من خوشم نمیا از کلمه الو (یه جورایی هالو یادم میفته)من همیشه توی تلفن میگم بله یا الو. به نظر من ضایع هست اگه بگی کیه یا کیستی؟![]()
دیگه کیستی که نمیگم
فوقش میگم بفرمائید!
--
--
من خوشم نمیا از کلمه الو (یه جورایی هالو یادم میفته)من همیشه توی تلفن میگم بله یا الو. به نظر من ضایع هست اگه بگی کیه یا کیستی؟![]()
دیگه کیستی که نمیگم
فوقش میگم بفرمائید!
يه بار داشتيم توي حياط مدرسه واليبال بازي مي كرديم يكي از بچه ها اومد ساعد بزنه(مي تونيد تصور كنيد كه كمي پاهاشون رو باز مي كنن و به پايين خم ميشن) كه يهو شلوارش از پشت پاره شد.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حالا اون بدبخت چجوري رفت خونه بماند.
ديروز حالم خوش نبود ...
اهل بيت ميگفتن برم دكتر اما خداييش حسش رو نداشتم ...
خلاصه هي اينور اونور كرديم بلاخره پا شدم برم دكي ...
رسيدم مطب و رفت پپيش دكتر و كلي معاينم كرد ...
آخرش ديدم هي داره يه چيزايي خرچنگ قورباغه مينويسه ... مثلا دارو تجويز ميكرد ...
رفتم داروخونه چشتون روز بد نبينه نگو همش امفووووووله ! ...
از اونجام كه ما ارادت خاصي به امفووووول داريم رفتيم اوليش رو افتتاح كنيم ...
سوتي اينجا بود:
كلي گشتم تا يه سوزن خونه (محلي براي زدن امفوووووول) پيدا كردم ...
همينجوري عين خ-ر سرمو انداختم پايين رفتم تو ... چشتون روز بد نبيده ! ... نگو مال خانوما بيده ! ...
خلاصه وقتي بخودم اومدم كه صحنه هاي بسيار فجيعي را مشاهده نمودم ! ...
يهويي با صداي جيغ چندين نفر از خواهران پس گردني خورده و به بيرون شووووت شدم ...
اين شد كه از آن پس ياد گرفتم هنگام ورود به اتاق يا سالني اول تابلو دم در را نگاهي بياندازم ...![]()
پس سعی کن دست تو دماغت نکنی![]()
دقیقا از همین کلمه گرفته شده(تو کتاب زبان انگلیسی 3 هم داریم!)
Last edited by apollon; 03-07-2008 at 00:16. دليل: یه چیزی یادم رفت!اصلا به تو چه!
حالا چی دیدی؟؟؟؟؟؟![]()
بمانددیگه هم من میدونم هم تو و هم اون دیگه کوسشن(بد بر ندارید منظورم همون سواله البته به انگبیسی
) نداره
![]()
خیلی باحال بود دمت گرم....پارسال تو مدرسه معلممون از بچه ها سوال میکرد با زبون اتنگلیسی و اونها باید با YES و NO جواب میدادن. نوبت رفیقم که شد رفیقم به جای YES گفت Yea یا Yeh یا یه چیزی تو این مایه ها. من قبلنم دیده بودم که خارجیها اینطوری YES رو بگن.
ولی این دوست ما گویا جای دیگه ای این جریان رو دیده بود.
خلاصه معلممون در جوابش با حالت تعجب (مثلا بابا تو رو چه به این غلطا یا از تو بعیده کتاب خونده باشی) بهش گفت ooooo Yea???
و این دوست بد بخت ما هم فکر کرد سر شوخی باز شده و در جواب گفت:
ooohhhhh yea comon baby
همین کافی بود تا کلاس بترکه.
آخه این دیالوگ خیلی معروفه!!!!
در مورد سوتی آیفون و تلفن یه چیزی یادم اومد. چند وقت پیش من تو خونه بودم که یهو زنگ تلفن به صدا در اومد منم پریدم گوشی رو. گرفتم ( بی سیم ) هنوز جواب نداده بودم که یهو زنگ آیفون هم به صدا در اومد.در این لحظه مغز من هنگ کرد که الان کدوم در اولویته و به این نتیجه رسید که آیفون... سریع گوشیشو برداشتم دم در یکی از دوستای مادرم بود حالا میریم سراغ مکالمه من : الو بفرمایید ؟ دوست مادرم : سلام ... جان مادرت خونه س ؟ من : بله هستن یه لحظه گوشی خدمتتون صداش کنم... بعد سریعا تلفن رو جواب دادم. یکی از همکارای بابام بود. من : کیه ؟ همکار بابا : سلام پسرم. بابات خونه س ؟ من : بله هستن بفرمایین تو ... بعد دینگ دکمه قطع تماس رو زدم ( به جای دکمه در باز کن )
محمد جان باحال بود....
این سوتی های ووکی هم خییلی باحاله...اسمایلاییکه به کار میبره عظمت سوتی را دهها برابر میکنه![]()
رفتم دم در خونه دوستم
خواهرش اومد دم در درو باز کرد
گفتم سلام شیوا جان ریحانه هستم عزیزم
عروشا جون هستش؟
گفت اره اره یه لحظه گوشی دستت!
هر دو با هم از خنده منفجر شدیم
اخه بیچاره من همیشه زنگ میزدم خونشون اونم همین جمله رو میگفت و اون روز اولین بار بود که رفتم دم در خونشون واون هم اولین بار بود که منو میدید
حسابی ضایع شد واسه با اول
بیچاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)