بلاخره کسی تو مشهد دانلود کرد؟
جان من هرکی دانلود کرد به منم بده ثواب داره جان خودم...
بلاخره کسی تو مشهد دانلود کرد؟
جان من هرکی دانلود کرد به منم بده ثواب داره جان خودم...
بله. هنوز دارم بازی میکنم تا یک فیدبک خوب بهتون بدم.
پیغام خصوصیتو در ارتباط با اینکه دمو رو بهت بدم چک کن. بزار این بازی تموم بشه بهت میگم کجا و کی!
عجب گرافیکی
![]()
ممنون اخوی ...
خوشا به سعادت جای مارم خالی کن....
راستی بازی فقط تو روز یا شبو عصرم داره؟
Last edited by maximiliyanus; 18-09-2009 at 01:45.
ما هم از طریق دانلود آفلاین گرفتیمش....
alex-sina شما دانلود کردی؟؟. دانلودش مشکلی نداشت؟؟
منم دارم از اولین لینک استفاده میکنم
تاحالا 154 مگ دان کردم
این قضیه ی دانلود افلاین چیه
راستی این افراد انلاین هم دارن کم میشن
vahi20 خان هم که از دیشب همین جوری توی این تاپیکه همش اسمشون توی افراد انلاین هست
دوست عزیز حالا که دان نکردی من خودم ضایع شدم دان کردم!!!!!!!!!!!!!ایول داری به خدا
ملتو گذاشتی سر کار
مارو باش می خواستیم دانلود کنیم !!!!!!!!!!!!
نه justin جان. مشکل نداره. تا حالا 855 مگ دانلود کردم. تا 5 دقیقه دیگه تموم میشه
----------------------------------------------------------------
آقا منم دان کردم تموم شد
Last edited by alex-sina; 18-09-2009 at 02:28.
طبق قولی که داده بودم نظراتمو میگم. منتها یک بدی ای که داشت این بود که وقت دمو 5 دقیقه بود و تا میومدم بر بازی مسلط بشم بازی تموم میشد.
نکات مثبت(+)
- با حرکت بازیکنان لباس ها اون ها هم متناسب با حرکتشون تکون میخورد و خیلی کاملتر از 2009 بود.
- واکنش دروازبان ها خیلی سریعتر و هوشمند تر شده و میشه بهشون اعمتماد زیادی کرد.
- تماشاگرها خیلی خوب بودن طوری که از نظر من حتی از فیفا هم زیبا تر شعار میدادند.
- تیم حریف خیلی با برنامه بازی میکنه.
- اکثر بازیکنان به حرکات مربوط به خودشون که در واقعیت انجام میدن, عمل می کردن و این منو متعجب کرد
- تماشاگران تقریباً 3 بعدی هستن و بسیار زیبا طراحی شدن و همین گرافیک زیبا و حالت اون ها کلی به بازی حس و روح و جان می بخشه.
- دیوار نامرئی در اوت همونطور که گفته میشد برداشته شده.
- هیچ لودینگی برای ورود به بازی وجود نداره. خیلی حال میده وقتی سریع میره توی ورزشگاه و تماشاگرا رو میبینی
- خیلی کمتر پیش میاد که توپ مثل 2009 از بدن یا پای بازیکن رد بشه.
- چمن خیلی خوبتر شده البته یک سری لکه های زرد توش هست که به احتمال زیاد در نسخه ی اصلی بازی برطرف میشه.
- چهره ها فوق العاده عالی طراحی شدنمن که باورم نمیشه.
نکات منفی (-)
- نور بعضی مواقع در کنار دروازه ها زیاده و چشم رو میزنه.
- عملکرد بازی کند تر شده و باید با برنامه پیش بری.
- دویدن مسی و بازیکنان پر سرعت همچنان ادامه داره یعنی میتونن راحت با سرعتی که دارن از همه بازیکن ها عبور کنن که مثل نسخه ی قبله و این منو زجر میده
- کفش ها چندین بازیکن دقیقا مثل هم یک رنگ و یک مدل هستن مثلا در بارسلونا کفش ها آلوز, مسی و ابراهیمویچ آبی و یک مدلند.
- بعضی مواقع به قدری توی چهره ی بازیکن ها نور می تابه که صورتشون نورانی میشه.
- قدرت ژاوی 90 | مسی 84 | هانری و ابراهیمویچ 88 و میلیتو 89این خیلی عجیبه.(اضافه کنم که من از این خط مطمئن نیستم چون مثلا ژاوی در بارسا قدرتش با اسپانیا فرق داره)
- داور خیلی برق میزنه.
- و از همه بدتر مساله Response Time هست.من به قدری از این حالت حالم گرفته شد که ... واقعا آزار دهنده بود و من اصلا نتونستم بعد این همه مدت بازی, باهاش کنار بیام.حتی از 2009 هم ضعیف تره و دیر تر عمل میکنه.
Response Time همون واکنش بازیکن پس از فشرده دکمه ای از دسته هستش که در این نسخه همونطور که گفتم خیلی دیر عمل میشه.
من این نظرات رو بدون هیچ گونه تعصبی گفتم و دید من از بازی بود.در ادامه اگر نکات دیگه ای از بازی دیدم حتماً اعلام میکنم.همچنین چند عکس از لحظات زیبای بازی میگیرم تا حال کنیم
مرسی, مصطفی.
Last edited by Mostafa NBA; 18-09-2009 at 04:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)