تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 940 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فوق العاده هست!!!!فقط همین فقط همین یا شاید فراتر از فوق العاده من به عنوان یک فن ساکر از 2009 راضی که هستم هیچ بلکه فراتر از انتظارات من بود!!!!
    فقط سوال دارم ایا میشه ورزشگاه هم به بازی اضافه کرد؟؟؟

2. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

حتما تو تو لیگ اخراج شدی و بازی بعدیت تو جام حذفی بود...
    نه دوست عزیز اینطور نبوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوستان من در هفته 11 become a legend که میخواو شروع به بازی کنم از یه ارور اپدیت از اینترنت میده و میاد بیرون اگه بشه یه کمکی در این مورد برا من بکنین ممنون میشم راستش حالم بد جوری گرفته شد.
    دوست من چون این پچ برای بازی اصلی است و همه ما از بازیهای کرک دار استفاده می کنیم باید منتظر باشیم که کرک بشه
    من نصب کردم گفت DVD اصلی رو بزارید
    دوستان اخر سر به من نگفتین چیکار کنم الان مثل .... تو گل موندم

فکر کنم این همون مشکل بیرون پریدن از بازیه که خیلی ها داشتن.وقتی این ارور رو میده از بازی خارج میشه؟
    اگه آره مشکل از کرک بازیه.من که نسخه بدون کرکش رو گرفتم و مشکلی ندارم.

سلام من هم اين مشكل را دارم.(از بازي بيرون پريدن ناگهاني. البته ديگه نميشه ادامه داد ) ميشه شما اين كرك رو براي من بفرستيد.
    ادرس ايميل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشكر قبلي از شما
    ببینم شما دوستان اصلا پستهای این تاپیک رو میخونید؟ یا اینکه زرتی میاین پست میزنین مشکلتونو میگین بعد چند روز دوباره میاین یه پست میزنین بدون خوندن پستهای قبلی؟؟ اصلا دقت میکنین؟!!!!
    این مشکل بیرون پریدن از بازی رو کسایی که با رزولوشن بالاتر از 1024 بازی کنن دچار میشن! بچه ها هم اومدن اخبار و خود پچ رسمی کونامی رو برای این موضوع گذاشتن! اصلا دیدین شما؟؟؟؟؟ بد نیست 10-20 صفحه قبل رو قبل از پست زدن بخونید ها!
    منم اومدم گفتم که چون ما از ورژن کرک شده استفاده میکنیم نمیتونیم از پچ استفاده کنیم واسه همین فایل کرک شده ورژن 1.10 رو گذاشتم واسه دوستان! دیگه نمیدونم مشکل چیه! همه چی که هلو برو تو گلو نیست اخه!! چند صفحه ی قبل هم نگاه کنید دیگه!

راستی am جان پرسیده بودی که با این پچ مشکل حل میشه که خدمتت بگم من الان دارم همون فایلی رو که برات لینکشو گذاشتم استفاده میکنم دیگه مشکل کرش ندارم سعی کن یه جوری دانلودش کنی

در مورد vSync هم که دوستان پرسیده بودن چرا با اینکه کارایی رو که من گفته بودم کردیم هنوز هم اون گزینه خاموشه خدمتشون بگم اون گزینه فقط توی حالت 60 هرتز روشن میشه (که توی این حالت چشم ادم باباغوری میشه!) با اون کاری که من گفتم دیگه احتیاجی به روشن شدن این گزینه توی ستینگ خود بازی نیست! با اون کار Vsync خودش روشن میشه و دیگه تصویر اون حالت رو نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

اقا چرا تو بارسلونا Goudjansen و sergio Busqets نیست ؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به خاطر یک اشتباه بزرگ مجبور شدم become a legend دوباره از اول بازی کنم!
    حواسم نبود به جای لیگ اسپانیا لیگ فرانسه را اورد بودم و توی تیمها خبری از بارسا و تیمهای اسپانیایی نبود و این خیلی ستم بود!

خود من که تا حالا در بازی هیچ مشکلی نداشتم و از بازی راضی هستم هرچند باگ هایی در بازی هست که چشمگیر نیست.

میخواستم بدونم برای درست شدن اسم و پرچم و ... تیم ها . بهترین پچی رو که تا حالا اومده کدومه لطفاً لینکشو بذارین.
    ایقدر اینجا پچ زیاده نمیدونم کدومشو بگیرم همه هم می گن این بهترینه.
    در ضمن اگه من فایل های img توی چپ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به Kit Server یا برنامه ی دیگه ای نیست؟
    با تشکر
    من تا حالا تمام پچ ها ی این تاپیک را دانلود کردم و بهترین پچی که دانلود کردم در ادرس زیر گذاشتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لباس های تیم های اسپانیایی و انگلیسی به همراه نامشون درست میشه
    همینطور اخرین نقل و انتقالات و اسم بازیکنان ایران هم درست میشه.
    در ضمن اگه من فایل های img توی چپ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به Kit Server یا برنامه ی دیگه ای نیست؟

فکر نکنم بتونید همچین کاری را بکنید
    البته می تونید با برنامه Game Graphic Studio فایلها را جایگزین کنید.
    اما کلا بهتره با کیت سرور کار کنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

Kit Server میشه لینک دانلود این برنامه رو بهم بدید ؟ و آموزشش

مشکل کمی صدای سوت داورو نمیشه هیچکاریش کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

ایا کسی میدونه که چرا مربع و ضربدر رو با هم نگه داشتنی برای گرفتن توپ از حریف بعضی موقعها کامپیوتر خودش تکل میزنه بخصوص توی محوته جریمه که نباید تکل زد خود به خود تکل میزنه پنالتی میده

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من پی اس 2009 رو دانلود کردم همونی که 1.44 گیگ هست حالا از فشرده خارجش کردم بعد از نصب 1.76 گیگ است فایل اگزه و سیتینگ رو نداره چیکار کنم ضمنا من 3 پارت اول رو از یه سایت اپلود گرفتم بعدا" اختار اورد و نمیگذاشت دانلود کنم رفتی به لینکهای دیگه که گزاشته بود 5 پارت عدی که 200 مگی ب.د رو دانلود کردم ودر حین اکسترکت 8 فایلی که گرفتم میرسه به چهارمی تموم میکنه حتی اخطار بالا نمی اره و از سایتی که دانلود کردم سایزی که داده بود همونی بود که من ان چهار پارت رو باز کردم لطفا جوابم رو بدید
    چرا کسی جوابم رو نمیده

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Kit Server میشه لینک دانلود این برنامه رو بهم بدید ؟

برو به سایت زیر قسمت برنامه در pes2009
    اونجا همه ی نسخه های کیت سرور هست

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیس پیتر چک

کسانی که میخوان دانلود کنن برن به سایت زیر قسمت فیس در pes2009

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •