Avira Keys:
Avira Keys:
درود دوستان من دیشب IS 2013 اویرا رو نصب کردم و اپدیتش کردم ولی الان قسمت web protection اون از کار افتاده هر کار هم میکنم فعال نمیشه . میشه راهنمایی کنید؟
با سلام خدمت دوستان
برنامه Avira IS2013 رو بطور کامل نصب کردم به همراه یک لایسنس که فعلا معتبره. اما وقتیکه خواستم اونو بصورت آفلاین آپدیت کنم برنامه آپدیت خطا میداد. در ضمن با برنامه avira fusebundle فایل های آپدیت رو دانلود میکنم.
برای رفع اون مشکل باید در فایل fusebundle.conf ,این فایل مربوط به همون برنامه بالاست که گفتم. تو قسمت Platform به این صورت بنویسید platform=win_av13
اگر نسخه آنتی ویروس شما 2012 است که platform=win_av12
تغییرات رو ذخیره کنید و برنامه رو بصورت آفلاین آپدیت کنید
لینک برنامه آپدیت آفلاین آویرا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونجا هم فایل pdf مربوط به نحوه استفاده از برنامه هست
دوستان عزیز همونطور که تو پست بالایی گفتم رو سیستمم اویرا 2013 دارم ولی web protection اون از کار اوفتاده و هر کار میکنم درست نمیشه ولی فهمیدم مشکل از کجا از prox y fir e هست که فایلی تو سیستم دست کاری میکنه به نام winsock اگه اگه پاکش کنم درست میشه ولی بعدش prox ازکار میوفته . بنظرتون باید چکار کنم؟
دوستان
آیا شرکت Avira همانند شرکت Panda نسخه ی کلود انتی ویروس هم داده بیرون؟؟
یعنی یه چیزی دقیقا تو مایه های Panda Cloud Antivirus Free و Hitman Pro...
فعلا که نه
سلام
من با برنامه فیوز بندل خود اویرا همیشه برای روز مبادا آپدیت بروز میگیرم اما امروز که برای اولینبار خواستم اویرای دوستم رو آفلاین آپدیت کنم همش پیغام خطا میداد و برای اطمینان اونو روی سیستم خودم هم امتحان کردم که بازم ارور میده-کسی میدونه مشکل از کجاست؟چون فایل رو از جایی نمیگیرم که مثلا اشکال داشته باشه-برنامه فیوز بندل رو نصب کردم و هر روز اونو آپدیت میکنم که اونم مال خود اویراست و نباید مشکلی داشته باشه اما ارور میده که در طول دانلود فایل اشکالی رخ داده-یعنی این برنامه برای یکبار دانلود و استفاده ست یا اینکه مثل خود آنتی ویروس میشه دایم آپدیتش کرد یعنی همین کاری که من میکنم؟؟؟؟
پ.ن :با ورژن 2012 تست کردم راحت آپدیت شد.یه مورد دیگه اینکه امروز هم ورژن بالاتر فیوز بندل هم انتی ویروس اویرا روی سایتشون بود.امکان داره که این باگها رو تو اون حل کنند؟منظورم اینه که اگه این ورژن جدید که مال همون 2013 هم هست بریزم ورژن قبلی رو آپگرید میکنه یا اینکه اونو کامل پاک میکنه؟چون برنامه های زیادی رو تو لیست سفیدش دارم و نمیتونم تمام اونا رو دوباره تعریف کنم.اگه کسی میدونه که فقط آپگرید به ورژن بالاتر میشه یا آنیستال و دوباره نصب میشه لطف کنه بگه
Last edited by aylar6888; 15-11-2012 at 12:44.
سلام . بعضي وقتها که اينطور ميشه اگه يه بار ديگه سعي کني و مجدّداً انجام بدهي حل ميشه و خطا نميده
ولي اگه باز هم نشد احتمالاً ورژنشون متفاوته واسه همينه.
سلام
دوستانی که نصب دارن اینو انیت ویروس سبکی هستش؟
بیشتر کدومو نصب کردید نسخه free یا کامشو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)