درسته ..آفرین زدی به هدف!
عکسشو با خودش مقایسه کردم دیدم خودشه..پونتیاک کاتالینا 1976
تا بحال ندیده بودم..زشت نیست اما چیز خاصی نداره..یه سدان آمریکایی دهه 70 ..مثل بقیه.ولی صفر کیلومتر باشه یه چیز دیگه است!!!
![]()
درسته ..آفرین زدی به هدف!
عکسشو با خودش مقایسه کردم دیدم خودشه..پونتیاک کاتالینا 1976
تا بحال ندیده بودم..زشت نیست اما چیز خاصی نداره..یه سدان آمریکایی دهه 70 ..مثل بقیه.ولی صفر کیلومتر باشه یه چیز دیگه است!!!
![]()
سلام درود من هم تازه میخواستم این کاپریس کلاسیک رو بزارم تا از قیمتشو مصرف بنزینش و اینکه موجود هست بپرسم حالا این سوالا رو جواب میدید دوستان ؟
بعدش مدل این شورلتو هم لطف کنید خیلی تمیزه ....
![]()
کاپریس کلاسیک 90-91 فکر کنم الان 15 به بالا قیمتش باشه (مشهور به تخم مرغی)
اون پایینی هم کاپریس فکر کنم مدل 90 به پایین باشه
اونم نسبت به تمیزی ماشین قیمتی در حدود 5-10 تومن داشته باشه
سلام بچه ها
میشه راهنماییم کنین چه جوری میشه عکس بذارم رو سایت
مدلها را که جناب rami_hemi مشخص کرد.اما در مورد مصرف نمیشه الان نظر قطعی داد چون مثل خیلی از قطعات دیگه سیستم سوخت رسانی و تغذیه ماشین هم به احتمال زیاد از حالت استاندارد خارج شده.مثلا مدلهای دهه 90 از کاربراتوری که به بوخاخ (یک لغت آلمانی) استفاده میکردند که قدرت بالاتر و مصرف پایینتری ایجاد میکرد اما بدلیل نبود قطعات یدکی مناسب و نداشتن علم و تجربه کافی بعد از خراب شدن با یه کارب 4 دهنه معمولی عوض میشد.در مورد انژگتوری ها هم همینطور من بیشتر مدلهای بالای 90 را که دیدم همه دارای کارب 4 دهنه شده بودند و انژکتور و کامپیوتر کنترل سوخت و..را برداشته بودند..مثل همان داستان گیربکس 350 بجای 700.اما تقریبی چیزی بین 15 تا 18 مصرف این ماشینهاست و ممکنه با تدابیری مصرف کمتر شده باشه که این دیگه بستگی به تعمیر کار و قطعات و شیوه بکار رفته داره.و باز هم میگم که اگر برای شما مصرف سوخت مهمه زیاد به ماشین آمریکایی فکر نکنید چون در مقابل پراید مصرف بالایی داره.البته به نظر من در جایگاه خودش مصرفش زیاد بالا نیست.
قیمت مدلهای 90 به بالا اگر واقعا تمیز باشه (که کم پیدا میشه) بالای 18 و حتی به 25 میلیون هم میرسه.
اینم شورلت ایمپالای 1976
ماشین منم همینه.دنبال این جلو پنجره میگردم.البته سر گا گیر و قاب چراغم میخوام.اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.
ممنون.اما تقریبی چیزی بین 15 تا 18 مصرف این ماشینهاست
با تو جه به استفاده از کولر چی ،چقدره؟
سلام دوستان لطفاٌ نظرتون در مورد این ماشین بدید
شورلت بلیزر k5 مدل 1977 مشکی تودوزی قرمز بلوک موتور صفر (خریداری شده از پارس خودرو ) 8سیلندر اتومات دو دیفرانسیل پلوس خلاص کن از داخل (دنده کمک )
کاربرات سالم براش خریداری شده , همچنین سیستم ترمز ماشین کاملاً بازدید و نوسازی شده, نشتی روغن ترمز در هیچ جا نداره
احتیاج به صافکاری و رنگ داره
داشبورد ترک داره
بخاری و کولر احتیاج به سرویس و سیمکشی داره
موتور شاسی تعلیق و فنر بندیشو خوب در نظر بگیرید
ببا یمه معاینه فنی به شرط پلاک ملی تا الان گفته 2.400
اینم عکس هاش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین عکسهای کاغذ خرید پیشرانه از پارس خودرو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه تیکه فیلمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم چنتا عکس که خودم گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میارزه این قیمت بنظرتون؟
Last edited by TopGear; 08-08-2010 at 13:02.
در مورد اون ایمپالا هم سندش تک برگه، دو ماه هم از بیمش مونده
سلام دوستان
فقط خواستم یه چیزی بگم
حالا که انجمن تفکیک شده میتونید برای نظم بیشتر و صد البته راحتی خودتون برای چیز های لازم تاپیک ایجاد کنید
اینطوری پست هاتون گم نمیشه و دسترسی بهشون و بازدید کردنشون هم راحت تره
انجمن هم شلوغ میشه تازه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)