پس الان حتما باید 15 day rez run رو بالای 250 میلیون بخرم با این قیمت ها که میدی و این 70 میلیونی که دارم پول خوردس.
خدا رو شکر قبل از این که سیستمم خراب بشه سر چند نفر رو کلاه گذاشتم چند تا چیز خریدم
یه stat reset run یکی هم 7 day exp چند تا چیز دیگه هم خریدم.
اون زمان با اون همه گرونی جفتشون فکر نکنم بیشتر از 20 mil در اومد اان 100 میلیون رو شاخشه حتما.به سلامتی 200 مگی دانلود شد.
راستی الان رفتم تو رنکینگ رو نگاه کردم دیدم اتفاقات جالبی افتاده بود.اول از همه اینکه رنک هانتر من 3 بود الان 4 شده بود.
یه چند تا از افرادی که از من ردشون بیشتر ود کاراتر هاشون پاک شده بود مثل wolfy again .اینی که میگم یه خر زوری بود رو هر لباسش 6 تا لپیسا لینک کرده بود.
------------------------------------------------------
در مورد انتی ویروس هم بگم من تا ویندوز عوض میکنم نصبش میکنم ولی هنگام نصب شدن ویروسه میفهمه من دارم کار ضد انقلابی میکنم و بر علیهش انتی ویروس نصب میکنم صریع قبل از اینکه نصب بشه سیستم رو ریست میکنه و دیگه سیستم بالا نمیاد مگر اینکه دوبار ویندوز نصب کنم.حتی درایوی که ویندوز نصب میکنم fat 32 میکنم ولی فتش رو عوض میکنه میکنتش NTFS .من دیگه هنک کردم ولش کردم هر کاری میخواد بکنه من کاری به کارش ندارم.تنها ضرر بزرگی که بهم زد باعث شد کل هارد رو فرمت کنم تا شاید از بین بره ولی تغیری نکرد.