مشه بپرسم شما از چند گیگ Ram استفاده میکنید؟!
مشه بپرسم شما از چند گیگ Ram استفاده میکنید؟!
از 6 گیگ رم باس 1600
ولی اصلا هنگ کردن دیگه تو این سیستم عامل 64 بیتی معنی نداره .
سلام بچه ها
آقا من یه 2.3 ماه پیش ویندوز 7 هم نسخه 64 هم 32 رو دانلود کردم 64شو نصب کردم مشکلی نداشتم تا اینکه 20 روز تا تموم شدن مدت 90 روزش ویندوزو عوض کردم ولی بعد از یه بار ری استارت جز والپیپرم چیز دیگه ای بالا نیومد چندین بار ویندوزمو عوض کردم بازم همون آشو همون کاسه البته قبل این ویندوز 64 هم هر ویندوز سونی نصب میکردم مشکل همین بود تورو خدا اگه کسی میدونه مشکل چیه کمکم کنه:(
مشخصات سیستمم:
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz (2 CPU)
Memory: 3584MB RAM
motherboard:5pkpl/1600
ویندوز:
7600 windows 7
شما يكبار تنظيمات بايوس رو به حالت پيش فرض برگردون و تاريخ سيستم رو از داخل بايوس به يك ماه پيش تغيير بده ببين جواب ميده ؟
به احتمال بسیار قوی با تغییر تاریخ از بایوس مشکلت حل میشه.
Last edited by M E H R D A D; 11-12-2009 at 07:20.
سعید جان نشدآقا واسا یکم بیشتر توضیح بدم.task manager م بالا نمیاد ینی وقتی میزنم صفحه سیاهه ولی اینتر میزنم سوییچ یوزر میشه ینی صداش میاد ولی تصویرش نه
بعد از safe mode ام میرم تا نصفه میره بعد ری استارت میشه
![]()
اين علايمي كه گفتي مشكوك به ويروس ميزنه . با يه آنتي ويروس بوتيبل دار مثه Kaspersky Rescue disk اسكن كن .
دوستان من به تازگی سون رو نصب کردم و به یه مشکل جالب برخوردم، وقتی می خوام AutoCad 2010 رو نصب کنم، می گه باید DirectX 9 داشته باشی و 11 رو نمی شناسه! راهی نیست که بشه 9 رو روی سون نصب کرد؟
ویرایش: دایرکت ایکس 9 رو نصب کردم مشکل حل شد!
Last edited by {sahand}; 10-12-2009 at 23:36.
سلام
من یک مشکلی دارم با پلیرهام ، هم kmplayer و هم windows media player زیرنویسهای فارسی رو درست نشان نمی دهند !
البته جاهای دیگه مشکلی با فارسی ندارم ولی تو زیرنویس ها مشکله دیگه . . .
با سلام خدمت همه دوستان گلم
من ویندوز 7 رو روی لپ تاپم نصبیدم کرکشم از همین جا گرفتم عین گفته های دوستان انجام دادم و تغییرات انجام شد حالا می بینم که اون مهلت 30 روز هی داره کم میشه می خواستم بدونم عادیه ؟ یا اینکه من باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)