inesoftphone رو نصب کنید.. کلا مدیریت تماس ها رو با اون انجام بدید .. پشیمون نمیشید
![]()
inesoftphone رو نصب کنید.. کلا مدیریت تماس ها رو با اون انجام بدید .. پشیمون نمیشید
![]()
این cube چی هست؟
یک اطلاعات کلی راجع به گوشی میدید ؟
دوست عزیز کی گفته 2 روز یک بار پاک میشه؟زمان نگهداری call log در گوشی امنیا 2 نا محدود است.من اولین باره که میشنوم.
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
cube همون مکعب نرم افزاری سامسونگه که دسترسی به قسمتهای مهم گوشی رو راحت میکنه. یه نرم افزاره رو گوشی که ابداعی سامسونگه.
اطلاعات کلی در باره گوشی اینه که یک گوشی با ویندوز 6.5.3 و قیمت بسیار مناسبه که بدیها و خوبیهایی داره
خوبیها:
سی پی یو قوی -ویندوز موبایل و برنامه های زیاد-باریک- دوربین خوب-فیلمبرداری d1-صدای مناسب و بلند- کیفیت صفحه آمولد (خیلی با کیفیت)- بدنه براق-خوش دست-با کلاس-باتری واقعا عالی-وزن سب-- با 400 تومن بهتر از این تو بازار نیست
بدیها:
تاچ مقاومتی- عدم مولتی تاپ- بدنه راحت کثیف میشه-صفحه ضد خش نیست و راحت خش می افته- ممکنه حافظه 16 گیگ بپره- ممکنه غبار بره پشت صفحه
قیمت بدون گارانتی 16 گیگ 400 تومن.
[QUOTE=saeedm1727;5509581]دوست عزیز کی گفته 2 روز یک بار پاک میشه؟زمان نگهداری call log در گوشی امنیا 2 نا محدود است.من اولین باره که میشنوم.
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
مال من که هر دو روز به طور خودکار پاک میشه اگه تنظیم داره لطف کنین بگین
در ضمن چطوری میشه هم موزیک گوش داد و هم گوشی رو lock کرد.چون وقتی دکمه لاکو میزنی قطع میشه!
و اینکه چطوری مکالماتو ضبط کنیم؟
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
لطفا اگه لینک کرک شدشو دارین بذارین
[QUOTE=masoud.cvle;5511450]تنظیمات خاص نداره من بدون هیچ تنظیمی نامحدود داشتم.
موقع موزیک گوشی دادن فقط با تاچ پلیر موقع لاک کردن موزیک قطع نمیشه
مکالمات رو با خود دیالر سامسونک میشه ظبط کرد!!!
خیلی برام جالبه تمام این مشکلاتی مطرح کردید من اصلا نداشتم. شما ورژن رامتون چیه؟ مایل هستید عوضش کنید؟
------------------------------------------
پیشنهاد میدم که این نرم افزار رو نصب کنید به نظرم تمامی مشکلاتتون حل بشه:
با این نرم افزار ورژن جدید کال لاگ و دیالر رو نصب میکنید که هم میتونید ضیظ کنید هم احتمالا کال لاگ نامحدود میشه( من گوشی امنیا 2 ر خیلی وقته فروختم الان گالاکسی دارم وگرنه راه دیگه ای معرفی میکردم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نرم افزار هم نصب کنید تا به آخرین تاچ پلیر آپدیت بشید با اون مشکل قطع موزیک رو ندارید.
کلا همه اینا رو در قسمت ترفندها گذاشتم بهتره یه کم بگردید:
اینجا هم میتونید رام عوض کنید:
ورژن رام که همون JE3 lite ولی این تاچ پلیر هر فمتی رو پخش نمیکنه نمیشه با core player این کارو کرد؟
در ضمن اون ویجت های سامسونگ که تو رام اورجینال هستو(touchwiz) از کجا گیر بیارم؟
دوستان من تازه کارم توی ویندوز موبایل !
این رام چی هست؟
سلام.
کدوم رام چی هست؟
اگر منظورتون اینه که منظور از کلمه رام ,چی هست.منظور همون ویندوز گوشیه.![]()
بابا این گوشی که اصلا پیدا نمیشه ! یک هفته است تهران و شیراز میگردم دنبالش ! همه میگن نداریم !!!
حالا دادم یک آشنا واسم گیر بیاره !
گفتم فقط 8gig و مشکی باشه !
خدا کنه گیر بیاد چون یک هفته بیشتر وقت ندارم ! دارم میرم ...
سلام دوستان الان من ویندوزم 6.5 هستش چجوری به 6.5.3 آپدیت کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)