تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 804 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من حدود 2 ماه هست که این گوشی رو خریدم و تا به حال حتی یکبار - حتی یکبار - هم هنگ نکرده. باور کردن یا نکردنش به عهده خود شما.
    در کل هنگ کردن برای هر وسیله الکترونیکی تا حدودی عادیه و اینکه به نوع استفاده شما از دستگاه هم بستگی داره. زیاد بهش فشار بیارید احتمال هنگ کردنش بیشتره. در ضمن من همیشه گفتم که این گوشی رو سعی کنید با گارانتی اصلی تهیه کنید چون اکثر دوستانی که مشکل داشتن، با گارانتی متفرقه بوده گوشیشون.

در مورد سر نخی که دوست عزیزم نیکان در مورد افزایش فرکانس پردازنده گوشی در ورژن 30 دادن هم ممنونم. به نظر می رسه واقعا این کار رو کردن و تا 434Mhz می تونه بالا بره سرعت CPU در ورژن 30 و افزایش مصرف باتری هم ظاهرا به همین دلیله.

2. این کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panteaaa55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

مال من HUNGARY و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.( جز موارد پائین که نمی دونم مشکل است یا نه ) حدود 2 ماهی میشه که خریدم ولی تا حالا یکبار هنگ کرده اون هم بخاطره هوای بسیار شرجی بود ( فکر کنم ) ، کلی برنامه هم روی اون ریختم ( همه رو از طریق خود گوشی و اینترنت وایرلس ) . البته هکش نکردم، . زبان فارسی نداره و بخاطر فارسی پروداکت کدش رو هم عوض نکردم، از صفحه کلید مجازی فارسی هم استفاده نمی‌کنم ضمنا موقعی که خریدم ورژن 21 بود و بعد به 30 ارتقاش دادم.

ببخشید آقا رامین ادیت راحت تر بود . .

حالا مشکلات

1 - نمی دونم چطور میشه که گوشی خود به خود سایلنت میشه . ( ستینگ رو چک کردم به چیزی بر نخوردم )

2 - گوشیم خود به خود وارد calendar میشه . / البته این از موقعی شروع شد که یه بار برای 4 / 5 روزه دیگش یه ثبتی در calendar زدم و فردا دیدم calendar اومده رو صفحه . گفتم شاید خودم آوردم لذا exit کردم ولی یکی 2 ساعت بعد دیدم بازم وقتی قفل گوشی را زدم تا باز بشه بازم calendar امده رو صفحه . رفتم به تاریخ مورد نظر و نوشته ام رو پاک کردم و exit کردم امدم بیرون ولی همچنان بازم میاد . قبلش اصلانمی آمد .

گفتم شاید آپدیت کنم مشکلات فوق حل بشه ولی نشد .

حالا کمک از شما

از همه ممنون

راستی یه سوال از همه ی دارندگان 5800

کی از کیف فابریکش استفاده میکنه ؟ آیا راحته یا نه ؟ ؟ جریانه سوراخ های روش چیه ؟ در مورد استفاده از کیف فابریک اگر توضیحی صلاح می دونید بدید ؟ ممنون
    ممنون از signinfo عزیز بابت پاسخش

اما اگر کسی چیزه جدیدی به ذهنش میرسه لطفا بگه . در ضمن بنده هنوز مستر ریست نکردم . شاید بهتر باشه بگم هیچ گونه ریستی نکردم .

نواره دورش نقره ای است

اگر میشه جواب استفاده از کیف فابریک رو هم بدهید .

ممنون
    Last edited by panteaaa55; 17-08-2009 at 18:40.

آخر فروم باز mohammad_1ta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    برای محافظتش خیلی عالیه... ولی موقعی که بخوای استفاده کنی، باید با یه دستت کیفش رو بگیری، با یه دست دیگت گوشی

داره خودمونی میشه shervindivx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از اون حرفا بود اصلا گوشی نوکیا داریم که هنگ نکنه اصلا ؟ غیر n95 8 gig که اونم داره ولی خیلی کمتر که دیگه به چشم نمیاد

همه گوشیای نوکیا هنگ دارن مخصوصا سیمبین دارا ... حالا میگن که 5800 هنگش نسبت به بقیه بیشتره که باید دارندگانش اینجا درستی یا غلط بودن این موضوع رو برای دوستدارانش مشخص کنند و متعصبانه صحبت نکنند
    آقا به پیر به پیغمبر هنگ نمی کنه !

ببین اگه کسی برای هنگ کردن نخره اینگوشی رو مثل اینه که بگی من نمی خوام مرسدس بنز S500 بگیرم .. چون شنیدم امکاناتش کمه !!!!
    دیگه خودت برو تا آخر خط !

ممنون از signinfo عزیز بابت پاسخش

اما اگر کسی چیزه جدیدی به ذهنش میرسه لطفا بگه . در ضمن بنده هنوز مستر ریست نکردم . شاید بهتر باشه بگم هیچ گونه ریستی نکردم .

نواره دورش نقره ای است

ممنون
    سلام .
    یکی از امکانات پروفایل ها در این گوشی اینه که پروفایل شما زمانداره
    یعنی میتونی بگی من میخوام سایلنت بشه برای این مدت . و یا از این تا این ساعت
    شاید پروفایل هاتون به این دلیل اینطوری میشن

آخر فروم باز mohammad_1ta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shervindivx
    آقا به پیر به پیغمبر هنگ نمی کنه !

ببین اگه کسی برای هنگ کردن نخره اینگوشی رو مثل اینه که بگی من نمی خوام مرسدس بنز S500 بگیرم .. چون شنیدم امکاناتش کمه !!!!
    دیگه خودت برو تا آخر خط !
    درسته...
    هیچوقت تاحالا ندیدم هنگ بکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه asgar_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ا-ش

پيش فرض

از اون حرفا بود اصلا گوشی نوکیا داریم که هنگ نکنه اصلا ؟ غیر n95 8 gig که اونم داره ولی خیلی کمتر که دیگه به چشم نمیاد

همه گوشیای نوکیا هنگ دارن مخصوصا سیمبین دارا ... حالا میگن که 5800 هنگش نسبت به بقیه بیشتره که باید دارندگانش اینجا درستی یا غلط بودن این موضوع رو برای دوستدارانش مشخص کنند و متعصبانه صحبت نکنند
    دوست من , من اونی که دارم واستفاده میکنم میگم .خوب وقتی تا حالا هنگ نکرده بیام بگم که هنگ کرده؟
    خوب میخای باور کن میخای نکن.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه خوب هنگ نمیکنه ... مبارک کسی باشه که میخره .. واقعا فکر نمیکردم انقدر کاربرانش راضی باشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iman Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا این که تمام گوشیای نوکیا هنگ میکنن یا این که سیمبین دارا هنگ میکنن 100% مخالفف من 4 ساله 6630 دارم و حدوده 3 سال n 93 تا حالا هیچ کدوم هنگ نکردن تازه تو بد ترین شرایط .ولی این که این گوشی هنگ می کنه یا نه مساله جداست. تا نباشد چیزکی مردم نگویند .

---------------------------------------------------
    اینم بگم که من در مورد امکانات صحبت نکردم.
    ولی اگه بگن این مرسدس بنز S500 هست ولی هی جوش میاره قضیه فرق داره.

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا من فردا میخوام برم بخرم گوشی رو
    یکی بگه بدترین مشکلش چیه؟
    چیا رو چک کنم ؟
    کلا چه کار کنم موقع خرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali&G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها امیدوارم حال همگی خوب باشه
    منم مثل شما 5800 دارم حدود 3 ماهی میشه و میشه گفت حدودا هر 2 هفته 1 بار هنگ میکنه ولی در کل گوشیه خوبیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •