نمی دونم گوشی رو برد برای نصب فریم ور جدید 5 دقیقه ای برگردوند. عجب کلاه بردارایی پیدا می شن تو این علا الدین . تازه من از مغازه دار خریدم. خوب شد ندادم ها . میرم بهش می گم این چه وضعشه
نمی دونم گوشی رو برد برای نصب فریم ور جدید 5 دقیقه ای برگردوند. عجب کلاه بردارایی پیدا می شن تو این علا الدین . تازه من از مغازه دار خریدم. خوب شد ندادم ها . میرم بهش می گم این چه وضعشه
Last edited by Prince_ of _Persia; 20-01-2011 at 22:37.
آره داداشنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو دهنشو آسفالت كن و داد و بيداد راه بنداز كه ديگه از اين غلط كاري ها نكنه
حيف كه از شما دورم وگرنه ميودم با هم بريم بزنيمش ديگه از اين فكرا سرش نزنه
از الان دستور حمله رو ميدم
اگه 124 پيگيري ميكنه بهشون زنگ بزن تا بقيه هم درس بگيرند![]()
آره رفتم یه داد و بیداد حسابی راه انداختم و پولو بهش ندادم . البته کارتون گوشیم پیشش گرو هست .
ولی منم فاکتورش رو دارم و تو فکرم برم شکایت کنم پدرش رو در بیارم بقیه عبرت بگیرند.
تا جایی که من یادمه فروشنده های موبایل اگر 2 تا شاکی خصوصی در ماه داشته باشن جواز و مغازه پلمب میشه ،ازشون شکایت بنویسید ببینید جلوتون پشتک وارو میزنه یا نه !
دقیقا کجا باید برم ازش شکایت کنم تا این کار رو بکنند ؟تا جایی که من یادمه فروشنده های موبایل اگر 2 تا شاکی خصوصی در ماه داشته باشن جواز و مغازه پلمب میشه ،ازشون شکایت بنویسید ببینید جلوتون پشتک وارو میزنه یا نه !
سلام
دوستان یه سری بازی و برنامه توپ برای این گوشی میخوام
اگه لینکی رو در نظر دارید ممنون میشم بهم بدید
دوستان سر من هم نزدیک بود کلاه بره که مثلا نماینده 1 پارس کامتل هم بود ولی به خیر گذشت چون عابر بانکم تو مغازه یارو کار نکرد.
البته خودم kf755 دارم که فایل های ویدئویی رو با فرمت divx 640.480 پخش می کنه که فوق العاده است و تنها مشکلش باتری
و در مورد آپدیت فیرم ویر و ریکاوری گوشی باید بگم که دوستان حتما ازسایت lge.ir استفاده کنند و از سایت های دیگر به هیچ عنوان استفاده نکنند نسخه جدید آپدیت : 10p هستش که سرعت کمی بهبود یافته و facebook twitter به نرم افزارهای کوکی اضافه شده
البته من یارو رو بیچاره کردم دیگه اسمش تو نمایندگی سایت پارس کامتل نیست
همیشه یادتون باشه توی این مملکت هر چی می خرین فاکتور با مهر و امضا از طرف بگیرین
Last edited by Tourang; 25-01-2011 at 03:07.
فکر کنم باید پیش اتحادیه و صنف موبایل فروش ها شکایت بنویسید ، باز دقیق بپرسید چون من جایی این خبر رو خونده بودم .نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)