یه پرینت اسکرین بزن بعد برو یه سایت مثلاپلودش کن بعد بیا اینجا بزارشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه پرینت اسکرین بزن بعد برو یه سایت مثلاپلودش کن بعد بیا اینجا بزارشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عرض شد من نهایت سعیمو کردم از خوابمم زدم اما به خاطر یه عروسی فامیل نزدیک که نمیشد نرفت اونم 5 شنبه یعنی دیروز کلی وقتم رفت و مرورو از دست دادم ترازمم 7450 خیلی خیلی بهتر باید میشدم
قابل نداره!!!!!
دانش اموزم واز اول تابستون میخونم .الان هم روزی 6-7 ساعتی میخونم تا ببینیم چی میشه!!
Last edited by John Doe; 10-04-2009 at 21:10.
تجربه ثابت کرده تیپ سوالهای جدیدی که توی کنکورهای خارج از کشور میاد سال بعدش توی کنکور سراسری میادبعضی از دوستان راجع به کنکور خارج از کشور پرسیده بودند:
در خارج از کشور (فکر کنم 18 کشور) مثل امارات و... برای ورود به دانشگاه های ایران کنکور برگزار میشه ولی سوالاتش با ایران فرق میکنه اما شبیه هم هستش...
من تا حالا تو اینترنت سوالاشو ندیدم و از کسی هم نشنیده بودم کتابی داشته باشه ولی گویا گاج داره.
بچه مطمئنا هرچقدر این ازمون رو بد داده باشید به بدیه ازمون قبلیه من ترازم 4300 شد ندادیدرفتم کارنامه رو بگیرم ، گفتند موش خورده ...
پس کانامتون رو بذارید تا هم خودتون یه چیزی ازش گیرتون بیاد هم کسای دیگه
john doe هم خوب کارنامشو گذاشت و فرار کرد رفتجناب john doe ! ترکوندین حسابی !
کف کردم : دی
باید خِرشو (فحش نیستا) بگیریم بیاریم تا بزور برنامه ی درس خوندنش برای این ازمون بگه
مخصوصا در مورد گسسته و تحلیلی که حسابی ترکونده
بچه ها اين هندسه 1 و 2 پير منو در آوردش من نه پارسال و نه پيارسال كه بره كنكور مي خوندم نه هندسه 1 و نه 2 هيچ كدومو نخوندم الانم هرچي مي خونم تست نمي تونم بزنم!
چطوري مي خونيد؟!
بچه ها شما مدرسه ميريد؟به نظرتون من واسه 2 امتحاني كه واسمون گذاشتن برم؟
یه سوال برام پیش اومده بود کارنامه من رو با این کارنامه مقایسه کنید!!! یعنی 4 نمره تراز حدود 1300 نفر فاصله ایجاد میکنه (تراز کل) همینطور عمومی و اختصاصی.چرا اینطوریه؟؟؟
![]()
بچه ها شما مدرسه ميريد؟به نظرتون من واسه 2 امتحاني كه واسمون گذاشتن برم؟
آره برو
ولی یه ذره هم به خاطرش خودت رو از برنامه کانون عقب ننداز
هر نمره ای آوردی با من![]()
زیره 10 نیار![]()
معلما خودشون درک میکنن![]()
Last edited by only4you_mehr; 10-04-2009 at 22:42.
فکر کنم به خاطر تعداد شرکت کننده تا زمان صدور کارنامه باشه وقتی شما کارنامتو نگا کردی کارنامه ی4000 نفر بیشتر ازیه سوال برام پیش اومده بود کارنامه من رو با این کارنامه مقایسه کنید!!! یعنی 4 نمره تراز حدود 1300 نفر فاصله ایجاد میکنه (تراز کل) همینطور عمومی و اختصاصی.چرا اینطوریه؟؟؟
وقتی که blue4u2u کارنامشو نگا کرده تصحیح شده......
آره درسته.ممنون به اون قسمت توجه نکرده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)