بله من چون کاردانی دارم ناپیوسته باید کارشناسی ناپیوسته بخونم اگه بخوام پیوسته بخونم که دیگه هیچی یعنی سه سال الکی درس خوندم اونم توی علمی کاربردی![]()
بله من چون کاردانی دارم ناپیوسته باید کارشناسی ناپیوسته بخونم اگه بخوام پیوسته بخونم که دیگه هیچی یعنی سه سال الکی درس خوندم اونم توی علمی کاربردی![]()
سلام دوستان . حدودا یک ماه پیش برای پذیرش کارشناسی ثبت نام کردم . کی جوابش میاد ؟
هنوز نتایجش رو روی سایت سازمان سنجش نذاشتن، دیروز کاردانی رو اعلام کردن.. فکر میکنم امروز یا نهایتا فردا کارشناسی ناپیوسته رو هم میذارن رو سایت..
سلام
دوستان این ثبت نام کاردانی که چند روز پیش ثبت نام کردیم آیا نتایج را گذاشتن ؟ چون تو سایتش مثل اینکه اسامی مهر ماه را گذاشتن و یا این فرق میکنه ؟
این را نوشته اعلام نتیجه دوره کاردانی فناوری و دوره کاردانی حرفهای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی- کاربردی مهرماه سال ۱۳۹۲
همینه دوست عزیز.. کارشناسی ناپیوسته ش رو هم امروز زدن رو سایت.
الان ديدم ... دوستان قبول شدم .
كي بايد بريم ثبت نام ؟ كي ميزنن ؟
امکان مهمان شدن در دانشگاه دیگر در همان شهر هست؟ درصورتی که همان درسها توی دانشگاه خودت ارائه شده!
امکانش هست تعدادی درس را در دانشگاه خودت تعدادی دیگه ای را دانشگاه دیگه ای مهمان شده؟! در هر دو دانشگاه باید شهریه ثابت کامل پرداخت بشه؟!
دوستان من شاید نرسم تو تاریخ اعلام شده برای ثبت نام برم دانشگاهی که قبول شدم چون تو شهر دیگه ای هست اگه دیرتر شد مشکلی نداره؟
اگه سامانه سجاد را ببندن ثبت نام ممکنه سخت بشه!یا شاید نشه ثبت نام کرده دیگه!
سلام
میشه لطفا بگید قضیه سامانه سجاد چی هست؟
تقریبا یک سال و نیم پیش که کاردانی رو تموم کردم توو سایت خود مرکزی که می رفتیم انتخاب واحد می کردیم.اما الان مثل اینکه اینطوری نیست.
یعنی هر چی اون سامانه قرار بده مجبوریم انتخاب کنیم؟
Last edited by nilofar69; 18-09-2013 at 00:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)