فوق العاده هست!!!!فقط همین فقط همین یا شاید فراتر از فوق العاده من به عنوان یک فن ساکر از 2009 راضی که هستم هیچ بلکه فراتر از انتظارات من بود!!!!
فقط سوال دارم ایا میشه ورزشگاه هم به بازی اضافه کرد؟؟؟
فوق العاده هست!!!!فقط همین فقط همین یا شاید فراتر از فوق العاده من به عنوان یک فن ساکر از 2009 راضی که هستم هیچ بلکه فراتر از انتظارات من بود!!!!
فقط سوال دارم ایا میشه ورزشگاه هم به بازی اضافه کرد؟؟؟
نه دوست عزیز اینطور نبوده
ببینم شما دوستان اصلا پستهای این تاپیک رو میخونید؟ یا اینکه زرتی میاین پست میزنین مشکلتونو میگین بعد چند روز دوباره میاین یه پست میزنین بدون خوندن پستهای قبلی؟؟ اصلا دقت میکنین؟!!!!
این مشکل بیرون پریدن از بازی رو کسایی که با رزولوشن بالاتر از 1024 بازی کنن دچار میشن! بچه ها هم اومدن اخبار و خود پچ رسمی کونامی رو برای این موضوع گذاشتن! اصلا دیدین شما؟؟؟؟؟ بد نیست 10-20 صفحه قبل رو قبل از پست زدن بخونید ها!
منم اومدم گفتم که چون ما از ورژن کرک شده استفاده میکنیم نمیتونیم از پچ استفاده کنیم واسه همین فایل کرک شده ورژن 1.10 رو گذاشتم واسه دوستان! دیگه نمیدونم مشکل چیه! همه چی که هلو برو تو گلو نیست اخه!! چند صفحه ی قبل هم نگاه کنید دیگه!
راستی am جان پرسیده بودی که با این پچ مشکل حل میشه که خدمتت بگم من الان دارم همون فایلی رو که برات لینکشو گذاشتم استفاده میکنم دیگه مشکل کرش ندارم سعی کن یه جوری دانلودش کنی
در مورد vSync هم که دوستان پرسیده بودن چرا با اینکه کارایی رو که من گفته بودم کردیم هنوز هم اون گزینه خاموشه خدمتشون بگم اون گزینه فقط توی حالت 60 هرتز روشن میشه (که توی این حالت چشم ادم باباغوری میشه!) با اون کاری که من گفتم دیگه احتیاجی به روشن شدن این گزینه توی ستینگ خود بازی نیست! با اون کار Vsync خودش روشن میشه و دیگه تصویر اون حالت رو نداره
اقا چرا تو بارسلونا Goudjansen و sergio Busqets نیست ؟
به خاطر یک اشتباه بزرگ مجبور شدم become a legend دوباره از اول بازی کنم!
حواسم نبود به جای لیگ اسپانیا لیگ فرانسه را اورد بودم و توی تیمها خبری از بارسا و تیمهای اسپانیایی نبود و این خیلی ستم بود!
خود من که تا حالا در بازی هیچ مشکلی نداشتم و از بازی راضی هستم هرچند باگ هایی در بازی هست که چشمگیر نیست.
من تا حالا تمام پچ ها ی این تاپیک را دانلود کردم و بهترین پچی که دانلود کردم در ادرس زیر گذاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لباس های تیم های اسپانیایی و انگلیسی به همراه نامشون درست میشه
همینطور اخرین نقل و انتقالات و اسم بازیکنان ایران هم درست میشه.
در ضمن اگه من فایل های img توی چپ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به Kit Server یا برنامه ی دیگه ای نیست؟
فکر نکنم بتونید همچین کاری را بکنید
البته می تونید با برنامه Game Graphic Studio فایلها را جایگزین کنید.
اما کلا بهتره با کیت سرور کار کنید.
Kit Server میشه لینک دانلود این برنامه رو بهم بدید ؟ و آموزشش
مشکل کمی صدای سوت داورو نمیشه هیچکاریش کرد ؟
ایا کسی میدونه که چرا مربع و ضربدر رو با هم نگه داشتنی برای گرفتن توپ از حریف بعضی موقعها کامپیوتر خودش تکل میزنه بخصوص توی محوته جریمه که نباید تکل زد خود به خود تکل میزنه پنالتی میده
چرا کسی جوابم رو نمیده
برو به سایت زیر قسمت برنامه در pes2009
اونجا همه ی نسخه های کیت سرور هست
فیس پیتر چک
کسانی که میخوان دانلود کنن برن به سایت زیر قسمت فیس در pes2009
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)