتر از سونی هست
مشکلاتی که برای hp پیش میاد 1% برای سونی نیست
Hp به شدت گرم میشه اما سونی همیشه مطبوع کار می کنه !
شما با گشت تو همین p30world foroum خواهدی دید که دوستان ما به Hp به چه مشکلات عجیب غریبی برخوردند !!
![]()
Last edited by saman3230; 11-05-2010 at 12:51.
سلام
تا 1.300.000 یه لپ تاپ همه کاره و عمری چی پیشنهاد می شه؟؟؟
علاوه بر مطالب دوست عزیزمون اصول طراحی محصولات سونی واقعا عالیه مثلا کیبوردش خوش دست ترین کیبورد در بین لپ تاپ هاست
در ضمن ناگفته نماند که hp معموملا پورتهای بیشتری داره و وسایل جانبی بیشتری همراه لپ تاپ هاش عرضه میکنه
با این جود سونی از قطعات مرغوبتری استفاده میکنه و حتی اگه چین هم محصولات اون رو تولید کنه تا تاییدیه از شرکت مادر سونی نگیره نمیتونه اونها رو به بازار عرضه کنه
با سلام
F11 DGX , Dell 1585 را با هم مقایسه کنید
دوست عزيز گرافيك اين مدل هم رنجه سوني يا مانيتورش فول اچ دي هست يا بلو ري داره !!
اگر ملاك رو روي ايسوس مدل N61 مي گذاشتي مي تونستيد بگيد در ازاي تصوير كم كيفيت تر داراي گرافيك قويتري هست وگرنه سوني نسبت به قيمتش فعلا در ايران اونم اين مدلش مي ارزه چون مدلهاي اصلي كه در دنيا مي تونن با اين مدل 115 رقابت كنند در ايران موجود نيستند .![]()
سلام به همه دوستان اهل فن
لپ تاپ سبک میخواستم 13 اینچ برای کارهای معمولی
قیمت نهایتا 1.200
چه مدلهایی پیشنهاد می دهید؟
بعضی دوستان hp dv3-2360 رو پیشنهاد کردن ولی میگن hp درصد خرابیش زیاده به جز hp چه مدلی رو پیشنهاد می کنین؟
سلام به نظرتون دلیل ارزون بودن مدل SONY VAIO F Series VPC F11 DGX که 1300 قیمتشه چیه؟
آخه با این کانفیگ تعجب میکنم که ارزونه . ..
SONY VAIO F Series VPC F11 DGX
CPU: INTEL Core i7 720QM / 1.6 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1333 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 16.4" / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GeForce GT310M GPU with 256MB dedicated VRAM / PORTS: LAN 1000 + WiFi + i-LINK + CARD READER + Webcam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / Windows 7 Professional 64-bit Edition / Blu-Ray Drives
1320,000 Toman
بنظرتون دلیل این ارزونی چیه آخه سونی و اینقدر ارزوون!!!!!
من کلی تو فروم ها گشتم و مقاله خوندم خیلی از این مدیر سایت های فروش مشاوره گرفتم, نظر من روی لپ تاپ های HP DV6 2190 و Dell Studio 1558 هست. با گشتایی که تو سایتها زدم به این نتیجه رسیدم که عمر باطری HP به مراتب کمتره, و وزن بیشتری هم داره! گرافیکشم پایین تره تنها مزیت HP داشتن Finger Print میتونه باشه که به نظر من چیز بی خودیه! مدل Dell باطری 9 سلولی داره عمر مفید باطری هم در صورت استفاده درست بیشتره! از نظر بقیه کارایی ها دقیق مثل هم هستن البته من تو بعضی سایت ها دیدم که نوشته بودن مدل HP دی وی دی رایتر Light Scrible داره که فکر میکنم همون چاپ لیزری رو DVD باشه! با این تفاسیر فکر میکنم مدل Dell برای کسایی که گرافیک بالاتر میخوان و به باطری و وزن لپ تاپ اهمیت میدن مناسب تره!
می خواستم نطر دوستان هم بدونم, تو این رنج قیمت لپ تاپ دیگه ای هم هست که همین کارایی رو داشته باشه!؟ کلا انتخاب Dell با توجه به چینی بونش درسته؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)