تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 1024 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من ميخواستم ببينم براي گسسته و تحليلي هماهنگ با مدرسه باشم يا نه خودم بدون اينكه معلم درس رو بده ميتونم از روي كمكي بخونم ؟ چون اين ترم دبيرمون اول تحليلي درس ميده و بعد گسسته. لطفا راهنمايي كنين!همون ترمي-واحدي خوبه يا سالي؟
    راستي كتاب هندسه تحليلي رمزينه هنوز چاپ نشده؟چي بگيرم؟
    براي گسسته چي؟
    خوشخوان؟
    رمزينه؟
    كتاب سبز؟

در آغاز فعالیت voorspoed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    who cares?

پيش فرض

بچه ها یه دفتر برنامه ریزی درست حسابی میخوام قلم چی که داشتم باهاش حال نکردم فقط توش ساعت وارد میکنی!!! الان تاکتیک گاج هست خودم میتوانم انتشارات سبز .... ممنون میشم اگه کمکم کنید در مورد روش اون دفتر هم یه توضیح مختصر بدید
    کی گفته قلم چی وارد کردن اعداده پس جدول تصمیمات کوتاه مدت و ......چی میشه

البته از نظر من دفتر فقط باعث نظم ذهنی میشی و اینکه ساعت مطالعه بالا بره مگر نه هیچ ارزش دیگه ای نداره

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من ميخواستم ببينم براي گسسته و تحليلي هماهنگ با مدرسه باشم يا نه خودم بدون اينكه معلم درس رو بده ميتونم از روي كمكي بخونم ؟ چون اين ترم دبيرمون اول تحليلي درس ميده و بعد گسسته. لطفا راهنمايي كنين!همون ترمي-واحدي خوبه يا سالي؟
    براي گسسته چي؟
    خوشخوان؟
    رمزينه؟
    كتاب سبز؟
    اگه این ترم دبیرتون تحلیلی درس میده شما این ترم باید تحلیلی رو به صورت ترمی بخونی ترم بعد هم گسسته رو به صورت ترمی

بخونین...

کتاب رمزینه مگه چاپ نشده؟ من هندسه تحلیلیشو دارم...

گسسته هم آموزش رمزینه و تست خوشخوان...

4. 4 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون پیروزه؟ فکر کنم 45 تومن بود...

اگه تو آزمونای قلم چی یا گزینه 2 یا حالا هر جای دیگه شرکت میکنین که برنامه دارین فکر کنم بی خیال مشاور شین بهتره...

یه سوال در مورد آزمونای کانون

یکی اینکه مثلا من وقتی زوج کتابا رو هر 2 تاشو میخونم بعد سر جلسه باید به یکیشون جواب بدم؟ این 2 کتاب تو دفترچه چه جوری

سوالاش از هم جدا شدن؟

یکی دیگه اینکه اگه من بخوام تا عید تموم کنه کتابا رو(فارغ التحصیل) یکیش اینه که باید زوج کتابا رو با هم بخونم..میشه در کنار این

هندسه تحلیلی و گسسته رو هم با هم بخونم؟ یعنی هر 2 رو توی ترم اول ترمی بخونم..؟
    اره سوال های زوج کتاب ها جداست در ضمن یه چیزی رو هم اضافه کنم اونم این که ببعضی وقت ها زمان اضافه میاری میگی بزار مثلا تست های دینی 2 اونایی که بلدم رو هم بزنم یعنی علاوه بر اون زوج کتابی که انتخاب کرده بودی اینو بدون که به هیچ وجه نباید این کار بکنی چون ترازت کلی میاره پایین یا باید 100% بزنی یا نزنی فکر نکنید بگید خوب 80% دینی 3 زدم 30% 40 % هم دینی 2 وضعم بهتر میشه چون دقیقا برعکس میشه
    اگه ام بخوای تا عید درس هارو تموم کنی با برنامه قلمچی نمیشه پیش رفت باید خودت واسه خودت برنامه داشته باشی چون بخوای همه زوج کتاب هارو بخونی اصلا خودت کف میکنی نمیدونی داری چیکار میکنی و بازم تا عید تموم نمیکنی نظر من اینه که تا یه جایی با برنامه قلمچی پیش برو بعد که دیدی داری خوب درس میخونی مثلا روزی 10 ساعت... دیگه ولش کن خودت با برنامه خودت بخون

6. 5 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رمزینه کتاب کلاس یعنی همون اموزش واسه ریاضی پایه داره؟ واسه هندسه تحلیلی هم همون کتاب کلاس یا تست؟
    راستی تیمسار جان این 45 تومانی که گفتی پیروز میگیره جلسه ای 45 تومان؟
    Last edited by mahyar_bt; 06-10-2009 at 08:43. دليل: اضافه کردن یک سوال

تاريخ عضويت
    Mar 2008

13 دفتر برنامه ريزي ((خودم مي توانم))

يه توصيه برا همه ي اونايي كه با برنامه ريزي پيش ميرن !

اگه تا الان دفتر برنامه ريزي قلمچي رو سياه ميكردين بذارينش كنار (من خودم اين تجربه رو دارم !)
    تابستونم با اين دفتر هدر رفت و هيچ انگيزه اي در من ايجاد نشد! دفتر برنامه ريزي قلمچي از ضعيف ترين دفاتر برنامه ريزيه !

حالا چي بگيرين ؟؟؟
    جوابش آسون دفتر برنامه ريزي نسل سوم : خودم مي توانم (انتشارات كتاب سبز)
    با اين دفتر زمان تابع شما ميشه نه اينكه شما تابع زمان باشين !
    تو اين كتاب روش برنامه ريزي كهنه شده ي قلمچي (كه مال 20 سال پيشه) با صراحت رد ميشه !
    توصيه ي منو جدي بگيرين ! تو اين كتاب فقط ساعت ملاك نيست ، علاوه بر ساعت مطالعه راندمان و تعادل كاري هم مهمه !خودتون ميفهمين

اينم گفتم كه ديگه جاي بحثي نداشته بشه
    موفق باشين !

9. 3 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    می گم زبان انگلیسی رو من باید چه جوری واسه کنکور بخونم ؟ :( اگه کتاب خوبی در این زمینه می شناسید لطفا معرفی کنید بهم
    یکی از دوستام گفت برای تقویت واژگان کتاب 601 واژه ی ضروری زبان(فکر کنم همین بود اسمش ) رو بگیر.

راستی !
    با رفتن به آموزشگاه های یادگیری زبان میشه خیلی خوب یادبگیری و توی کنکور به راحتی به سوال ها پاسخ بدی ؟!

مرسی
    واسه زبان انگليسي كه كتاب سبز خيلي معروفه ! اول جامع كتاب سبز و بعد براي جمع بندي كتاب كم حجم و مقوي!
    يكي از مولفاش آقاي دكتر پرويز بيرجندي مولف كتاب درسي هست.
    تستاش همه تاليفي اند(متوسط-دشوار)
    مباحث ريدينگ - گرامر - كلوز - واژگان رو شامل ميشه و كلي چيز مفيد ديگه !
    Last edited by reza-atom; 06-10-2009 at 14:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

براي گسسته چي؟
    خوشخوان؟
    رمزينه؟
    كتاب سبز؟
    به نظر من شما هماهنگ با مدرسه پیش برو.چون اونوقت توی هر دو درس به مشکل برمیخوری و با توجه به اینکه محصلی خیلی برات سخت میشه. ولی وقتی پایه میخونی مباحث مرتبط با گسسته رو بهتر بخون.

رمزینه کتاب کلاس یعنی همون اموزش واسه ریاضی پایه داره؟ واسه هندسه تحلیلی هم همون کتاب کلاس یا تست؟
    راستی تیمسار جان این 45 تومانی که گفتی پیروز میگیره جلسه ای 45 تومان؟
    آره داره.1 کتاب داره کل ریاضیات پایه.هندسه تحلیلی کتاب کلاسش چاپ شده.تستشو نمیدونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من رشتم ریاضیه....امسال هم پیش دانشگاهیم...دارم واسه کنکور 89 خودمو آماده می کنم...
    .
    .
    .
    آزموای قلمچی رو از تابستون شروع کردم و دو کلاس کنور جامع ریاضیات و فیزیک روثبت نام کردم...
    .
    .
    .
    فرزند شاهد هم هستم...
    .
    .
    .
    اما سوالم:
    میخواستم ببینم کسی میدونه تو کنکور سراسری 89 این سهمیه شاهد(جانباز 50%)چطوری محاسبه میشه ؟
    یه سری اطلاعات کامل در موردش می خوام ...می خوام ببینم با این سهمیه می تونم رشته مهندسیی که مورد علاقمه رو قبول بشم یا اصلا سهمیه به رشته های مهندسی تعلق نمیگیره؟؟؟
    اصلا می ارزه پیگیر این سهمیه اش باشم؟؟؟؟
    خلاصه یه توضیح کامل واسم بدید در موردش...
    سهمیه بسیج چطور؟؟؟
    Last edited by masud-000000; 06-10-2009 at 13:38.

داره خودمونی میشه شکوفـه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

بله سهمیه به رشته های مهندسی تعلق میگیره

سهمیه بسیج تاثیرش خیلی نیس
    سهمیه شاهد تاثیر زیادی داره !!!

14. 2 کاربر از شکوفـه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •