تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 304 از 1042 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

مدت زمان بیشتری این کارو بکن ببین بازم جواب نمیده.
    ابتدا کانکت بزن و بعد وقتی گیر کرد بزار بیشتر بمونه بعد دوباره کنسل و دوباره دکمه کانکت رو بزن ببین حل نمیشه
    خیر . هرکاری کردم به هیچ صراطی مستقیم نشد !
    سعی میکنم اینبار راه حل های دیگه ای رو هم امتحان کنم ولی بعید میدونم چیزی بغیر از خاموش کردن مودم یا اگه مدت زمان روی شبکه بودن طولانی شد با زنگ زدن به پشتیبانی بشه حلش کرد...
    به هر حال ممنون رفیق

2. این کاربر از Genjo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ایران اینترنت را در عراق، افغاستان و ارمنستان توسعه میدهد

در حالی که مشکلات اینترنت در ایران شامل عدم توسعه، قطع و وصلهای مداوم خطوط ،سرعت پایین و قیمت گران کاربران ایرانی را با مشکلات فراوان روبه رو کرده است مدیرعامل شرکت زیرساخت از فروش اینترنت ایران به ارمنستان و توسعه زیرساختی عراق و افغانستان خبر داده است.

محمد باقر ظهوری فر در گفت و گو با ایسنا گفته است : با توجه به موقعيت مناسب استراتژيك ايران در مسيرهاي ترانزيتي و امكان كسب درآمد در بازار كشورهاي مجاور، ضمن آمادگي براي اتصال كشورهاي همسايه به يكديگر، امكان اتصال آنان به شبكه‌هاي جهاني فراهم شده است.

به گفته ظهوری فر كشورهايي مثل پاكستان و افغانستان با عراق و كشورهاي غربي ارتباط شبكه فيبر نوري ندارند كه اين ارتباط را مي‌توانند از طريق كشور ما برقرار كنند.

4. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض کمک

ایران اینترنت را در عراق، افغاستان و ارمنستان توسعه میدهد

در حالی که مشکلات اینترنت در ایران شامل عدم توسعه، قطع و وصلهای مداوم خطوط ،سرعت پایین و قیمت گران کاربران ایرانی را با مشکلات فراوان روبه رو کرده است مدیرعامل شرکت زیرساخت از فروش اینترنت ایران به ارمنستان و توسعه زیرساختی عراق و افغانستان خبر داده است.

محمد باقر ظهوری فر در گفت و گو با ایسنا گفته است : با توجه به موقعيت مناسب استراتژيك ايران در مسيرهاي ترانزيتي و امكان كسب درآمد در بازار كشورهاي مجاور، ضمن آمادگي براي اتصال كشورهاي همسايه به يكديگر، امكان اتصال آنان به شبكه‌هاي جهاني فراهم شده است.

به گفته ظهوری فر كشورهايي مثل پاكستان و افغانستان با عراق و كشورهاي غربي ارتباط شبكه فيبر نوري ندارند كه اين ارتباط را مي‌توانند از طريق كشور ما برقرار كنند.
    الان نزدیک یک ماهه گذشته من درسهام داره تموم میشه ترم آخرم نمیتونم اینترنت پر سعت بگیرم از این ور pcm خونه پدرمو در آورده حتی دایال آپم هم لاکپشته اون بازرس مخابرات هم که امشب میره شب جمعه ...
    ای خدا س ما تا کی باید زجر بکشیم
    من کارم طراحی وبه باید 24 ساعت انلاین باشم و وبگردی کنم تا بتونم کارمو و استایلمو نگه دارم آخه با این دایال آپ چرت مگه میشه
    کسی توی این فروم یه (( حتی آبدارچی )) توی این مخابرات جعفری گوربه گوری نداره بیان این pcm رو بردارن
    من پدرم در اومد
    حالا باز خدا رو شکر نصف دانلودامو میخرم سفارش میدم به بچه ها ولی هزینه آنلاین موندن خیلی بالاست یکی نمیتونه دست مارو بگیره
    ای ایها الناس
    کمک
    حتی سرعت 64kb هم منو ساپورت میکنه فقط این pcm رو یکی جمع کنه

در آغاز فعالیت eamir90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم این شاتل چرا ترکیده...! اینترنت ها به شدت افت داشته.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نمی دونم این شاتل چرا ترکیده...! اینترنت ها به شدت افت داشته.
    من شاتل دارم
    سرعت خیلی خوبه
    با همون سرعت همیشگی صفحات باز میشه
    با همون سرعت همیشگی هم دانلود میکنم هیچ مشکلی وجود نداره
    شما بررسی کن ببین شاید مشکلت از جای دیگس

8. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran/ekbatan

پيش فرض

دوستان توی مثلا داتک فرق سرویسهای تک کاربره و چند کاربره چیه؟
    مثلا من اگه بخوام از pc و xbox و mobile و... استفاده کنم که عیبی نداره تک کاربره بگیرم یا مشکلی پیش میاد؟
    یعنی هیچکس جواب منو نمیده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان توی مثلا داتک فرق سرویسهای تک کاربره و چند کاربره چیه؟
    مثلا من اگه بخوام از pc و xbox و mobile و... استفاده کنم که عیبی نداره تک کاربره بگیرم یا مشکلی پیش میاد؟
    شما همون سرویس تک کاربره رو بگیر ، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد . سرویس های چند کاربره به درد کار من و شما نمیخوره . همونطور که میبینی قیمت 256 تک کاربره از 128 چند کاربره کمتره !

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سوال داشتم اونم اینکه : اینترنت ADSL 128kb 3G چه فرقی با 128kb 10G داره ؟( G: ترافیک مجاز ماهیانه)

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

الان نزدیک یک ماهه گذشته من درسهام داره تموم میشه ترم آخرم نمیتونم اینترنت پر سعت بگیرم از این ور pcm خونه پدرمو در آورده حتی دایال آپم هم لاکپشته اون بازرس مخابرات هم که امشب میره شب جمعه ...
    ای خدا س ما تا کی باید زجر بکشیم
    من کارم طراحی وبه باید 24 ساعت انلاین باشم و وبگردی کنم تا بتونم کارمو و استایلمو نگه دارم آخه با این دایال آپ چرت مگه میشه
    کسی توی این فروم یه (( حتی آبدارچی )) توی این مخابرات جعفری گوربه گوری نداره بیان این pcm رو بردارن
    من پدرم در اومد
    حالا باز خدا رو شکر نصف دانلودامو میخرم سفارش میدم به بچه ها ولی هزینه آنلاین موندن خیلی بالاست یکی نمیتونه دست مارو بگیره
    ای ایها الناس
    کمک
    حتی سرعت 64kb هم منو ساپورت میکنه فقط این pcm رو یکی جمع کنه
    یکی نیست به این چطور فلانها یه چیزی بگه : آخه مرد حسابی وقتی ما تو قحطی سرعت بسر میبریم چرا اونا رو در رفاه سرعت بذارن .اینا دارن در حق ما ظلم می کنند و باید جوابگوی روز قیامت باشن.خودمون واجب تریم یا افغانستان یا عراق یا پاکستان که فکر نکنم یه کافینت تو سطح شهرشون باشه.آخه ما تا کی باید زجر بکشیم.
    Ramtin جان من باهات احساس همدردی می کنم!
    خدا داد مظلوم را از ظالم بگیرم ان شا الله.به همین زودی ها!!!

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سوال داشتم اونم اینکه : اینترنت ADSL 128kb 3G چه فرقی با 128kb 10G داره ؟( G: ترافیک مجاز ماهیانه)
    3gig یعنی تا 3 گیگ میتونید دانلود یا آپلود داشته باشد .
    10 گیگ یعنی تا 10 گیگ دانلود و آپلود دارید.

14. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •