با سلام
لطفا یه تصویر از اروری که میده بذارید
موفق باشید.
مادامی که ساین این میکنم و اد لیستم لود میشه این اررو رو میده و اون Y! Updates کار نمیکنه :| :| !!!!
چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟
با سلام
لطفا یه تصویر از اروری که میده بذارید
موفق باشید.
مادامی که ساین این میکنم و اد لیستم لود میشه این اررو رو میده و اون Y! Updates کار نمیکنه :| :| !!!!
چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من تاحالا با آیدیم تو هیچ چت رومی نرفتم اما امروز یهو یکی که نمیشناختمش و مغلوم بوداونم منمو نمیشناسه بهم پی ام داد
دوباره شب هم یکی دیگه و یه سری چندیات می گفت
می خوام ببینم چه طور همچین چیزی ممکنه !
من جواب هیچ کدومشونو ندادم !
ممکنه کامپیوترمو ه ک کرده باشن ؟
سلام..
اين كه كسي شما رو هك كرده باشه پايينه..
شما براي اطمينان پسورد خودتون رو عوض كنيد ؛ و اين كه ممكنه از سات هاي چك آيدي برداشته باشه..
با توجه به اطلاعات شما حدس كمي ميشه زد..
سلام دوست عزیز ، چنین چیزی طبیعی هست ، اگر شما یه وبلاگی دارین و کسی شما رو Add کرده باشه در بخش دوستان این امکان وجود داره که ID شما دست اونا باشه و یا اگر هم وبلاگی ندارین ، شاید از طریق لیست نفرات آنلاین شما رو یافته باشن شما سعی کنین با اینجور افراد هم صحبت نشین چون ممکنه واسه Haack اومده باشه
به هر حال احتیاط کنین بهتره ، در ضمن سعی کنین از آنتی ویروس های بروز شده استفاده کنین تا مشکلی پیش نیاد موفق باشین![]()
ممنون دوستان
چه طور می تونن ه ک کنن ؟ من هیچ کدوم از پی ام ها رو جواب ندادم و همین طور درخواست ادشون رو ! ایگنور هم کردم !
اما چیزی که من رو می ترسونه اینه که از تو کامپیوترم اطلاعاتم رو برداشته باشن
منظورم از ه ک سیستمه نه آی دی !
چه طوری متوجه بشم ؟
آنتی ویروسم هم آپدیته اما بهش شک دارم فکر می کنم درست کار نمی کنه !
از کجا میشه فهمید سیستمم ه ک شده یا نه ؟
سلام..
عرض كردم شما اول پسور خودتون رو عوض كنيد ؛ بعد با يه انتي ويروس آپديت چك كنيد.. ( نود پيشنهاد ميشه )
شما چت مي كنين..؟ از كسي تو چت فايل مي گيرين..؟
سلام . یک شخصی هست هربار با یک آی دی میاد هی پیغام می دهد و ه بار اگنور می کنم فایده ای ندارد .
می توانم یک کاری کنم فقط افراد داخل add list به من pm بدهند . با تشکر
سلام آقا شرمنده من یه سوال دارم
ما تو یه اداره کار می کنم که یاهو هم رو سیستم نصب هست ولی گاهی تا چند روز نمی تونم وارد ایدیم بشم همش مگه مشکل اینترنتی داری در حالی که اون وصل هست چیکار کنم مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پسورد چی رو عوض کنم ؟ آیدیم رو ؟
می گم آنتی ویروسم آپدیته اما مطمئن نیستم درست کار کنه ! چی رو باهاش چک کنم
آره چت می کردم
تا حالا نه !!!
راستی فایل های attach میل هم حسابه ؟ اگه اینطوره یکی دوتا ورد و عکس گرفتم !!!!!
Last edited by hoora-1; 08-12-2010 at 12:17.
سلام.
میشه آی دی دوستانی رو که قبلا پاک کردیم رو برگردونیم. توی آرشیو هم از پی ام هاشون ندارم.یادم هم نمی یاد
ممنون میشم دوستان کمک کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)