تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 773 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان در مورد کیفیت hdtv ها بحث شده اما من می خواهم در مورد کیفیت speaker , remote control هم دوستان راهنمایی بفرمایند .
    دو سال پیش مدلی از سامسونگ بنام la40a550 خریدم . متاسفانه کیفیت و بلندی صدای این مدل خوب نیست و ریموت کنترل آن هم فقط 3 یا 4 روز اولی که باتری نو داشته باشد توان کار از فاصله 8 متری را دارد و بعد از آن بایستی از فاصله 5 متری با ریموت کار کرد
    می خواهم تلویزیون دیگری بخرم . لطفا در مورد مدلی که دو آیتم بلندی صدا همراه با ریموت کنترل قوی داشته باشد راهنمایی بفرمایید
    ممنون
    -دوست عزيز مشكلي كه اكثرا سري هاي a سامي داشت همين ريموت كنترل وكاركرد با وقفه اون بود توي مدلهاي b 2009 و c 2010 ‌بر طرف شده و بدون لگ و تاخير فرمان ها رو اجرا ميكنه
    -در مورد صدا هم خوب به طبع روز به روز همه برند ها سعي ميكنند كاري در اين زمينه انجام بدهند
    در هر صورت led ها بخاطر اسليم شدن صداي ضعيف تري دارند هر چند استثناهايي هم وجود داره
    -در مورد انتخاب مدل خاص هم اگر صدا براتون بيشتر مهم هست ميتونيم شايد كلي بگيم سوني بهتر عمل ميكنه در اين مورد

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

سلام اول ممنون از جوابگویی خوبتون
    دوم من میخام دور و بر 1.700 بدم تلویزیون
    46 اینچ یا 47
    تصویر قابل قبول
    در ضمن بندرعباس هستم و اینجا قیمتها پایینتره
    چی بگیرم خوبه؟
    v20 یا ex700 چطوره؟
    -در مورد قيمت ها و مسائل با گارانتي وبدون گارانتي من نميتونم حرفي بزنم هر كسي نظري داره اگر ميتونيد ريسك كنيد خوب فبها ...
    -در مورد انتخاب هاتون هم بزرگوار v20 يكي از بهترين گزينه هاي خريد hdtv هست منتها پيشنهاد ميكنم ابتدا تصويرش رو ببينيد و با اگاهي كامل خريد كنيد
    -در مورد ex700 هم گزينه خوب و قابل قبولي هست نيم نگاهي هم به c6900 داشته باشين در اين رنج قيمت
    Last edited by t_tanhayam; 18-01-2011 at 01:44.

2. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نباید از تلویزیونهای LCD توقع کیفیت صدای بالایی داشته باشی. بخصوص تو مدلهای جدید LED کیفیت صدا باز از این کمتره. LCD ها و LED ها کیفیت بلندگوهاشون فقط در حد شنیدن دیالوگه و برای موسیقی مناسب نیست. راه حلش استفاده از سینمای خانگی است یا اینکه از اسپیکرهایی که ورودی اپتیکال دارند استفاده کنی و به خروجی اپتیکال تلویزیون وصلش کنی.
    لطفا نمونه اسپیکری که ورودی اپتیکال دارند و در بازار موجود است معرفی کنید .
    ممنون

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من خودم از این مدل پایونیر خیلی خوشم میاد.

سه تا ورودی HDMI
    1 خروجی HDMI
    ورودی USB
    ورودی ipod
    ورودی اپتیکال و کواکسیال
    تقریبا یه سینمای خانگی بدون پلیر است. تو لینک زیر اطلاعات کاملتری ازش هست.نمی دونم تو ایران گیر میاد؟ باید بری نمایندگی پایونیر تو جمهوری بپرسی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدلهای خیلی زیادی هست که اکثرا بدریخت و قلمبه سلمبه اند. ولی این مدل پایونیر کم حجم ، زیبا و خیلی باکیفیته .

5. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

با سلام
    امشب رفیتیم بازار (البته اصفهان) ما از LCD Sony 46" EX500 با قیمت 1915000 تومان خیلی خوشمون اومد تقریبا 100% نظرمون رو همین بود تا موقعی که رفتیم فروشگاه سامسونگ و اونجا با یه LED 46 اینچ مدل 5550 بود با قیمت 2003000 تومان مواجه شدیم و همگی دچار شک و تردید به صورت خفن شدیم . تا الان که من اینجا دارم چیز می نویسم بین این دو مدل گیر کردیم.

به نظر شما کدوم رو بگیریم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    امشب رفیتیم بازار (البته اصفهان) ما از LCD Sony 46" EX500 با قیمت 1915000 تومان خیلی خوشمون اومد تقریبا 100% نظرمون رو همین بود تا موقعی که رفتیم فروشگاه سامسونگ و اونجا با یه LED 46 اینچ مدل 5550 بود با قیمت 2003000 تومان مواجه شدیم و همگی دچار شک و تردید به صورت خفن شدیم . تا الان که من اینجا دارم چیز می نویسم بین این دو مدل گیر کردیم.

به نظر شما کدوم رو بگیریم بهتره؟
    -amin ‌عزيز به هر صورت led ‌ها برايتنس وشفافيت بيشتري دارند مخصوصا در نماهاي روشن
    -نقاط ضعف اونها بيشتر در نماهاي كامپلكس و متمايل به سياه هست كه مشكلاتي مثل ابري شدن رو نشون ميدن
    - وهمينطور صداي ضعيف تر نسبت به lcd ‌ها
    -با اين حال سليقه خودتون رو اعمال كنيد

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soo14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببخشید می خواستم بپرسم تصاویر شبکه های داخلی IRIB روی ماهواره چه رزولوشنی داره؟

یعنی میخواستم بدونم رزلوشن آن با SD چه فرقی داره؟

آیا مثلا تصویر 40 اینچ با 46 اینچ (خوب رو SD مسلما 40 خیلی بهتره) روی IRIB ماهواره هم تفاوت چشمگیر داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ببخشید می خواستم بپرسم تصاویر شبکه های داخلی IRIB روی ماهواره چه رزولوشنی داره؟

یعنی میخواستم بدونم رزلوشن آن با SD چه فرقی داره؟

آیا مثلا تصویر 40 اینچ با 46 اینچ (خوب رو SD مسلما 40 خیلی بهتره) روی IRIB ماهواره هم تفاوت چشمگیر داره؟
    -معمولا 576i ‌هستند همينطور در مورد پخش ديجيتال توسط صدا وسيما
    -البته hd هم داريم
    -سورس اگر خوب باشه تفاوت ها زياد به چشم نمياد ولي به هر صورت افزايش 6 اينچي ويك سورس ثابت sd مقداري افت كيفيت مشاهده ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

درود بر تمامی دوستان .
    بسیاری از صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم و موارد خوبی هم دست گیرم شد . از همه دوستان خصوصا t-tanhayam گرامی هم بسیار تشکر می کنم .
    از اونجاییکه من متاسفانه پام بسیار ناجور شکسته شده طی یک تصادف و توی گچ هست ، چندین وقته خونه نشین شدم و حالا ها هم هستم فقط از این طریق می تونم اطلاعات داشته باشم .

خوب . من کمی هنوز ابهام دارم که سوال می کنم .
    1- تفاوت مصرف برق برای LCD و LED بصورت واقعی و عملی چقدر هست ؟ مثلا برای دو نمونه C695 و C6260 از سامسونگ هر دو یک سایز .
    2- برای من سرعت رفرش تصویر بسیار مهم هستش یعنی نمی خوام موقع تماشا تصاویر اصلا بلار بشن یا ... توی این زمینه اختلاف بین C6260 سامسونگ و C695 که هر دو 100 هرتز هستند و با LCD660 از ال جی که 200 هرتز هستش چقدر محسوس می تونه باشه ؟ با یادآوری این نکته که خودم نمی تونم برم از نزدیک رو ببینم ! :(
    3- من بیشتر اوقات سالن رو تاریک میکنم و فیلم می بینم ، یعنی محیط معمولا پرنور نیست مگر مواقعی که مهمان داشته باشیم یا بقیه خانواده هم حضور داشته باشن . با توجه به موردی که ظاهرا ابری یا همچین چیزی بوجود میاد در بعضی مدل ها ، توی این شرایط شما LED پیشنهاد میدید یا LCD ؟ اگر LCD در تاریکی عملکرد بهتری داره ( داره جدا ؟ ) در محیط پرنور سالن هم عملکرد مطلوب خودش رو حفظ میکنه ؟ ، به پلاسما فکر نمی کنم .
    4- برای LG 660 که چک کردم نوشته بود موتور پردازشگر ندارد !! این یعنی چی ؟ اشتباه بوده اطلاعات ؟
    5- مدل شارپ A77M رو چطور می بینید ؟ 46 اینچ قیمت 1600
    6- لطفا کمبود های احتمالی رو که کاربردی هستند البته در C695 نسبت به C6260 بفرمایید ؟
    7- در برابر 6260 سامسونگ ، LED های LG چطور هستند ؟
    8- با گارانتی یا بدون گارانتی ؟ سامسونگ و LG .
    9- این حرف درست هستش که یک LCD سامسونگ در مقابل مدل های مشابه LG یا Sony یا ... دوام و عمر بسیار پایین تری داره ؟ مثلا برای نمونه C695 نسبت به مدلهای مشابه در سایر برندها ( LG 660 یا Sony Ex500 یا ... ) .

لطفا راهنمایی کنید دوستان و اگر طی یک جمع بندی خلاصه هم بگید کدوم مدل برای من بهتر هستش که من سفارش خرید بدم . من 40 تا 46 میخوام خرید کنم با بودجه 1600 یا 1700 در نهایت .
    میدونم خیلی زیاد شد . بسیار بسیار ممنونم و شرمنده بابت زحمتی که به شما میدم .
    شاد باشید و سلامت .
    Last edited by masoud glx; 18-01-2011 at 14:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

ببخشید این usb که در lcd ها هست تنها قابلیت خوندن فایلها رو داره یا میشه بوسیلش چیزی داخل فلش هم ریخت

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

1- تفاوت مصرف برق برای LCD و LED بصورت واقعی و عملی چقدر هست ؟ مثلا برای دو نمونه C695 و C6260 از سامسونگ هر دو یک سایز .
    2- برای من سرعت رفرش تصویر بسیار مهم هستش یعنی نمی خوام موقع تماشا تصاویر اصلا بلار بشن یا ... توی این زمینه اختلاف بین C6260 سامسونگ و C695 که هر دو 100 هرتز هستند و با LCD660 از ال جی که 200 هرتز هستش چقدر محسوس می تونه باشه ؟ با یادآوری این نکته که خودم نمی تونم برم از نزدیک رو ببینم ! :(
    3- من بیشتر اوقات سالن رو تاریک میکنم و فیلم می بینم ، یعنی محیط معمولا پرنور نیست مگر مواقعی که مهمان داشته باشیم یا بقیه خانواده هم حضور داشته باشن . با توجه به موردی که ظاهرا ابری یا همچین چیزی بوجود میاد در بعضی مدل ها ، توی این شرایط شما LED پیشنهاد میدید یا LCD ؟ اگر LCD در تاریکی عملکرد بهتری داره ( داره جدا ؟ ) در محیط پرنور سالن هم عملکرد مطلوب خودش رو حفظ میکنه ؟ ، به پلاسما فکر نمی کنم .
    4- برای LG 660 که چک کردم نوشته بود موتور پردازشگر ندارد !! این یعنی چی ؟ اشتباه بوده اطلاعات ؟
    5- مدل شارپ A77M رو چطور می بینید ؟ 46 اینچ قیمت 1600
    6- لطفا کمبود های احتمالی رو که کاربردی هستند البته در C695 نسبت به C6260 بفرمایید ؟
    7- در برابر 6260 سامسونگ ، LED های LG چطور هستند ؟
    8- با گارانتی یا بدون گارانتی ؟ سامسونگ و LG .
    9- این حرف درست هستش که یک LCD سامسونگ در مقابل مدل های مشابه LG یا Sony یا ... دوام و عمر بسیار پایین تری داره ؟ مثلا برای نمونه C695 نسبت به مدلهای مشابه در سایر برندها ( LG 660 یا Sony Ex500 یا ... ) .

لطفا راهنمایی کنید دوستان و اگر طی یک جمع بندی خلاصه هم بگید کدوم مدل برای من بهتر هستش که من سفارش خرید بدم . من 40 تا 46 میخوام خرید کنم با بودجه 1600 یا 1700 در نهایت .
    میدونم خیلی زیاد شد . بسیار بسیار ممنونم و شرمنده بابت زحمتی که به شما میدم .
    شاد باشید و سلامت .
    -لطف دارين اميدوارم زودتر بهبود پيدا كنيد

1-در مورد مصرف برق به هر صورت ال اي دي ها كمتر استفاده ميكنند مثلا براي دو مدل :
    46c6200 150w
    46c650 210w
    2-در مورد بلور در تصوير به هر صورت به پلاسماها نميرسند و بلور وجود داره حالا كم ويا زياد
    بين دو مدلي كه شما نتخاب كردين تفاوتي ديگه هم هست درسته هر دو 100 هرتز هستند منتها c6200 از نرخ clear motion rate 400 استفاده ميكنه كه قابلتي هست مربوط به پنل كه ميتونه بهتر عمل كنه نسبت به c650
    همينطور در مورد ld660 ‌هم واقعا تشخيص 100 و 200 هرتز با چشم كار سختي هست
    3- همينطوره توي محيط هاي كم نور مخصوصا با زمينه مشكي تصوير مشكل هاله نوري كه در پنل ديده ميشه ممكن روي اعصابتون راه بره اگر البته ادم سخت گيري هستين
    مربوط به برند خاصي هم نيست مشكل عمومي edge led ها هست در همه برندها

ال سي دي ها هم البته در چنين شرايطي مشكلي مشابه تحت عنوان flashlight effect رو دارند ونور از حواشي پنل گاهي ديده ميشه در شرايط كاملا تاريك كه خوب ممكن كمتر پيش بياد

4-حتما اشتباه بوده
    5-شارپ اگر سراغ le700 كه يك full led ‌هست برين گزينه بهتري هست
    6-در مورد دو مدل ياد شده خوب برايتنس ال اي دي ها در تصاوير مخصوصا روشن بيشتر هست از ال سي دي ها
    -از نظر امكانات كاملا يكسان هستند
    7-به هر صورت هر برندي مدلي مشابه با برندهاي ديگه داره 5600 ها فكر ميكنم همرده هستند با طراحي متفاوت و..
    8-در مورد گارانتي هم واقعا نميشه نسخه پيچيد به نظر شما بستگي داره عزيز
    9-در اين مورد هم حرف وحديث زياده نميدونم چي بگم واقعا به هر صورت وسليه الكترونيكي هست
    -اگر در اين مورد شبه دارين سراغ برندهاي ديگه برين

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

ببخشید این usb که در lcd ها هست تنها قابلیت خوندن فایلها رو داره یا میشه بوسیلش چیزی داخل فلش هم ریخت
    -نه عزيز مدل هايي كه بازار وجود داره تنها يك طرفه هست
    -بغير از مدلهايي كه قابليت pvr دارند وميشه از كانال ها روي حافظه هاي جانبي ركورد كرد

14. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •