تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 506 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسی از راهنماییت
    خوب به نظرت الان چه کنم؟
    دقيقاً نمي دونم بگم برو داشبورد باز كن ، آخه هم هزينه داره و هم نبايد باز كني چون احتمال اينك بدن به صدا بيوفته زياده .
    اون چيزي كه گفتم يه حدسه . اگه گرم كردنش آزار دهنده هستش با يه مكانيك كاربلد مشورت كن

---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

سلام ، متاسفانه قسمت سرچ فوروم کار نمی کنه ، به همین خاطر ممکنه سوالم تکراری باشه ولی نتونستم پیدا کنم
    1- اضافه کردن ضد یخ برای ماشینی که شش ماه از کارخونه گرفتم لازمه ؟ یا خودش توی مخزن اب رادیاتور ضد یخ و ضد جوش داره ؟

2- درسته که مخزن اب رادیاتور تحت فشار هست وحتی وقتی موتور و اب رادیاتور خنک هست نباید باز بشه ؟

3- امروز ماشین را روشن کردم ، بلافاصله حرکت کردم ، ماشین ریپ زد ، علامت انژکتور روشن شد ، خاموش کردم ، دوباره روشن کردم تا در جا کار کنه یه سی ثانیه بعد لرزش موتور از بین رفت ، و حرکت کردم هیچ مشکلی دیگه نبود و چراخ انژکتور هم خاموش بود ، تیپ شش هست ، بنزین سوپر هم نزدم اصلا
    1- مي توني چك كني و وقتي ماشين كاملاً سرده ( وقتي صبح از خواب بيدار ميشي )‌اگه داخل مخزن رنگ آبش سبز بود يهني ضد يخ داره و اگه شفاف بود يعني آبه

2-وقتي ماشين سرده باز كردن مخزن مشكلي نداره و مايع تحت فشار نيس . اگه ماشين داغ باشه اين كار خطرناكه و آب داخغ به اطراف مي پاشه

3- تنها كارش اينه كه بري يه دياگ بزني ولي اگه چراغ چك خاموش شده زياد سخت نگير

2. این کاربر از gilase_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    من امروز صبح که اومدم ماشینو روشن کنم دیدم زیر مه شکن عقب به انداره یک دست رنگ سپر باد کرده.این چطوریه؟؟اخه بعضی 206 های دیگه هم قبلا دیده بودم که رنگ سپرشون ریخته.اینو باید چیکارش کرد؟؟؟ایا شامل گارانتی میشه ؟؟؟من هنوز 2 ماهه ماشینو گرفتم.اگه شامل گارانتی میشه چیکارش میکنن؟؟؟سپرو رنگ میکنن یا کار دیگه ای میکنن؟؟؟
    ایا همه اینطوری میشه یا این جدیدا رنگشون مزخرف شده که برمیگرده؟؟؟
    باتشکر

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بله این ریختن رنگ و باد کردن وجود داره ! به خاطر کیفیت نامبر 1000 رنگ ها
    تعویض میکنن ببر گارانتی مرکزی

این همه ماشین تمیز کردیم دوباره امروز بارون داره میاد شانس نداریم

5. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بله این ریختن رنگ و باد کردن وجود داره ! به خاطر کیفیت نامبر 1000 رنگ ها
    تعویض میکنن ببر گارانتی مرکزی

این همه ماشین تمیز کردیم دوباره امروز بارون داره میاد شانس نداریم

ممنون
    یعنی سپرو عوض میکنن؟؟؟ادا در نمیارن؟؟؟

7. 2 کاربر از jupiterx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون
    یعنی سپرو عوض میکنن؟؟؟ادا در نمیارن؟؟؟

اینا که کارشون همین هست اگر دیدی دارن موش میدونن بگو میرم بازرسی ایرانخودرو شکایت میکنم
    ولی برات تعویض میکنن یه وقت نذاری رو اون قسمت دوباره برات رنگ بزنن چون روز از نو روزی از نو میشه

9. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز از طرف ایرانخودرو زنگ زدن که ماشین شما فراخوان شده برای کمربند!
    ماشینم برای آخر 88 هستش.
    اون موقع که ماشین گارانتی داشت هر چی التماس میکردیم درست نمیکردن!
    حالا که تموم شده فراخوان میکنن.
    -------------
    اینم یه خاطره از گارانتی:
    استارت ماشین به مشکل خورده بود و با هل روشن میکردم یه مدتی
    البته یه بار درمیون اینجوری میشد و وقتی ماشین سرد بود 50% استارت نمیخورد،ولی وقتی گرم بود مشکلی نداشت.
    پیش مکانیک بردم گفت استارت ایراد داره.
    یه بار گفتم بزار امداد خودرو بیاد.طرف اومد و گفت استارت مشکل داره،یه برگه هم نوشت برای نمایندگی که استارت مشکل داره تعویض بشه!
    بردم نمایندگی مرکزی برگه هم دادم بعد 3 روز زنگ زدن که ماشین مشکلی نداره بیا ببر!
    منم رفتم گفتم من هر روز اینو با هل روشن میکنم چه جوری میگید سالمه
    خودم استارت زدم بار اول روشن شد.بار دوم زدم دیگه نشد!
    گفتم شما چه جوری میگید این سالمه.3 روزه اینجاست 2 بار به این استارت نزدید ببینید مشکل داره یا نه!
    آخرش مجبور شدن استارت رو عوض کنن.
    ولی چندین بار دیگه که برای مشکلات دیگه مراجعه کردم هیچ وقت مشکلم رو حل نمیکردن!
    هنوز هم مشکلات ماشین پا برجاست!
    لعنت به ایران خودرو دزد!

11. 4 کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آره به خدا
    منم دسته موتور ماشینم مشکل داشت بردم زار میزدم میگفتم احمقا ببینید فلانچ اگزوز چسبیده به سینی ! پس دسته موتور بالایی خودش رو ول کرده ولی انگار نه انگار .
    تا آخر بلاخره دسته موتور شکست و قبول کردن مشکل داشته و درستش کردن !الانم استارتم به مشکل خورده میگه برو تا جایی که کار کرد استفاده کن بعد بیا ! حالا در حال شکایت از طریق بازرسی هستم و با مستندات تعمیری ماشینم تو 10 هزار تا اگه خدا بخواد یه حالی به این ایرانخودرو یی ها میدم

13. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

رنگ سپر تمام ماشین های ایران خودرو کیفیت و ماندگاری بسیار پایینی داره.
    تنها راهش اینکه ببرید پیش نقاش تا رنگ رو بتراشه کامل بعد چسب میزنه و بعد رنگ میکنه و دیگه مشکلی نیست.
    من برا 405 قبلیم این کارو کردم منتظرم سمند هم رنگش پوسته کنه و ببرم رنگش کنن
    Last edited by mohamad skystar; 06-11-2011 at 18:14.

15. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جاتون خالی اومدم بوداپست تو مجارستان ، خیلی برام جالبه که اینجا 206 ریخته. برام جالب بود که هنوز 206 ماشین محبوبیه تو اروپا

17. 4 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام دوستان.بالاخره تونستم مسافرتموبرم.ماشین800تارفته. زخوزستان خیلی اروم رانندگی کردم تا کرج.مشکلی نبود.اول جاده چالوسوبسته بودن بعلت یطرفه بودن.مجبورشدم توچادربخوابم تا ساعت4صبح.تهویش عالیه هم گرماش وهم سرمایشش.تویکی ازگردنهای جاده قدیم چالوس که حسابی برفوبارون هم اومده بود.یه دفه کوه ریزش کردو سنگ بودکه ازاسمون نازل میشد.2راه بیشتر نداشتم یا بیستم وخطره ازپشت زدن رو قبول کنم یا دل بزنم بدریاوردبشم.خوب این اتفاقات توکسری از ثانیست ومثل الان حرفش راحت نیست.سرعتم رو80بود.ترمزکردم وماشین حتی یک سانت نکشیدولی خودم پاموهی ورمیداشتم تاازعقب بهم نزنن.ماشین پشت سرم لیز خوردورفت توکوه.پشتیش هم باحرفه ای گری تونست نگهش داره.ولی قبلیش نتونست وحدودا20متری تو سراشیبی کوه پائین رفت ولی چپ نشد.بابقیه خودمونورسوندیم بهشون وکمک کردیم بیان بیرون.بنذه خداهاخیلی ترسیده بودن.راننده که معلوم بود خوابش هم برده بوده ولحظه اخر بیدارشده وهل کرده ورفته تو دره.یکم جلوترچندتا الاچیغ بودکه ادماش اومدن کمک واوناروبردن تو الاچیغ.بعدجریان رفتم سراغ ماشین وچندبارخداروشکرکردم.اخه من لاستیکهامو بارینگ عوض کردم.رینگ16ولاستیکه205انداخت م.همه باهام دعواکردن که جلوبندیدخراب میشه واینطورو اونطور.ولی بمولا علی همنطورکه بقیه رانندها هم گفتن اگه ترمزخوبه 206.لاستیکهای پهنتره ماشین نبود حتما میرفتم تو دره.وچون اولین خودروبودم حتما بقیه ماشینهاهم متوجه مشکل نمیشدن وصددرصداین حادثه کشته میداد.وقتی پلیس هم اومد همینوگفت.گفتن اگه اخطاربموقه وایستادن درست وبجای ماشین شما نبود واگه ماشین لیز میخوردباعث برخوردباماشینای دیگه میشد وتعداده بیشتر روتو دره میفرستاد.سرتونودرداوردم ولی ایناروگفتم که بدونید.حادثه خبر نمیکنه.ودرسته همچیزدست خداست ولی ماهم باید از امکاناتمون درست استفاده کنیم.من سالم موندم به چند دلیل.اول ترمزعالیه ماشین که همنطوری ایستادکه من میخاستم .ودوم پهنترکردن لاستیک که باعث استقامت وهندلینگ بهترماشین شد والبته کمک خداکه مهمترازهمست.فرداصبح ازچالوس راه میفتم بسمت مشهد واسه زیارت.هروقت ماشین میگیرم اول میرم باش مشهد.دوستان کسی راهئنمای بنظرش میرسه ممنون میشم.اخه اطلاعات زیادی راجب206 صندوقدارندارم.البته فول اپشنه وامکاناتش عالیه.ولی شماهاهم اگه میتونید راهنمایم کنیدممنون میشم.

19. 2 کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •