سلام!
مرسي از جوابي كه دادي.
ولي بايد از كجا پاگنده گير بيارم؟؟؟؟؟
با تشكر.
امير
سلام!
مرسي از جوابي كه دادي.
ولي بايد از كجا پاگنده گير بيارم؟؟؟؟؟
با تشكر.
امير
فکر کردم شما گفتید دیدمش!
بیشتر لابلای درختا و توی جنگلا پرسه میزنه وقتی رفتی مسافرت بیشتر جاهایی برو که درخت دارن اونوقت یکی میبینی
راستی مواظب باش جیبتو نزنن![]()
آره ديدمش.
البته عكسشو فقط....
مرسي..
حتما!!!مواظبم!!!!
با تشكر.
امير
سلام جالبه بدونید که اخیرا sims جدیدی با عنوان the sims 2 war world تا چند هفته دیگر در اروپا و آمریکا و البته قبل از اون در ایران می اید
میشه منبع خبر رو بگید و کم هم توضیح بدید
تمام آپشن های موجود در sims را در سایتی یافته ام اگر لازم بود( چون در اول بحث در مورد لین بازی بود) آدرسش را بگذارم
منبع خبر:آمریکن گیم نیوز(قبل از اینکه بازی ها تولید و توزیع شود توسط این گروه کنترل کیفیت مشه و جالبه بدونید که چند تن از اعضای اون هم ایرانی اند) البته اخبار این سایت کمی جلوتر می اید تا چند روز دیگر روی سایت Eaهم می اید خلاصه منبعش موثقه
ولی فکر کنم فیلم پیش تولیدش باشه می گردم اگر پیدا کردم همین جا ادرسش را می گذارم تا همه ببینن
اگه ممکنه این کارو بکنید
راستی نمی دونم میدونید یا نه ولی یک نکنیکی هست که میتونید فیلم مورد علاقه خود را در تلوزیون و اهنگ خود را در ضبط simهای خود پخش کنید به این ترتیب:
1-برای پخش موزیک از ضبط دو راه وجود داره که یکی از انها را الان توضیح می دهم:
-باید پسوند فیل مورد نظر 3mp. باشد
-فایل مورد نظر را در My Documents:\EA Games\The Sims 2\Music\techno قرار دهید
با سلام...
جالبه!!!فقط اسم بازي يه جورايي!!!!(world war)مشكوك ميزنه!!!
يعني the sims2 كه اصلا بر سبك جنگ و خشونت نبوده مي خواد حالا با نام جنگ جهاني بشه!!!
البته ممكنه كه اين بازي هم مثل بقيه sims ها مانند:the sims pet stories ، the sims castaway storiesو يا the sims life stories باشه!!!!ولي داستانش توي جگ جهاني باشه!!!چه حالي ميده!!!!خونه هاي خراب و.....
دقيقا مثل the sims castaway stories كه وسايل خونه يه جورايي جنگلي هستش!!!
خيلي ممنون ميشم!
مرسي از خبرتون
با تشكر.
امير
Last edited by gap; 13-07-2008 at 09:55.
چشم حتما این کار را می کنم فقط کمی فرصت به من بدهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)