تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 380 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ظرفیت خالی درایو Cتون(یا درایوی که برای تمپ دانلودها معرفی کردید) چقدره؟ به اندازه کافی خالی هست؟
    اگر کافیه وضع سلامت هاردتون رو هم چک کنید.
    +بطور آزمایشی درایو دیگری(ترجیحن اگر ممکنه هارد دیگری) رو برای تمپرری دانلودها معرفی و چک کنید.
    اگر میتونید متن اررور یا شاتش رو قرار بدید...

خیلی احتمال داره مشکل از ISP و ارتباطتون باشه...
    میتونید با یک ISP دیگه چک کنید؟
    نه متاسفانه
    البته از دو سه نفر مشترکین این isp ( اسیاتک ) پرسیدم گفتن این مشکل ندارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان محترم
    بنده هم از شب گذشته با شروع دانلود چند قسمت از یه سریال توسط برنامه IDM 6.07 از سایت یـوتیـ*ـوب دچار یه مشکلی شدم...
    بعد از دانلود چند قسمت از سریال که تقریبا هر کدوم حجمی حدود 160 تا 180 مگابایت داره، متاسفانه تو دانلود برخی قسمت ها دچار مشکل شدم
    به این صورت که مثلا دانلود تا یه حدی پیش میرفت ولی یهو سرعت دانلود صفر میشد و دانلود در همین حالت باقی میموند
    البته یکی دو بار اول با Resume مجدد و باز شدن صفحه پخش سریال از مرورگر مشکل حل شد
    ولی از امروز دیگه این راه هم جواب نداد
    طوری که با هر بار Resume دیگه دانلود ادامه پیدا نمیکرد و ارور میداد
    که البته بعد از ریست کردن سیستم و Resume دوباره دانلود ادامه پیدا میکرد
    ولی سری آخر دیگه حتی با ریست کردن هم مشکل حل نشد

اینم بگه که قطع شدن دانلود و در واقع صفر شدن سرعت دانلود هر دفعه در یه درصد دانلود خاصی بود
    یه بار مثلا 40 درصد یه بار 48 درصد و ...
    امیدوارم دوستان بتونن راه حل مناسبی ارائه بدن (البته با جستجو هایی که کردم احتمال مشکل تایم اوت هم خودم میدم تا حدودی، حالا نمیدونم چقدر این قضیه ممکنه صحت داشته باشه)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه متاسفانه
    البته از دو سه نفر مشترکین این isp ( اسیاتک ) پرسیدم گفتن این مشکل ندارن
    از اونجا که مشکل با تغییر IP حل میشه خیلی احتمال کانکشنتون رو میدم ، با دیگر برنامه های دانلودر هم اگر تست نکردید لینکهای مشکلدار(سرور ایران) رو تست کنید، نوع کار برخیشون با هم فرق میکنه.
    با عرض سلام خدمت دوستان محترم
    بنده هم از شب گذشته با شروع دانلود چند قسمت از یه سریال توسط برنامه IDM 6.07 از سایت یـوتیـ*ـوب دچار یه مشکلی شدم...
    بعد از دانلود چند قسمت از سریال که تقریبا هر کدوم حجمی حدود 160 تا 180 مگابایت داره، متاسفانه تو دانلود برخی قسمت ها دچار مشکل شدم
    به این صورت که مثلا دانلود تا یه حدی پیش میرفت ولی یهو سرعت دانلود صفر میشد و دانلود در همین حالت باقی میموند
    البته یکی دو بار اول با Resume مجدد و باز شدن صفحه پخش سریال از مرورگر مشکل حل شد
    ولی از امروز دیگه این راه هم جواب نداد
    طوری که با هر بار Resume دیگه دانلود ادامه پیدا نمیکرد و ارور میداد
    که البته بعد از ریست کردن سیستم و Resume دوباره دانلود ادامه پیدا میکرد
    ولی سری آخر دیگه حتی با ریست کردن هم مشکل حل نشد

اینم بگه که قطع شدن دانلود و در واقع صفر شدن سرعت دانلود هر دفعه در یه درصد دانلود خاصی بود
    یه بار مثلا 40 درصد یه بار 48 درصد و ...
    امیدوارم دوستان بتونن راه حل مناسبی ارائه بدن (البته با جستجو هایی که کردم احتمال مشکل تایم اوت هم خودم میدم تا حدودی، حالا نمیدونم چقدر این قضیه ممکنه صحت داشته باشه)
    یکی اینکه سیستم یوتیوب مرتب تغییر میکنه و خیلی از آپدیتهای پیاپی نسخه های IDM و... برای همین سازگاری با یوتیـوب و باقی سایتهای استریمه، پس از آخرین ورژن استفاده کنید.
    دیگر اینکه یوتیوب از لینک موقتی استفاده میکنه پس در حجم بالا امکان قطعی هست، (صفحه رو نبندید هم بد نیست)
    راه حل فوری اینکه از سایت های مستقیم کننده یوتیـوب استفاده کنید ، مثل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظرفیت خالی درایو Cتون(یا درایوی که برای تمپ دانلودها معرفی کردید) چقدره؟ به اندازه کافی خالی هست؟
    اگر کافیه وضع سلامت هاردتون رو هم چک کنید.
    +بطور آزمایشی درایو دیگری(ترجیحن اگر ممکنه هارد دیگری) رو برای تمپرری دانلودها معرفی و چک کنید.
    اگر میتونید متن اررور یا شاتش رو قرار بدید...

خیلی احتمال داره مشکل از ISP و ارتباطتون باشه...
    میتونید با یک ISP دیگه چک کنید؟
    آره دوست عزیز درایوها که خالیه خالیه ! نمیدونم چرا سر بعضی فیلم ها این مشکل پیش میاد !
    من فیلم ها رو میریزیم این درایو

بعضی وقت ها هم رو دسکتاپ ذخیره میکنم بعد انتقال میدم به درایو مورد نظر

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

از اونجا که مشکل با تغییر IP حل میشه خیلی احتمال کانکشنتون رو میدم ، با دیگر برنامه های دانلودر هم اگر تست نکردید لینکهای مشکلدار(سرور ایران) رو تست کنید، نوع کار برخیشون با هم فرق میکنه.

، مثل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با دانلودر خود فایرفاکس ، dap ، flashget ، ida هم تست کردم همشون همین مشکل رو دارن حتی بعضی موقع ها میبینی رو دو درصد هم گیر میکنه
    سرور هم مشکل نداره چون مثلا من یه فایل پنج پارت رو 4 پارتشو از همون سرور دانلود میکنم بدون مشکل یکیش گیر میکنه با چند تا سرور این مشکل پیش اومده

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

یکی اینکه سیستم یوتیوب مرتب تغییر میکنه و خیلی از آپدیتهای پیاپی نسخه های IDM و... برای همین سازگاری با یوتیـوب و باقی سایتهای استریمه، پس از آخرین ورژن استفاده کنید.
    دیگر اینکه یوتیوب از لینک موقتی استفاده میکنه پس در حجم بالا امکان قطعی هست، (صفحه رو نبندید هم بد نیست)
    راه حل فوری اینکه از سایت های مستقیم کننده یوتیـوب استفاده کنید ، مثل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون بابت پاسختون
    اینکه شما میفرمایید بدلیل عدم سازگاری ورژن IDM با یـو تیـ*ـوب هست، صحیح ...
    ولی چرا در دفعات اولیه دانلود چنین مشکلی وجود نداشت ؟
    با اینکه از لحاظ حجمی هم فرق آنچنانی در پارت های سریال وجود نداره...
    ضمن اینکه احساس میکنم مثلا دیروز نسبت به روز قبلش مشکل بیشتر بود (حالا شایدم این احساس منه ولی در هر حال تو عمل هم اینطور بود)
    اینم تصویر آخرین اروری که به من داد دیشب، و در نتیجه مجبور شدم این پارت نیمه دانلود شده رو حذف کنم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد راه حل فوری هم که ارائه دادید متاسفانه دقیق متوجه نشدم
    منظورتون همون لیچ کردن هست ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با دانلودر خود فایرفاکس ، dap ، flashget ، ida هم تست کردم همشون همین مشکل رو دارن حتی بعضی موقع ها میبینی رو دو درصد هم گیر میکنه
    سرور هم مشکل نداره چون مثلا من یه فایل پنج پارت رو 4 پارتشو از همون سرور دانلود میکنم بدون مشکل یکیش گیر میکنه با چند تا سرور این مشکل پیش اومده
    همون اشکال در کانکشن شما رو میرسونه...
    ممنون بابت پاسختون
    اینکه شما میفرمایید بدلیل عدم سازگاری ورژن IDM با یـو تیـ*ـوب هست، صحیح ...
    ولی چرا در دفعات اولیه دانلود چنین مشکلی وجود نداشت ؟
    دو دلیل ذکر کردم، دومی هم میتونه باشه(قطع ارتباط و نامعتبر شدن IP و مسیر تمپرری سرور برای شما برای ادامه).
    ضمنن کار دیگری هم که میتونید بکنید اگر با Resume صفحه دانلود در مرورگر باز نشد با گزینه Refresh Download address (بازیابی آدرس دانلود فایل)، باید باز بشه و اگر با اون هم نشد خودتون به صفحه ای که ویدیوش رو میخواستید دانلود کنید مراجعه کنید یک دانلود جدید ازش رو فعال کنید آدرسش رو کپی کنید ، از دانلود قبلیتون Properties بگیرید و آدرس جدید رو بهش بدید و دوباره Resume کنید، امکان داره که از ادامه بره.
    در مورد راه حل فوری هم که ارائه دادید متاسفانه دقیق متوجه نشدم
    منظورتون همون لیچ کردن هست ؟
    بله، چرا بجای این همه درگیری با دانلودر اونهم برای دانلودهای به این حجم، از لینک مستقیم شده شان استفاده نکنید؟

9. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

دو دلیل ذکر کردم، دومی هم میتونه باشه(قطع ارتباط و نامعتبر شدن IP و مسیر تمپرری سرور برای شما برای ادامه).
    ضمنن کار دیگری هم که میتونید بکنید اگر با Resume صفحه دانلود در مرورگر باز نشد با گزینه Refresh Download address (بازیابی آدرس دانلود فایل)، باید باز بشه و اگر با اون هم نشد خودتون به صفحه ای که ویدیوش رو میخواستید دانلود کنید مراجعه کنید یک دانلود جدید ازش رو فعال کنید آدرسش رو کپی کنید ، از دانلود قبلیتون Properties بگیرید و آدرس جدید رو بهش بدید و دوباره Resume کنید، امکان داره که از ادامه بره.
    با هم تشکر
    ولی نکته ای که امروز صبح متوجه شدم اینه که اصلا دیگه نمیتونم از یـوتیـ*ـوب با IDM دانلود کنم
    در واقع هر بار که برای این فرآیندی که ذکر کردید اقدام میکنم و میخوام آدرس جدید بدم ارور میده !
    دیشب آخر وقت یکبار تست کردم و تونستم دوباره از اول دانلود کنم...
    ولی در حال حاضر دیگه نمیتونم حتی شروع به دانلود مجدد کنم چه برسه به Resume
    در واقع مرورگر نمیتونه انگار آدرس جدید رو نشون بده...
    و همش با آدرس قبلی اینکارو میکنه که آدرس قبلی هم اعتبار نداره !
    با چند تا مرورگر هم تست کردم و نتیجه همین شد
    از اونجایی هم که واسه لیچ کردن آدرس فایل دانلود رومیخواد بخاطر همین به مشکل برخوردم
    بصورت واضح بخوام عرض کنم مشکل فعلی و اصلی اینه که آدرس دانلود فایل ها رو نمیتونم ببینم و سیستم انگار گیر کرده رو آدرس های قبلی !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

با هم تشکر
    ولی نکته ای که امروز صبح متوجه شدم اینه که اصلا دیگه نمیتونم از یـوتیـ*ـوب با IDM دانلود کنم
    در واقع هر بار که برای این فرآیندی که ذکر کردید اقدام میکنم و میخوام آدرس جدید بدم ارور میده !
    دیشب آخر وقت یکبار تست کردم و تونستم دوباره از اول دانلود کنم...
    ولی در حال حاضر دیگه نمیتونم حتی شروع به دانلود مجدد کنم چه برسه به Resume
    در واقع مرورگر نمیتونه انگار آدرس جدید رو نشون بده...
    و همش با آدرس قبلی اینکارو میکنه که آدرس قبلی هم اعتبار نداره !
    با چند تا مرورگر هم تست کردم و نتیجه همین شد
    از اونجایی هم که واسه لیچ کردن آدرس فایل دانلود رومیخواد بخاطر همین به مشکل برخوردم
    بصورت واضح بخوام عرض کنم مشکل فعلی و اصلی اینه که آدرس دانلود فایل ها رو نمیتونم ببینم و سیستم انگار گیر کرده رو آدرس های قبلی !
    یعنی به این قسمت دسترسی ندارید؟ :

میتونید با سرچ در هیستوری مرورگر(اولیه) آدرس اصلی رو پیدا کنید...

12. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند،امیدوارم سوالم رو جای اشتباهی نپرسیده باشم،

واقعاً ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی مهمه.

من بعضی از فایلهایی که با IDM دانلود میکنم تا 95٪ و بعضاً تا 99٪ هم دانلود میشه اما دانلودش همونجا متوقف میشه و اگر همون موقع به دادش برسم و یک بار Stop و Resume کنم دانلود ادامه پیدا میکنه و کامل میشه،اما اگر دیر متوجه بشم -فارق از اینکه لینک دانلود محدودیت زمانی داره یا خیر- وقتی Resume میزنم،اخطار میده و میگه محدودیت زمانی به پایان رسیده و اجازه ی ادامه ی دانلود رو نمیده و باید دوباره از نو دانلود بشه.

میخوام بدونم چرا این جوری میشه و اصلاً چی باعث میشه این اتفاق بیوفته و آیا راهی برای برطرف کردنش هست که بدون نقص و وقفه یه فایل کامل دانلود بشه؟

پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنونم دوستان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •