تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 503 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم کسی نمیتونه بخره ولی .......... این اجناس به فروش میرسد ..

1- Sonic lapis lv2
    2- Exp Stone 30D
    3- WTC
    4- Lucky Charm
    5- دستکش Pag/Orc با 5 Slot
    6- Power Lapisia , Def lapisia
    7- Res Rune 7D
    8- Leg Red Blood برای Ass
    9- Exp Drop 7D
    10- Name Change Stone

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

از صبح تاحالا داشتم 200 مگی رو دانلود میکردم سر 5 مگ اخرش که مونده بود تموم بشه time out داد.
    نمیدونم چیکار کنم سیستم رو کلا فرمت کنم یا نه چون بد ویروسی توش افتاده اونوقت باید با کل اطلاعات خداحافظی کنم

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

میدونم کسی نمیتونه بخره ولی .......... این اجناس به فروش میرسد ..

1- Sonic lapis lv2
    2- Exp Stone 30D
    3- WTC
    4- Lucky Charm
    5- دستکش Pag/Orc با 5 Slot
    6- Power Lapisia , Def lapisia
    7- Res Rune 7D
    8- Leg Red Blood برای Ass
    9- Exp Drop 7D
    10- Name Change Stone
    قیمت sonic چنده ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دیگه نمیدونم چیکار کنم.کل سیستم رو فرمت کردم 10 بار ویندوز عوض کردم ولی این ویروسه پاک نمیشه.نمیزاره بازی رو اپدیت کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه نمیدونم چیکار کنم.کل سیستم رو فرمت کردم 10 بار ویندوز عوض کردم ولی این ویروسه پاک نمیشه.نمیزاره بازی رو اپدیت کنم

یه ویروس کش جدید نصب کن یا ویروس کشت رو عوض کن

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت Sonic الان 200 - 300 mil حالا شما چند میخرید ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ماشالله.sonic لینک شدس یا سنگ معمولیش که میدی 200 میل.اخرین قیمت از sonic لول 2 لینک نشده که برای 2 ماه پیشه که من دارم 60 mil هست.
    ---------------------------------------------------------------------------
    انتی ویروس خودم کاسپراسکای هستسش و ویروس ها رو پیدا میکنه بار اول 250 تا از این ویروس ها پیدا کرد نمیدونم پاکشون کرد یا نه.من کار با کاسپر اسکای رو خوب بلد نیستم وقتی سرچ میکنم خودش پیدا میکنه ولی چجوری پاک میکنه رو نمیدونم چون هیچ پیغامی نمیده.فقط 6 تاشون رو پیغام داد پاک کردم بقیه رو نمیدونم.بعدش سیستم کنتاک کرد هی ریست میشد.وقتی انتی ویروس رو نصب میکنم اینجوری میشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشالله.sonic لینک شدس یا سنگ معمولیش که میدی 200 میل.اخرین قیمت از sonic لول 2 لینک نشده که برای 2 ماه پیشه که من دارم 60 mil هست.
    ---------------------------------------------------------------------------
    انتی ویروس خودم کاسپراسکای هستسش و ویروس ها رو پیدا میکنه بار اول 250 تا از این ویروس ها پیدا کرد نمیدونم پاکشون کرد یا نه.من کار با کاسپر اسکای رو خوب بلد نیستم وقتی سرچ میکنم خودش پیدا میکنه ولی چجوری پاک میکنه رو نمیدونم چون هیچ پیغامی نمیده.فقط 6 تاشون رو پیغام داد پاک کردم بقیه رو نمیدونم.بعدش سیستم کنتاک کرد هی ریست میشد.وقتی انتی ویروس رو نصب میکنم اینجوری میشه.

60 mil بود ...........

ویندوز رو از اول نصب کن و قبل از اینکه برنامه ای نصب کنی آنتی ویروس جدید نصب کن ...........

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

60 mil بود ...........

ویندوز رو از اول نصب کن و قبل از اینکه برنامه ای نصب کنی آنتی ویروس جدید نصب کن ...........
    پس الان حتما باید 15 day rez run رو بالای 250 میلیون بخرم با این قیمت ها که میدی و این 70 میلیونی که دارم پول خوردس.

خدا رو شکر قبل از این که سیستمم خراب بشه سر چند نفر رو کلاه گذاشتم چند تا چیز خریدم
    یه stat reset run یکی هم 7 day exp چند تا چیز دیگه هم خریدم.

اون زمان با اون همه گرونی جفتشون فکر نکنم بیشتر از 20 mil در اومد اان 100 میلیون رو شاخشه حتما.به سلامتی 200 مگی دانلود شد.

راستی الان رفتم تو رنکینگ رو نگاه کردم دیدم اتفاقات جالبی افتاده بود.اول از همه اینکه رنک هانتر من 3 بود الان 4 شده بود.
    یه چند تا از افرادی که از من ردشون بیشتر ود کاراتر هاشون پاک شده بود مثل wolfy again .اینی که میگم یه خر زوری بود رو هر لباسش 6 تا لپیسا لینک کرده بود.
    ------------------------------------------------------
    در مورد انتی ویروس هم بگم من تا ویندوز عوض میکنم نصبش میکنم ولی هنگام نصب شدن ویروسه میفهمه من دارم کار ضد انقلابی میکنم و بر علیهش انتی ویروس نصب میکنم صریع قبل از اینکه نصب بشه سیستم رو ریست میکنه و دیگه سیستم بالا نمیاد مگر اینکه دوبار ویندوز نصب کنم.حتی درایوی که ویندوز نصب میکنم fat 32 میکنم ولی فتش رو عوض میکنه میکنتش NTFS .من دیگه هنک کردم ولش کردم هر کاری میخواد بکنه من کاری به کارش ندارم.تنها ضرر بزرگی که بهم زد باعث شد کل هارد رو فرمت کنم تا شاید از بین بره ولی تغیری نکرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس الان حتما باید 15 day rez run رو بالای 250 میلیون بخرم با این قیمت ها که میدی و این 70 میلیونی که دارم پول خوردس.

خدا رو شکر قبل از این که سیستمم خراب بشه سر چند نفر رو کلاه گذاشتم چند تا چیز خریدم
    یه stat reset run یکی هم 7 day exp چند تا چیز دیگه هم خریدم.

اون زمان با اون همه گرونی جفتشون فکر نکنم بیشتر از 20 mil در اومد اان 100 میلیون رو شاخشه حتما.به سلامتی 200 مگی دانلود شد.

راستی الان رفتم تو رنکینگ رو نگاه کردم دیدم اتفاقات جالبی افتاده بود.اول از همه اینکه رنک هانتر من 3 بود الان 4 شده بود.
    یه چند تا از افرادی که از من ردشون بیشتر ود کاراتر هاشون پاک شده بود مثل wolfy again .اینی که میگم یه خر زوری بود رو هر لباسش 6 تا لپیسا لینک کرده بود.
    ------------------------------------------------------
    در مورد انتی ویروس هم بگم من تا ویندوز عوض میکنم نصبش میکنم ولی هنگام نصب شدن ویروسه میفهمه من دارم کار ضد انقلابی میکنم و بر علیهش انتی ویروس نصب میکنم صریع قبل از اینکه نصب بشه سیستم رو ریست میکنه و دیگه سیستم بالا نمیاد مگر اینکه دوبار ویندوز نصب کنم.حتی درایوی که ویندوز نصب میکنم fat 32 میکنم ولی فتش رو عوض میکنه میکنتش NTFS .من دیگه هنک کردم ولش کردم هر کاری میخواد بکنه من کاری به کارش ندارم.تنها ضرر بزرگی که بهم زد باعث شد کل هارد رو فرمت کنم تا شاید از بین بره ولی تغیری نکرد.
    Res Rune 15 D رو بالای 120 mil ...

برای من هم دوتا UM پاک شد . بازی بد جوری مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •